|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam banie jak cholera, jeszcze czegoś takiego nie miałem...
wczoraj wyszedlem na miasto na impreze w portfelu miałem 150 zł, dziś patrzę do portfela, czy fajna zabawa była, znalazłem 400 zł... nie wybierałem z bankomatu bo moge dziennie tylko 200 zł wyciągnąc, zresztą jakbym mógł to dalej by się nie zgadzało... już sprawdzałem czy prawdziwe, kumple z mieszkania się śmieją, że może sie tej ukraince sprzedałem, ale jaja...
a $ jest, ciekawe ciekawe...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
wczoraj wyszedlem na miasto na impreze w portfelu miałem 150 zł, dziś patrzę do portfela, czy fajna zabawa była, znalazłem 400 zł... nie wybierałem z bankomatu bo moge dziennie tylko 200 zł wyciągnąc, zresztą jakbym mógł to dalej by się nie zgadzało... już sprawdzałem czy prawdziwe, kumple z mieszkania się śmieją, że może sie tej ukraince sprzedałem, ale jaja...
a $ jest, ciekawe ciekawe... A dobra jest ta Ukraineczka chociaż??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A jak myślisz raczej tak !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dopiero wróciłem ze szkoły  a ja ostatni raz ze szkoly wracalem jakies 4 lata temu  teraz to ze studiow wracam  ja ostatni raz ze szkoły wracałem jakies 1,5 roku temu, a ostatni powrót z pracy miał miejsce jakieś 9 miesiecy temu  btw, dopiero wczoraj w skrótach widziałem bramke Manciniego w meczu Lyon - Roma... no bez kitu - zbladłem  coś pięknego  podałbyś linka do tej bramki? 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o 9 rano egzamin z Prawa Rzymskiego :\ marnie go widze :\
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
o 9 rano egzamin z Prawa Rzymskiego :\ marnie go widze :\ Gdzie studiujesz?? Ja rzym miałem 2 tygodnie temu i elegancko do przodu  Najważniejsze to się nie przejmować i będzie dobrze  A swoją droga to widzę, że na forum wielu jest studentów prawa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o 9 rano egzamin z Prawa Rzymskiego :\ marnie go widze :\ Gdzie studiujesz?? Ja rzym miałem 2 tygodnie temu i elegancko do przodu  Najważniejsze to się nie przejmować i będzie dobrze  A swoją droga to widzę, że na forum wielu jest studentów prawa  UMK 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wlasnie wrocilem z meczu hokeja. LHT Lublin - Warsaw Canadiens 6-9  Druga teracja fighting to ozywilo spotkanie, bo pierwsze tragiczna. Glowna atrakcja byl Krzysztof Oliwa. Pogral chwile na rozgrzewce z mlodszymi chlopakami, bramki nie strzelil :] Mialem okazje z nim zagaic chwile. Mowi konkretnie: "Bramkarz ma okreslone zadanie ma bronic, a ja mam sie bic" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
a $ jest, ciekawe ciekawe... Ty to dziwne bo mi przedwczoraj zginęło 250 zł :/ :/ :/ ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A o co chodzi? jestem m.in z Poznania
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Patologia... kiedys sie gralo w pilke od rana do nocy a dzis nie widze ludzi na boiskach... kiedys sie czekalo az starsi zejda zeby pograc, a dzis alkohol i narkotyki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Centralnie kiedyś królowała rozrywka ruchowa. Ganiało się po osiedlu grając butelką z piaskiem lub piłką tenisową w kreca, czasem podchody, jak się ściemniało to w chowanego, w policjantów i złodziejów na rowerach i wiele innych. Teraz młodzież biega po mapach w Counter Strike'u.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kuzwa z kumplami biegalo sie po krzakach a kijem w reku jako giwera i to byla zabawa. Teraz ni chuchu ni widac mlodych osobnikow na osiedlu, z wyjatkiem "ziomali" stojacych pod klatkami
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na osiedlu to teraz dzieci z podstawowki jaraja szlugi  odgdog być moze wybiore sie tam na studia  i chcialem sie dowiedzieć czy to fajne miasto 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A o co chodzi? jestem m.in z Poznania Też sluże pomocą 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
na osiedlu to teraz dzieci z podstawowki jaraja szlugi  odgdog być moze wybiore sie tam na studia  i chcialem sie dowiedzieć czy to fajne miasto  Ja mieszkam w Poznaniu od urodzenie i nie zachwyca mnie to miasto. Ale większość ludzi, która rzadko w nim bywa mówi, że Poznań jest całkiem fajny. A o jakie rzeczy Ci konkretnie chodzi i gdzie chciałbym studiować??
|
|
|
|
|
Impossible is nothing
|
|
Impossible is nothing
To tak jak ja, jestem w Poznaniu góra 2-3 razy w roku i myśle, że to fajne miasto 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|