|
|
addict
|
|
addict
no i dosc sprawenie im to poszlo zalatwienie tej sprawy bo 5 ojro juz widnieje na moim koncie 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Jednak!!!!!!!!! Kasa na koncie SALDO: BIEżąCE: 5,00 EUR 0,00 EUR
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Szkoda zasmiecac temat, ale tak od siebie to przez caly poprzedni tydzien do nich mailowalem (i odpowiadali mi) w sprawie bonusu a dzis na dzien dobry znów chcą ID docs  i niby po tym jak im wysle mają zaxiegowac. Szczescia zycze tym ktorzy tam grają, niech złoją dziadow na ile mogą 
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Caly tydzien dla 5 ojro, LOL Powodzenia w grabieniu bukow 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Panowie maja oni Livebets ?
Gdzie tam jest zakladka wyplaty ?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Caly tydzien dla 5 ojro, LOL Powodzenia w grabieniu bukow  czemu caly tydzien ? nie rozumiem Cie 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Caly tydzien dla 5 ojro, LOL Powodzenia w grabieniu bukow  czemu caly tydzien ? nie rozumiem Cie  miał byc 1 mail a wyszedł caly tydzien, ale tylko dlatego ze oni na maile odowiadaja w 2 dni  ok ostatni post w tym temacie. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
3Bwin - bardzo dobra firma bukmaherska. z w/w bonusa, otrzymanego przed świętami BN jeszcze, zrobiło się ponad 800zł - wypłata, bez problemu. polecam.
a! i bądźcie cierpliwi, bo nie są mega-szybcy.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
3Bwin - bardzo dobra firma bukmaherska. z w/w bonusa, otrzymanego przed świętami BN jeszcze, zrobiło się ponad 800zł - wypłata, bez problemu. polecam.
a! i bądźcie cierpliwi, bo nie są mega-szybcy. maja MB ? jaka oplata za przelew ? jaka minimalna wyplata na konto ? Z gory dzieki Kopus
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cały czas to jest aktualne, że 5EUR po rejestracji?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
ogormny minus za rozliczanie zakładów. Wczoraj zagrałem odwołany mecz Betis-Seville a oni dalej tego nie rozliczyli. jestem ciekaw czy dostane zwrot czy policzą mi że przegrany?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dostaniesz zwrot, nie wiem ale gdzies czytałem że rozliczają max do 24 godzin
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
wie ktos czy jest jeszcze aktualna ta promocja?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Napisz do nich maila z zapytaniem. [email protected]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Caly tydzien dla 5 ojro, LOL Powodzenia w grabieniu bukow  czemu caly tydzien ? nie rozumiem Cie  miał byc 1 mail a wyszedł caly tydzien, ale tylko dlatego ze oni na maile odowiadaja w 2 dni  ok ostatni post w tym temacie.  zarejestrowalem sie po wczensiejszym parorazowym kliknieciu ... mimo tego emiala na niedostalem jedynie w bonusie prosi mnie o Wprowadź kod dla uzyskania bonusu i kliknij na "Potwierdź". Zwróć uwagę na to że bonusy są rozpatrywane manualnie w ciągu 24 godzin dla kontroli czy ewentualne warunki dla uzyskania bonusu są wypełnione. Dziękujemy za Twoją cierpliwość i za zrozumienie. a fakt nie dostalem jeszcze zadnego emil-a od nich.. wiec czyzby po promocjii?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
wyślij skan dowodu lub paszportu i bonus powinni przyznać ale buk jest powolny i to bardzo a meila dostaniesz z tym co pisze do tygodnia
bynajmniej ja tak dostałem
pzdr
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wyślij skan dowodu lub paszportu i bonus powinni przyznać ale buk jest powolny i to bardzo a meila dostaniesz z tym co pisze do tygodnia
bynajmniej ja tak dostałem
pzdr dzieki i pozdrawiam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dear Sirs and Madams,
We believe that mischievous contributors to gaming bulletin boards have misinformed you about the opening offer at ChoiceOdds.com.
The offer is only open to real customers who deposit money and trade with us. Opening an account in the belief that you can instantly (or after one token bet) withdraw the money is erroneous.
We apologise for the inconvenience you have been caused.
If, at a later date, you genuinely wish to trade with us do feel free to email us with such a request. Otherwise, good luck,
The ChoiceOdds Team
tamten temat zamknieto to wkleilem tutaj.
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Ja też to samo dostałem. Pieprzą, że to tylko dla tych, którzy wpłacą. Ciekawe tylko, że w regulaminie promocji i na ich stronie nie ma o tym ani słowa. Czyli okazało się, że to jednak jacyś wałkarze. Polska armia zaciężna wygrała kolejną bitwę - tym razem wróg uciekł z pola bitwy widząc nadciągającą polską husarię 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No Panowie mi dzis dodali te 5 ojro ... jedyne 2 tygodnie i 2 maile ;P
|
|