Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 5 z 7 1 2 3 4 5 6 7
G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Originally Posted by tomo
Originally Posted by gremlin
Originally Posted by tomo
Ambroziewicz- tenis i siatkowka
Ambroziak!

tak sorry prze-je-zy-cze-nie jakby on powiedzial
Nie - do - wia - ry wink

Ehh.. wspaniały człowiek...

tak wsrod komentatorow sportowych byla to "perla w koronie!!!) zadziwal mnie sposob jego komentowania - tak spokojny ale wnoszacy tyle emocji !!! to facet ktorego napewno nie da sie zastapic ! scisla czolowka wszechczasow! szkoda ze juz odszedl!

Bonus: Unibet
F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
Tomasz Tomaszewski - częste pomyłki, posiada starodawną wiedzę(chociaż nie super szeroką), ale przydałaby się też teraźniejsza. I żebyś już nie mylił rodziców i trenera Kubota z rodzicami i trenerem Przysiężnego.

Na jego miejsce będę kandydować ja grin

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Originally Posted by Fro_Lech
Tomasz Tomaszewski - częste pomyłki, posiada starodawną wiedzę(chociaż nie super szeroką), ale przydałaby się też teraźniejsza. I żebyś już nie mylił rodziców i trenera Kubota z rodzicami i trenerem Przysiężnego.

chyba nie mowimy o tym samym Tomaszewskim! ten o ktorym ja mowie juz raczej sie nie udziela w TV a wielka szkoda wybitny fachowiec od tenisa!

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
sorry , ale wzielo mnie na wspominki starsi wiekiem uzytkownicy forum pamietaja te wybitne osoby! to sobie jeszcze powspominam Pana Jana Ciszewskiego! tego goscia tez nikt nie jest w stanie zastapic choc ponoc nie ma ludzi nie zastapionych ale tego akurat nie da sie zrobic!!!!!!

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Fro_Lech

chyba nie mowimy o tym samym Tomaszewskim! ten o ktorym ja mowie juz raczej sie nie udziela w TV a wielka szkoda wybitny fachowiec od tenisa!

Fro mówi o jego synu.

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
no to syn raczej powinien pozostac MODELEM jestem za!!! dobra koncze moje wspominki bo zupelnie nie podchodza pod ten temat! sorry Panowie!

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
sorry , ale wzielo mnie na wspominki starsi wiekiem uzytkownicy forum pamietaja te wybitne osoby! to sobie jeszcze powspominam Pana Jana Ciszewskiego! tego goscia tez nikt nie jest w stanie zastapic choc ponoc nie ma ludzi nie zastapionych ale tego akurat nie da sie zrobic!!!!!!

Jak Ciszewski klasa sama w sobie. wink Niedoscigniony wzor dla wspolczesnych komentatorow.

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Zabawni:

Lorek (komentarz tenisa, bo innego nie slyszalem) - mecz moze byc kiepski ale zawsze poznam zycie Ljubicicia od narodzin wink badz zaczerpne lekcji amerykanskiego powtarzajac z nim co 5 sekund "Ej Rod" wink

Tomaszewski (pilka nozna) i jego lobiki zawiesinki, pilki jak kartofel za czasow jeszcze Wizji TV wink

Gmoch - im starszy tym lepszy. Na mistrzostwach swiata dowiedzialem sie jak sie robi w pilce noznej koszykarski "wyblok" wink

Na minus:

Hajzer - umieram jak go widze, przekrecam sie w grobie jak go slysze...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
troche jeszcze mi się poprzypominalo grin

Amboroziak - dokładnie popieram wypowiedzi przedmówców. Nawet nie znajduje słów, aby właściwie opisać tą postać. Wspaniały komentator i człowiek smile

Tomaszewski (Bogdan bodajże) - tu niekoniecznie się zgodze, ze kolesia by trzeba odmładzac od razu wink wczoraj w nocy natrafiłem w radio na audycje w której się udzielał. Z ogromną przyjemnoscią się tego człowieka słucha. Ma ogromną wiedze, mówi niesamowicie ciekawie i w czytelny i jasny dla wszyskich sposob (nie to co Gmoch i mówienie półsłówkami)

na plus jeszcze:
Kamil Durczok
Jacek Banasikowski

i jeszcze troszke minusów mad

Bartosz Obuchowicz - nie wiem... po prostu mnie wk^%&&% taki obkichany cwaniaczek

Robert Janowski - niecierpie gościa , a juz sam program "jaka to melodia" to wg mnie szczyt kiczu

Stefen Mueller (nie wiem jak sie dokladnie pisze) - nienawidze szwabów

Kevin Aiston - nienawidze Angoli

Ewa Drzyzga - wiele lat temu mi się konkretnie naraziła i od tamtej pory u mnie ma przechlapane. W studio "rozmów w toku" był chłopak, który z tego co pamietam był molestowany przez ojczyma. Widać, ze chłopakowi jest strasznie cięzko o tym mówić. Oczy szkliste, zaraz się popłacze frown Gula w gardle i chłopak nie moze wykrztusić z siebie słowa. Mi nawet trudno sobie wyobrazić taką sytuacje, ale pewnie też nie bylbym w stanie z siebie nic wykrztusic. A ta k&%$#&% zacząła go na maxa naciskać mad "no opowiedz nam jak to było!" , "czy twoj ojciec robił Ci to? czy robił tamto?" Koleś nadal z trudem mówił urywanymi zdaniami. No to jeszcze na dodatek go opieprzyła, ze "nie po to cie zaprosiłam do studia, żebyś teraz nam o tym wszystkim nie opowiedział!!!". Kobiet nie bije, ale gdybym wtedy był w jej pobliżu, to bez wahania by dostała strzała. GŁupia K*&*&. I do dziś to we mnie siedzi mad Zgrywa sie na taką dobrą, czułą i współczującą, a gó.wno prawda.

pewnie cdn. wink

a juz sam program "jaka to melodia" to wg mnie szczyt kiczu

Dlaczego? Moim zdaniem to świetny program.

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
wiecej Nataszy Urbańskiej grin

M
journeyman
journeyman
M Offline
Originally Posted by buszmen

Szczegolnie te pedaly co spiewaja blush

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by mctomek

ok, Ci kolesie co śpiewają to rzeczywiście na odstrzał, ale ogólnie program ma bardzo fajną oprawę i lubie oglądać, a na widowni zawsze siedzą ładne dziewczyny, myślałem kiedys nawet aby zgłosic chęć udziału tamże smile

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by gnacik
Originally Posted by mctomek

ok, Ci kolesie co śpiewają to rzeczywiście na odstrzał, ale ogólnie program ma bardzo fajną oprawę i lubie oglądać, a na widowni zawsze siedzą ładne dziewczyny, myślałem kiedys nawet aby zgłosic chęć udziału tamże smile

Kumpel z osiedla (20lat) , byl rok temu w "Jaka to melodia". Wygral 2 finaly, w kolejnym odcinku odpadl w 3 rundzie. W sumie zarobil 27tys. W tak mlodym wieku, ma ogromna wiedze muzyczna. Kawal grosza przyznacie... Zalowalem, ze nie wygral samochodu w finale miesiaca. Rowniez odpadl w 3 tundzie, w punktach mial przewage 400-200, aby ostatecznie przegrac 400-600. Piosenki w finale byly latwe, wygralby samochod. Heh.
Jego mamuska tez niezle sobie poczyna, kilka wygranych finalow na koncie.
Gnacik jesli lubisz starsze kawalki i mniej wiecej kojarzysz tytuly. Zglos sie. Najpierw przechodzisz droge eliminacji w studio w Warszawie wink. Mow jak przejdziesz i kiedy transmisja grin Przyjedziemy z bilboardem mecz.pl

P
pyk Offline
old hand
old hand
P Offline
Jak dla mnie to do odstrzalu:
- cala sportowa redakcja tvn z Klaudia Carlos i tymi gogusiami z magazynu ligowego na czele
- tvp: Dowborowa, Orlos, Szaranowicz, i ta z telexpresu na nich to juz patrzec nie daje rady.
- poza tym Molek z tvn takiej pindy wiecznie nadonsanej to cyba nigdy w tv jeszcze nie bylo, Fedek z polsat no koles poraza.

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
JA to bym wywalile tego kolesia, co podczas meczu gwiazd, podczas przerwy gadal z Grabowskim, na trybunach.
Masakra, koles ma wystajace zeby, nie polyka sliny, i pluje sie(kamera to uwiecznila)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Chodzi ci o Tomasza Jachimka. Dla mnie z Sianeckim tworzą najlepszą parę w Szkle Kontaktowym.

Co do tych wystających zębów. On przynajmniej nie zbiera dYsHeqq na fotce.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
i ma swietne poczucie humoru smile

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Dla mnie to kretyn wink
Gadal tak jakby naprawde nic nie potrafil wymyslic

A szklo kontaktowe lubie sobie poogladac, fajny programik smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by pyk
Jak dla mnie to do odstrzalu:
- cala sportowa redakcja tvn z Klaudia Carlos i tymi gogusiami z magazynu ligowego na czele
- tvp: Dowborowa, Orlos, Szaranowicz, i ta z telexpresu na nich to juz patrzec nie daje rady.
- poza tym Molek z tvn takiej pindy wiecznie nadonsanej to cyba nigdy w tv jeszcze nie bylo, Fedek z polsat no koles poraza.

podpisuje się pod całością poza Orłosiem....

Dlaczego go wywalić? blush Świetnie się nadaje do swojej roli... dobra dykcja, nieźle sie prezentuje, fajnie mu wychodzą dowcipy na koniec teleexpresu...

Strona 5 z 7 1 2 3 4 5 6 7

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, Sensei, burbon, wHiTe_StAr, latajaca_holenderka), 2,665 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,611
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025