|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Będą mieli Twoje dane adresowe, więc dojdą od kogo to przelew. Jeżeli będzie się przeciągało zadzwoń lub napisz do nich, być może dostali przelew , ale ze względu na brak ID został albo pominięty, albo został odstawiony w kolejce do realizacji na później ( np. aby sprawdzić dane )...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
no napisalem im z teog centrum wiadomosci moje dane jeszcze raz dane banku oraz na jakie konto do nich wpalcalem i ze zapomnialem numeru id ktry podaje w mailu
tylko boje sie ze moze ta sprawa ciagnac sie ze 2-3 tyg a to meni nei ratuje bo wygasnie mi promocja w bet at home ;/ mam nadziej ze za gapiostwo niezaplace
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jak będzie poślizg to myślę że z 2-3 dni max ( o ile wogóle będzie - mają w końcu inne dane - a wpisywanie ID to tylko znaczne ułatwienie ) ..
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
tez to tak odberam i mam nadzieje ze sie nei mylisz nno coz pozostaje czkac tylko krew zalewa czloweka bo te ich jeb.... centrum wiadomosci to dziala jak by chcialo a nie moglo
mimo wszystko dzekuweczka moonlight za pomoc potrosze mnie uspokoiles
pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja ostatnio robilem wyplate z konta MB (zweryfikowane) w czwarte po poludniu, pieniadze doszly dzis rano, tak wiec czas jest juz mysle dosc zadawalajacy.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Mam pytanie chce wpłacić kasę z Karty ale od Siostry ja mam np : Nazwisko Kowalski a ona Kowalska a jak chce wpłacić przez Moneybookers to odrazu jest Zapisany Kowalski ? Czy coś takiego akceptuja ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Mam pytanie chce wpłacić kasę z Karty ale od Siostry ja mam np : Nazwisko Kowalski a ona Kowalska a jak chce wpłacić przez Moneybookers to odrazu jest Zapisany Kowalski ? Czy coś takiego akceptuja ? Nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie... ale powiem Ci jak mozesz to obejsc  Po prostu zaloz konto MB na siostre  zajmie Ci to jakies 10minut... wplacasz karta i przelewasz z konta na konto Fakt te rozwiazanie kosztuje dodatkowe 1% ale jest pewne Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
sorry ze tu pisze, ale ma ktos moze na MB niecale 200zl i by sie ze mna wymienil? moje gg 4852570
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mb mi blokneli chcą dowodu z potwierdzeniem od notariusza itp ;/ ile kosztuje takie potwierdznie ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
6 PLN + VAT za stronę potwierdzonego ksero.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Jak mozna sprawdzic wyciag z konta?:/ Mecze sie juz od pol godziny i za kazdym razem to samo, pisze:
"Proszę wprowadzić kryteria szukania."
Szlak mnie juz trafia bo wszystko jest ustawione a to mi pokazuje tylko transakcje z tego miesiaca.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ile się czeka na wypłatę z Moneybookers na konto bankowe ?, w moim przypadku PKO INTELIGO ?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Na PKO INTELIGO ci nie powiem ale ja czekalem na mBank ok 72 godzin.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Mb mi blokneli chcą dowodu z potwierdzeniem od notariusza itp ;/ ile kosztuje takie potwierdznie ? a dlaczego Ci blokneli jesli mozna wiedziec ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Przed chwilą otrzymałem takiego e-maila od Moneybookers : Petar Gadjev < [email protected]> do mnie www.fotosik.pl [ fotosik.pl] Stronka ma już dawno nową stronę graficzną... nadawca też jakiś podejrzany.. Nie klikałem w żaden link i nie sprawdzałem...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
górny skan e-maila z nadawcą : www.fotosik.pl [ fotosik.pl]
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Link kieruje na http://www.moneybookers.com/app/?l=PL więc nie ma problemu, to żadne hackowanie, ale dziwi mnie tylko to że taki dziwny adres email nadawcy
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
No właśnie i to mnie nieco zdziwiło ...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
I wszystko jasne, na samym dole sami zobaczcie tutaj: http://sun-fish.com/solutions.html robią oprogramowanie albo szatę graficzną dla MB 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
No i się wyjaśniło. Tak czy siak trzeba być teraz czujnym bo kombinatorów nie brakuje .. Oszusci, kretacze przy wymianach, lewe e-maile MB, inny spam na skrzynkach pocztowych czy poprzez privy na forum , na gg ... itd itd by nie pisać innych "pomysłów" .. Pzdr
|
|
|
Link skopiowany do schowka