|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Szewa dlaczego niechcą ci wypłacic ? to widze ze niema sensu z nimi robić intersów 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hmm, mi od stycznia nie wypłacili "astronomicznej" kwoty 74$. Przez dwa miesiące się z nimi użerałem i w końcu odpuściłem. WoW , mam tam jakies grosze ale zawsze ;/ a mozesz to gdzies wpłacic do jakiegos buka czy cos ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szewa dlaczego niechcą ci wypłacic ? to widze ze niema sensu z nimi robić intersów  A tego nie wiem. Wcześniej nie było żadnych problemów. A teraz nawet nie raczą odpowiedzieć na maile. Na chacie ściemniają, że sprawdzą o co chodzi. I na tym się kończy. PS. Strona rzeczywiście nie działa teraz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mi stronka działa  Nie wiem czemu Wam nie śmiga... przy okazij 2 raz zapytam. Ile mniej wiecej czeka sie na mikroprzelew?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mi stronka działa  Nie wiem czemu Wam nie śmiga... przy okazij 2 raz zapytam. Ile mniej wiecej czeka sie na mikroprzelew? 2 tygodnie czekalem 2 lata temu 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Hmm, mi od stycznia nie wypłacili "astronomicznej" kwoty 74$. Przez dwa miesiące się z nimi użerałem i w końcu odpuściłem. mi juz 4 tygodnie nie przelali tych kilkunastu centów "potwierdzających" konto... Podczas gdy poprzednie moje konto na ojca 3 lata temu to dostalem tą kwote w 4 dni. IDĄ NA DNO! skoro zdarza im sie olewac i nie wyplacac to szybko do dna porozdaje swoja kase na konta bukow i potem na moneybookers (np. z sportingbet, betsson) i inne drogi BEZPIECZNE.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Czy za prowadzenie rachunku na Netellerze należy płacić ? Jak tak to ile...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jak długo trzeba czekać na przelew do mBanku ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wyżej masz odpowiedzi. Ludzie czekają po parę tygodni i nie mogą się doczekać.
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
Szewczenko a próbowałeś dzwonić? bo mnie sie jeszcze nigdy nie zdarzyło czekać więcej niż 3-4 dni na wypłate
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ludzie czasami mozecie nie otrzymac mikro przelewu jak w moim przypadku to zalezy gdzie macie konto a i tak bedziecie miec status PREMIER trzeba dzwonic nie czekac ja kiedys czekalem miesiac i po co jak i tak nie bylo mikr a mam konto PREMIER (ZAAWANSOWANY) WSZYSTKO ZALEZY GDZIE MACIE KONTO !!!
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
no dobra, status ZAAWANSOWANY to mam też dzieki telefonowi, ale co mi po nim skoro nawet mikro przelew nie dotarł, to co dopiero normalne poważne pieniądze tą samą droga wypłacać... czysty hazard, a jednak neteller nie powinien ze sobą nieść ryzyka czysto hazardowego.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
no dobra, status ZAAWANSOWANY to mam też dzieki telefonowi, ale co mi po nim skoro nawet mikro przelew nie dotarł, to co dopiero normalne poważne pieniądze tą samą droga wypłacać... czysty hazard, a jednak neteller nie powinien ze sobą nieść ryzyka czysto hazardowego. Mikro przelew idzie automatem i nikt tego nie kontroluje. Natomiast normalne przelewy na Twoje konto sa "zatwierdzane", wiec ryzyko jest podobne jak przelewasz srodki z jednego banku do drugiego. A ze jest to rachunek zagraniczny, to ida dluzej. Zmierzam do tego, ze gdyby nawet przelew nie dotarl, to zawsze mozna sprawdzic gdzie on sie w danym momencie znajduje, wiec pieniadze wczesniej, czy pozniej na to konto dotra.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no dobra, status ZAAWANSOWANY to mam też dzieki telefonowi, ale co mi po nim skoro nawet mikro przelew nie dotarł, to co dopiero normalne poważne pieniądze tą samą droga wypłacać... czysty hazard, a jednak neteller nie powinien ze sobą nieść ryzyka czysto hazardowego. a powiedzieli Ci dlaczego nie dotarl ? Bo mi tak ze oplata bylaby wieksza niz ten przelew i dlatego go nie robili
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ktos wpłacał z Netellera do Unibet? Czy mozna później wypłacic na konto? czy tak jak w expekcie tylko z powrotem na neteller?
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
P.S. Ciężej jest znaleźć buka, do którego można wpłacić przez MB a wypłacić na Neteller.  kiedyś zrobiłem coś takiego na 5 dimes.. pewnie dalej można
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, mam pytanie odnosnie wyplaty z buka/pokera na netellera. Otoz sprawa wyglada tak, iz konto u buka/pokera mam na ojca a netellera na siebie, stad pytanie czy skoro imie sie nie zgadza (nazwisko jest to samo rzecz jasna  ) to moze byc jakis problem przy wyplacie srodkow? Wydaje mi sie ze moze byc jakis problem, dlatego nie chce ryzykowac poki co (np. zablokowaniem konta), a chcialem zasiegnac opinii reszty  z gory dzieki za odpowiedz, pozdrawiam, ciga
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Czy ktoś ostatnio dziś wypłacał środki karta netellera? Jest problem - bankomat informuje: transakcja nie może być zrealizowana. Ktoś jeszcze miał podobne problemy?
pozdrawiam
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
można do nich pisać maile po polsku, czy mam szukać słownika?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|