|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ambroziewicz- tenis i siatkowka Ambroziak! tak sorry prze-je-zy-cze-nie jakby on powiedzial Nie - do - wia - ry  Ehh.. wspaniały człowiek... tak wsrod komentatorow sportowych byla to "perla w koronie!!!) zadziwal mnie sposob jego komentowania - tak spokojny ale wnoszacy tyle emocji !!! to facet ktorego napewno nie da sie zastapic ! scisla czolowka wszechczasow! szkoda ze juz odszedl!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tomasz Tomaszewski - częste pomyłki, posiada starodawną wiedzę(chociaż nie super szeroką), ale przydałaby się też teraźniejsza. I żebyś już nie mylił rodziców i trenera Kubota z rodzicami i trenerem Przysiężnego. Na jego miejsce będę kandydować ja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tomasz Tomaszewski - częste pomyłki, posiada starodawną wiedzę(chociaż nie super szeroką), ale przydałaby się też teraźniejsza. I żebyś już nie mylił rodziców i trenera Kubota z rodzicami i trenerem Przysiężnego. Na jego miejsce będę kandydować ja  chyba nie mowimy o tym samym Tomaszewskim! ten o ktorym ja mowie juz raczej sie nie udziela w TV a wielka szkoda wybitny fachowiec od tenisa!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sorry , ale wzielo mnie na wspominki starsi wiekiem uzytkownicy forum pamietaja te wybitne osoby! to sobie jeszcze powspominam Pana Jana Ciszewskiego! tego goscia tez nikt nie jest w stanie zastapic choc ponoc nie ma ludzi nie zastapionych ale tego akurat nie da sie zrobic!!!!!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tomasz Tomaszewski - częste pomyłki, posiada starodawną wiedzę(chociaż nie super szeroką), ale przydałaby się też teraźniejsza. I żebyś już nie mylił rodziców i trenera Kubota z rodzicami i trenerem Przysiężnego. Na jego miejsce będę kandydować ja  chyba nie mowimy o tym samym Tomaszewskim! ten o ktorym ja mowie juz raczej sie nie udziela w TV a wielka szkoda wybitny fachowiec od tenisa! Fro mówi o jego synu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to syn raczej powinien pozostac MODELEM jestem za!!! dobra koncze moje wspominki bo zupelnie nie podchodza pod ten temat! sorry Panowie!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sorry , ale wzielo mnie na wspominki starsi wiekiem uzytkownicy forum pamietaja te wybitne osoby! to sobie jeszcze powspominam Pana Jana Ciszewskiego! tego goscia tez nikt nie jest w stanie zastapic choc ponoc nie ma ludzi nie zastapionych ale tego akurat nie da sie zrobic!!!!!! Jak Ciszewski klasa sama w sobie.  Niedoscigniony wzor dla wspolczesnych komentatorow.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zabawni: Lorek (komentarz tenisa, bo innego nie slyszalem) - mecz moze byc kiepski ale zawsze poznam zycie Ljubicicia od narodzin  badz zaczerpne lekcji amerykanskiego powtarzajac z nim co 5 sekund "Ej Rod" Tomaszewski (pilka nozna) i jego lobiki zawiesinki, pilki jak kartofel za czasow jeszcze Wizji TV Gmoch - im starszy tym lepszy. Na mistrzostwach swiata dowiedzialem sie jak sie robi w pilce noznej koszykarski "wyblok"  Na minus: Hajzer - umieram jak go widze, przekrecam sie w grobie jak go slysze...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
troche jeszcze mi się poprzypominalo  Amboroziak - dokładnie popieram wypowiedzi przedmówców. Nawet nie znajduje słów, aby właściwie opisać tą postać. Wspaniały komentator i człowiek  Tomaszewski (Bogdan bodajże) - tu niekoniecznie się zgodze, ze kolesia by trzeba odmładzac od razu  wczoraj w nocy natrafiłem w radio na audycje w której się udzielał. Z ogromną przyjemnoscią się tego człowieka słucha. Ma ogromną wiedze, mówi niesamowicie ciekawie i w czytelny i jasny dla wszyskich sposob (nie to co Gmoch i mówienie półsłówkami) na plus jeszcze: Kamil Durczok Jacek Banasikowski i jeszcze troszke minusów  Bartosz Obuchowicz - nie wiem... po prostu mnie wk^%&&% taki obkichany cwaniaczek Robert Janowski - niecierpie gościa , a juz sam program "jaka to melodia" to wg mnie szczyt kiczu Stefen Mueller (nie wiem jak sie dokladnie pisze) - nienawidze szwabów Kevin Aiston - nienawidze Angoli Ewa Drzyzga - wiele lat temu mi się konkretnie naraziła i od tamtej pory u mnie ma przechlapane. W studio "rozmów w toku" był chłopak, który z tego co pamietam był molestowany przez ojczyma. Widać, ze chłopakowi jest strasznie cięzko o tym mówić. Oczy szkliste, zaraz się popłacze  Gula w gardle i chłopak nie moze wykrztusić z siebie słowa. Mi nawet trudno sobie wyobrazić taką sytuacje, ale pewnie też nie bylbym w stanie z siebie nic wykrztusic. A ta k&%$#&% zacząła go na maxa naciskać  "no opowiedz nam jak to było!" , "czy twoj ojciec robił Ci to? czy robił tamto?" Koleś nadal z trudem mówił urywanymi zdaniami. No to jeszcze na dodatek go opieprzyła, ze "nie po to cie zaprosiłam do studia, żebyś teraz nam o tym wszystkim nie opowiedział!!!". Kobiet nie bije, ale gdybym wtedy był w jej pobliżu, to bez wahania by dostała strzała. GŁupia K*&*&. I do dziś to we mnie siedzi  Zgrywa sie na taką dobrą, czułą i współczującą, a gó.wno prawda. pewnie cdn. 
|
|
|
|
|
|
|
a juz sam program "jaka to melodia" to wg mnie szczyt kiczu Dlaczego? Moim zdaniem to świetny program.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wiecej Nataszy Urbańskiej 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
a juz sam program "jaka to melodia" to wg mnie szczyt kiczu Dlaczego? Moim zdaniem to świetny program. Szczegolnie te pedaly co spiewaja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a juz sam program "jaka to melodia" to wg mnie szczyt kiczu Dlaczego? Moim zdaniem to świetny program. Szczegolnie te pedaly co spiewaja  ok, Ci kolesie co śpiewają to rzeczywiście na odstrzał, ale ogólnie program ma bardzo fajną oprawę i lubie oglądać, a na widowni zawsze siedzą ładne dziewczyny, myślałem kiedys nawet aby zgłosic chęć udziału tamże 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a juz sam program "jaka to melodia" to wg mnie szczyt kiczu Dlaczego? Moim zdaniem to świetny program. Szczegolnie te pedaly co spiewaja  ok, Ci kolesie co śpiewają to rzeczywiście na odstrzał, ale ogólnie program ma bardzo fajną oprawę i lubie oglądać, a na widowni zawsze siedzą ładne dziewczyny, myślałem kiedys nawet aby zgłosic chęć udziału tamże  Kumpel z osiedla (20lat) , byl rok temu w "Jaka to melodia". Wygral 2 finaly, w kolejnym odcinku odpadl w 3 rundzie. W sumie zarobil 27tys. W tak mlodym wieku, ma ogromna wiedze muzyczna. Kawal grosza przyznacie... Zalowalem, ze nie wygral samochodu w finale miesiaca. Rowniez odpadl w 3 tundzie, w punktach mial przewage 400-200, aby ostatecznie przegrac 400-600. Piosenki w finale byly latwe, wygralby samochod. Heh. Jego mamuska tez niezle sobie poczyna, kilka wygranych finalow na koncie. Gnacik jesli lubisz starsze kawalki i mniej wiecej kojarzysz tytuly. Zglos sie. Najpierw przechodzisz droge eliminacji w studio w Warszawie  . Mow jak przejdziesz i kiedy transmisja  Przyjedziemy z bilboardem mecz.pl
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jak dla mnie to do odstrzalu: - cala sportowa redakcja tvn z Klaudia Carlos i tymi gogusiami z magazynu ligowego na czele - tvp: Dowborowa, Orlos, Szaranowicz, i ta z telexpresu na nich to juz patrzec nie daje rady. - poza tym Molek z tvn takiej pindy wiecznie nadonsanej to cyba nigdy w tv jeszcze nie bylo, Fedek z polsat no koles poraza.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
JA to bym wywalile tego kolesia, co podczas meczu gwiazd, podczas przerwy gadal z Grabowskim, na trybunach. Masakra, koles ma wystajace zeby, nie polyka sliny, i pluje sie(kamera to uwiecznila)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chodzi ci o Tomasza Jachimka. Dla mnie z Sianeckim tworzą najlepszą parę w Szkle Kontaktowym.
Co do tych wystających zębów. On przynajmniej nie zbiera dYsHeqq na fotce.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
i ma swietne poczucie humoru 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Dla mnie to kretyn  Gadal tak jakby naprawde nic nie potrafil wymyslic A szklo kontaktowe lubie sobie poogladac, fajny programik 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak dla mnie to do odstrzalu: - cala sportowa redakcja tvn z Klaudia Carlos i tymi gogusiami z magazynu ligowego na czele - tvp: Dowborowa, Orlos, Szaranowicz, i ta z telexpresu na nich to juz patrzec nie daje rady. - poza tym Molek z tvn takiej pindy wiecznie nadonsanej to cyba nigdy w tv jeszcze nie bylo, Fedek z polsat no koles poraza. podpisuje się pod całością poza Orłosiem.... Dlaczego go wywalić?  Świetnie się nadaje do swojej roli... dobra dykcja, nieźle sie prezentuje, fajnie mu wychodzą dowcipy na koniec teleexpresu...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|