Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 7 1 2 3 4 5 6 7
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
od ladnych paru miesięcy moja styczność z TV jest wyjątkowo nieczęsta, więc o "nowościach" to się raczej nie wypowiem wink

ale się wyładuje...

Urbański - tak jak nieznosze tego palanta to jest dynia mała mad głupkowata i sztuczna mimika + "świetne" poczucie humoru smirk

Skrzynecka - moze ona naprawde mysli, ze ma 16 lat confused

Mołek - bo co to nie ja...

Pospieszalski - nieznosze go od wyborow prezydenckich , kiedy darł ryja i wszystkich zmuszał do głosowania na Krzaka- taka grin bo jak ktos zaglosuje na Kwaśnego to będzie głupi i niedobry. Miałem nie brać udziału w tych wyborach, ale koleś mnie tak wpienił, ze poszedłem jednak zagłosować na Olka tongue

Mroczkowie... tu komentarz zbędny. Juz ktos wcześniej o tym wspomniał a ja sie pod tym podpisuje, ze bracholkom do trojkącika by się jeszcze Wesołowski przydał wink

Gmoch smirk - kiedys go lubiłem, ale teraz niecierpie... przecież on nie mówi tylko bełkocze... no przeciez on nie jest w stanie jednej jedynej mysli wypowiedziec składnie, tak aby była ona zrozumiała dla odbiorców. Nieustannie tylko "yhy, yhy" "he he he"

Szpak i Szaranowicz - mili kolesie, ale nie wiedza co znaczy "umiec ze sceny zejsc niepokonanym"

Pascal mad no ja pier...nicze mad co prawda nie umiem tego uzasadnic, ale jak widzialem i slyszalem tego kolesia, to normalnie wszystko sie we mnie trzęso mad poxniej jednak był gościem w radio i zmieniłem o nim zdanie. Bardzo fajnie gadał, i jakby zupelnie inny człowiek. Fajny gość. Ale na poczatku po tym programie kulinarnym to koles był na mojej mocno czarnej liście

Ibisz - jestem neutralnie nastawiony. On zawsze był, jest i będzie i trzeba to zaakceptowac grin

lubie:

Kurowski i Patyra. Po prostu ich lubie i dobrze wykonuja swoj job.

Uwielbiam gdy w studio piłkarskim jest Trzeciak. SUper jest słuchać tego człowieka. Wie co mówi i potrafi świetnie swoje opinie/refleksje przekazywac.

Mielcarski - gdy komentuje mecze. Gdyby tylko byla opcja w telewizorze, aby wyciszyc Szpaka... smirk

Tomka Iwana bardzo lubie gdy jest gosciem w studio

moim mega ulubieńcem jest zdecydowanie MIchał Pol. Rewelacyjny człowiek. Czesto nawet jak wyniki LM byly kijowe (typowo underowe) to czekałem na skróty tylko po to, aby go posłuchac smile Jak juz ktos wczesniej go nazwał - człowiek z pasją. A ja własnie takich ludzi uwielbiam. Michał Pol - mój namber łan hura

kurde nazwiska nie pamietam, ale koles prowadzi(ł) program "plus minus". Coś tam o gospodarce. Nigdy nie zrozumiałem nawet jednego zdania z tego co mówił, ale postać niezwykle przyjemna smile

bardzo lubie takiego siwego kolesia z Panoramy ale.... znów nazwiska nie pamietam smirk

pewnie jest jeszcze sporo osob ktore lubie/nie lubie, ale zapomniałem o nich napisac crazy jak sobie przypomne to dopisze grin

O!
Wojewódzki! - za czasów idola koles mnie wpieniał strasznie. A teraz go lubie. Jest prawdziwy co bardzo w ludziach cenie. Poczucie humoru tez super smile

Leszczyński - strasznie nie lubie. 'wielki" obkichany dziennikarz-wyrocznia smirk

i oczywiscie jeszcze Orłoś - wielki plus smile

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Szczypior
Tez brałem udział w teleturnieju, ale nie w Milionerach tongue

Tomo od przeczkola do Opola to nie teleturniej wink

laugh
O widzisz... dobrze że mi przypomniałeś tongue

Od Przedszkola o Opola to ja se prawie codziennie w domu urządzam wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
kurde nazwiska nie pamietam, ale koles prowadzi(ł) program "plus minus". Coś tam o gospodarce. Nigdy nie zrozumiałem nawet jednego zdania z tego co mówił, ale postać niezwykle przyjemna

Tadeusz Mosz smile

Ekstraklasa Typer
Ekstraklasa Typer
Originally Posted by Szewczenko
kurde nazwiska nie pamietam, ale koles prowadzi(ł) program "plus minus". Coś tam o gospodarce. Nigdy nie zrozumiałem nawet jednego zdania z tego co mówił, ale postać niezwykle przyjemna

Tadeusz Mosz smile

A ja myślałem że chodziło mu o tego Murzyna, który był tam zapraszany. Mbewe czy jakoś tak wink Sam o sobie mówił, że jest afropolakiem laugh

O
journeyman
journeyman
O Offline
Ja to się śmieje do łez z Gmocha - tylko czekam kiedy go ponownie zaproszą na Ligę Mistrzów. Ten stary pacan już całkiem wypadł z orbity, a to co wygaduje to już polecam wszystkim ponurakom i tak was rozweseli. Na plus za to jest Andrzej Strelau, ten facet wyciska wszystko co godne uwagi, jest jak wino im starszy tym lepszy. Popieram też uwagi dotyczące H.Urbańskiego - totalna porażka! O tej grubej Cichopek to już lepiej przemilczeć.

_
Pooh-Bah
Pooh-Bah
_ Offline
Originally Posted by pettersen
aaa, przypomniałem sobie smile

u mnie na + są panowie od biathlonu na ESP smile

zawsze miło posłuchać, który jak wytypował pierwszą trójkę danego dnia laugh

świetni są piwo

Popieram.. wink Uwielbiam ich słuchać... laugh "Co tam dzisiaj wytypowałeś"? wink Pozdro piwo

K
old hand
old hand
K Offline
dla mnie jedyny normalny komentator pilki noznej to Kołtoń przynajmniej koles zna sie na rzeczy

Pooh-Bah
Pooh-Bah
a ja bym wywalił Borka i całe studio PolsatSport za żel pod ciśnieniem, solarę, pedalstwo i karierowiczostwo. Ogólnie wywaliłbym wszystkie studia sportowe i zostawił same mecze :] bo czytać to ja moge w necie a nie sluchać bandy pacanów co albo wogóle sie nie znają na sporcie albo znali się 50 lat temu.
Pozdrawiam smile

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
a mnie tam brakuje komentarzy o korupcji w PZPN-ie Janka Tomaszewskiego! poza tym lubie posluchac Leppera no i oczywiscie a moze przede wszystkim ojca Dyrektora hahah

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
"mocno zaangażowana, współczująca pani Drzyzga"

Blade Runner
Blade Runner
a właśnie - jeszcze nie mogę znieść tej Elżbiety Jaworowicz. Ja wiem, że jej program jest o sprawach bliskich ludziom, niesprawiedliwościach, przekrętach itp.

Ale ona sama... cały czas wrzeszczy w tym studiu, wszystkim przerywa, nie da nic powiedzieć. Wypisz wymaluj w 100% takie babsko, które w tramwaju zawsze drze mordę, że nikt jej nie ustąpił. Na ulicy nie spocznie póki nie obgada wszystkich sąsiadek.

Dokładnie taka mi się wydaje i taki jest jej wizerunek, którego nie znoszę (może jest inna, nie wiem).

I see dead people
I see dead people
Majewski Szymon ... panu ja dziękuję smile

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
nie wiem czy juz leci ten program gdzie czytajaca wiadomosci ma sie rozbierac??? jezeli tak to ja bym bardzo lubial ta pania!!!cholera jaka TV miala to wprowadzic??? moze ktos wie??

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Superstacja, albo coś w tym stylu.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Kojarzycie może ostatni Puchar Narodów Afryki i pewnego komentatora , który gadał takie rzeczy , że bez żadnej przesady 40% meczu się śmiałem . Podczas jednego z meczy Tunezji , współkomentatorem był jakiś czarnoskóry , też serwował niezłe zwroty podczas tego meczu (nie wczuwał się jak to niektórzy próbuja robić , cały czas komentował na lajcie i co jakiś czas porządnie rozśmieszał). Niestety nie mam pojęcia jak obaj się nazywali , ale może ktoś przypomni sobie ich słowne wyczyny laugh

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
"Uwielbiam gdy w studio piłkarskim jest Trzeciak. SUper jest słuchać tego człowieka. Wie co mówi i potrafi świetnie swoje opinie/refleksje przekazywac."

piwo o tak, zna się na rzeczy smile

K
Kania gostyń
Kania gostyń
K Offline
Wyrzucic od razu Szczesnego(nie pamietam imienia) i jebniete studio skokow narciarskich.Kiedys swoje wspaniale wywody glosil Maciej Szczesny to dla zachowania rownowagi dali nam innego.

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Janusza Basałaja - gdy pracował w C+ i prowadził sport+ ciągle mrugał oczami co mnie cholernie denerwowało laugh a do tego jego komentowanie niezbyt mi pasuje

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Marcel
Janusza Basałaja - gdy pracował w C+ i prowadził sport+ ciągle mrugał oczami co mnie cholernie denerwowało laugh a do tego jego komentowanie niezbyt mi pasuje

Ten jego bełkot ma mało wspólnego z komentowaniem smirk

M
journeyman
journeyman
M Offline
Trzeciak swietny (dobrze ze do Legii poszedl), ale Mielcarski i jego pseudotaktyczne wywody i ci wlaczajacy sie boczni obroncy blush bez komentarza...
A plus minus i Rysiek Mbewe to spoko ziom - bez owijania w bawelna laugh Musze tez pochwalic Kurowskiego - konkretny i zwinny komentator.

Strona 3 z 7 1 2 3 4 5 6 7

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
14 zarejestrowanych użytkowników (bukma, rafal08, latajaca_holenderka, rymoholik, Akhu, Lukasz111, forty, aker, burbon, Sensei, Kretol, akagi, alfa, kamel), 1,118 gości, oraz 16 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,289
Posty5,836,024
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025