|
|
Impossible is nothing
|
|
Impossible is nothing
Może ktoś wrzucić albo ma linka do prison breaka odcinek 2x19 tylko zeby byl w calosci nie w zadnych torrentach ani w czesciach. Szukalem sciagnallem juz 2 i guzik nie dzialaja albo blad wyskakuje. Z góry dzięki
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Ma ktoś schematy elektryki do Clio 2? Napisz co potrzebuje moze cos doradze:) Ale ogolnie to im szybciej sprzedasz tym bedziesz zdrowszy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sam Naprawiam Renault Clio II.pdf - ściągać?
|
|
|
|
|
|
|
Sam Naprawiam Renault Clio II.pdf - ściągać? Tu chyba chodzi o cos innego, w poradniku bedzie ciezko o schematy inst elektrycznej choc nie jest to pewnik;-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy posiada ktoś Nokię N80? Jeżeli tak to mógłby mi coś powiedzieć na temat tego telefonu... Czy jest z niego zadowolony itd. Z góry dzięki. up 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Panowie wyslalem w zeszlym tygodniu, niewielka paczuszke do Poznania, poszlo priorytetem, znaczek byl dobry, wszytko sie zgadzalo, ale przesylka narazie nie dotarla(ktoredy ona idze, przez Helsinki kierwa?  ) Co w takich przypadkach? Walic w poczte? Problemem, jest to, ze nie podpisalem sie na owej przesylce, generalnie juz godze sie z mysla, ze wszystko w dupe 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie wyslalem w zeszlym tygodniu, niewielka paczuszke do Poznania, poszlo priorytetem, znaczek byl dobry, wszytko sie zgadzalo, ale przesylka narazie nie dotarla(ktoredy ona idze, przez Helsinki kierwa?  ) Co w takich przypadkach? Walic w poczte? Problemem, jest to, ze nie podpisalem sie na owej przesylce, generalnie juz godze sie z mysla, ze wszystko w dupe  Polecony był? to nie to samo co priorytet
|
|
|
|
|
|
|
Dzięki Kylo, zainstalowałem tego Shockwaveflasha, ale dalej nie widzę połowy avatarów - mam tak gdzieś od 1-2 tygodni 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzięki Kylo, zainstalowałem tego Shockwaveflasha, ale dalej nie widzę połowy avatarów - mam tak gdzieś od 1-2 tygodni  A o same avatary na forum Ci chodzi. To z tego co wiem jest problem z prawidlowym wyswietlaniem nie tylko u Ciebie. Cos z oprogramowaniem od 2 tygodni jest nie tak. Kilka osob ma z tym problem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kiedy podłączam iPoda do kompa przez usb aby go naładować, i robię to bezposrednio kabelkiem od ipoda do kompa to wsio ok, działa, ładuje się, ale.... ostatnio kupiłem sobie taki kabelek przedłużający usb, abym nie musiał za każdym razem kiedy chce coś podłączyć zaglądac za biurko, kabel 3m i jak w tym przypadku do tego kabla podłączam kabelek z ipoda to już sie nie chce ładować, jedynie na początku, kilka sekund, ale za chwilkę pokazuje że bateria naładowana, odczekuje kilka minut i ipod daje znac, że jest rozładowana i podłączam znowu i się powtarza, wiecie co może być tego przyczyną ?????
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Panowie wyslalem w zeszlym tygodniu, niewielka paczuszke do Poznania, poszlo priorytetem, znaczek byl dobry, wszytko sie zgadzalo, ale przesylka narazie nie dotarla(ktoredy ona idze, przez Helsinki kierwa?  ) Co w takich przypadkach? Walic w poczte? Problemem, jest to, ze nie podpisalem sie na owej przesylce, generalnie juz godze sie z mysla, ze wszystko w dupe  Polecony był? to nie to samo co priorytet Nie byl polecony. NA stronie Poczty Polskiej znalazlem takie cos ostatnio: http://www.poczta-polska.pl/dc_listp.htmJa list wyslalem w miescie powiatowym(przed reforma mialo status wojewodzkiego), w czwartek okolo poludnia, czyli wg tego powinno byc juz na drugi dzien. Ale nie bylo, spoko, potem weekend, ale powinno byc juz na pon, a tymczasem lipa. Spodziewam sie, ze dzis takze nie bedzie i juz mnie szlag trafia. Kilka lat temu mialem sytacje, ze list nie doszedl, tylko znow znalazl sie mojej skrzynce, spowodowane bylo to tym, ze nakleilem znaczek o zbyt malej wartosci, ale teraz dalem to babie do wazenia i dala znaczek i priorytet i bach. Ale jestem wsciekly
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mi już poczta zgubiła dwie paczki nic za nie nie dostałem bo paczki były nieubezpieczone i poczta nieodpowiada za to takze troszke $$$ poszły się je...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Z jakiej stronki najlepiej wysylac SMSy na angielskie numery komorkowe ?
|
|
|
|
|
Huachipato
|
|
Huachipato
Katz H., Historia Stanów Zjednoczonych Ameryki”, Wrocław 1971 Kissinger H., Dyplomacja, Warszawa 1996 Michałek K., Stany Zjednoczone a sprawy międzynarodowe od 1898r. [w:] Historia Stanów Zjednoczonych Ameryki, red. A Bartnicki, D.Critchlow, Warszawa 1995, tom III Pastusiak L., “Pół wieku dyplomacji amerykańskiej 1898-1945”, Warszawa 1974 Pastusiak L., “Prezydenci”, Warszawa 1989 Pratt J., “A History of United States Foreign Policy”,Prentice-Hall 1961
Macie moze któras z tych ksiązek na kompie ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak zrobić doca z pdfa?? pilne
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a nie sorka :Crazy: myslalem ze z doca pdfa :| wybacz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pare miesiecy temu bylo cos takiego ale juz nie pamietam, wpisalem w googlu pdf to doc i wyplulo cos takiego... http://dobreprogramy.com/index.php?dz=2&t=62&id=671
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|