|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
a co z tym kontem bankowym polskim? bedzie czy nie ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy cash back z programu lojalnościowego podlega obrotowi jak bonus, czy jest to kasa "wolna od obrotu"?
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Skull, za tydzień będzie.  Żartuję, raczej nie ma co się nastawiać na te konto w najbliższym czasie. Jest to raczej kwestia kilku miesięcy, jeśli w ogóle będzie... Valverde, nie wiem, ale jak otrzymasz swój pierwszy cashback to kliknij na wypłaty i sprawdź pole: "Suma bonusów, które nie mogą być jeszcze wycofane". Jeśli nic się tam nie pojawi to możesz od razu wszystko wypłacić. 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nie wiem czy to gdzies ktos pisal, ale dlaczego konto polskie zostalo zamkniete? dowcipnis z Ciebie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy cash back z programu lojalnościowego podlega obrotowi jak bonus, czy jest to kasa "wolna od obrotu"? Jesli chodzi o ta kase za srebrny czy zloty status to z tego co pamietam nie podlega ona zadnym obrotom
|
|
|
|
|
|
|
Skull, bo firmy została przejęta przez PartyGaming, które posiada swoje własne konta, itd., i wszystkie dotychczasowe konta GB zostały po prostu zamknięte. Trzeba czekać aż Party uruchomi tutaj konto, ale to pewnie będzie trwało miesiącami...
|
|
|
|
|
member
|
|
member
ile trwa przelew z gb na mb ?
|
|
|
|
|
|
|
Zależy od tego kiedy go zlecasz, ale często w godzinkę lub kilka godzin potrafią wykonać wypłatę. Dłużej w weekendy, szczególnie w niedzielę.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To i ja się zapytam o wypłaty. Dawno tam nie grałem, dziś sobie wpłaciłem pare groszy i jutro będę wypłacał. Ile teraz średnio w GB trwa wypłata na kartę ?? Jeśli zlecę jutro wieczoram to kiedy mogę się spodziewać pieniędzy na rachunku bankowym ??
wtorek ??
wypłacał ktoś ostatnio ??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To i ja się zapytam o wypłaty. Dawno tam nie grałem, dziś sobie wpłaciłem pare groszy i jutro będę wypłacał. Ile teraz średnio w GB trwa wypłata na kartę ?? Jeśli zlecę jutro wieczoram to kiedy mogę się spodziewać pieniędzy na rachunku bankowym ??
wtorek ??
wypłacał ktoś ostatnio ?? meyde przed wpłatą nie zapomnij o mailu spytaj czy dadzą Ci jakiś bonus  przeważnie jest to 50% od depozytu, niskie sumy, ale też warto 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 co ja piszę  do dobra delete 2x sorry, zmęczony jestem ;P
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja mam pytanie jak liczone sa under over w NHL? wie ktos? niby w regulaminie pisze ze liczy sie czas regulaminowy , tzn nie ma jakiejs oddzielnej opcji co by opisywalo szczegolowo NHL ale jakos nie mam przekonania co do tego pktu regulaminu
|
|
|
|
|
|
|
Liczy się dogrywka.
Jak przeglądasz kursy na O/U w NHL to najedź myszką na taki wykrzyknik w kółeczku (!) to zobaczysz warunki regulaminowe dla tego zakładu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Następny kwiatek lol Teraz chcę już zlecić wypłatę na kartę, a tu się okazuje, że nie mam wcale takiej opcji, jest tylko przelew i Moneybookers. Wielokrotnie wpłacałem tą kartą do GB, a teraz nie mogę na nią wypłacić ??
Pracuje dziś ich support ??
|
|
|
|
|
|
|
Widocznie nie ma. Świat się nie zawali.  Możesz wybrać każdą z pozostałych opcji. Support pracuje codziennie, natomiast w niedzielę może być mniej osób w biurze.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Widocznie nie ma. Świat się nie zawali.  Możesz wybrać każdą z pozostałych opcji. Support pracuje codziennie, natomiast w niedzielę może być mniej osób w biurze. Widać GB robi wszystko by zniechęcić polskiech graczy.  najpierw zlikwidowano wpłatę na polskie konto teraz likwidują wypłatę na karte. Przyzwoitość nakazywała by informować o takich zmianach z wyprzedzeniem. Jeśli tak, to niech pozwola na zmianę waluty skoro PLN im śmierdzi. Ponoszenie kosztów przewalutowań mi się nie uśmiecha. Przy opisie wypłaty n akonto nic nie ma ale znając zycie to EUR przeleją  Jak tak dalej pójdzie to po wypłaty trzeba będzie się osobiście na Giblartar udać.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Liczy się dogrywka.
Jak przeglądasz kursy na O/U w NHL to najedź myszką na taki wykrzyknik w kółeczku (!) to zobaczysz warunki regulaminowe dla tego zakładu. faktycznie. Przeoczylem. Dzieki
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Offtopic: Pettersen, stary użytkownik jesteś, a ładujesz prawie megabajtowy avatar... :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Offtopic: Pettersen, stary użytkownik jesteś, a ładujesz prawie megabajtowy avatar... :/ ot: coś się w nim nie podoba? chłopców wolisz?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|