|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dokladnie.bet365 to chocby ojebali bank w szwajcarii i tak IBAS powie,że mieli racje bo to "palpable error" ,a SBR by zamilkło
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no i dodatkowo (sorry za niedytowanie,ale wiecie czemu nie edytowałem hehe) bet365 jest "uk based" tak jak całe piepszone ibas no iz tego co mi wiadomo sbr to angielski patent i cały dozer.Inaczej nei da sie tego wytłumaczyć,skoro dozer wie o tym jak bet 365 ruchan a pieniadze na livebettingu i oszukuje w betting slip potem,ba,jest to opisane na jego forum,sam tez przyznawał nieraz,że bet 365 oszukuje,a i tak nie obniża im to notwań ani nic,a własciwie to jest to podstawa do adnia im conajmniej "D"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
morał z tego taki ze dozerowi bet365 placi z tych kradziezy niezla sumke dlatego sa nietykalni. Proste
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no i dodatkowo (sorry za niedytowanie,ale wiecie czemu nie edytowałem hehe) bet365 jest "uk based" tak jak całe piepszone ibas no iz tego co mi wiadomo sbr to angielski patent i cały dozer.Inaczej nei da sie tego wytłumaczyć,skoro dozer wie o tym jak bet 365 ruchan a pieniadze na livebettingu i oszukuje w betting slip potem,ba,jest to opisane na jego forum,sam tez przyznawał nieraz,że bet 365 oszukuje,a i tak nie obniża im to notwań ani nic,a własciwie to jest to podstawa do adnia im conajmniej "D" Z tego co wiem na SBR były 2 tego typu sprawy. Po pierwszej obniżyli bet365 z A+ na A a po drugiej z A na A- i zdjęli ich z listy polecanych. Dalsze "przekręty" ze strony buka pewnie będą skutkowały kolejnymi obniżkami ratingu. SBR miałoby dla mnie zerową wiarygodność gdyby po jednej czy dwóch akcjach ze strony buka zjeżdżało z ratingiem z A do D.
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
SBR stracił wiarygodność dobre kilka lat temu. W Wall Street Journal opisali cały ich mechanizm działania.
Jedyna strona, której wierzę, to Major Wager.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Nie przeceniajmy tego sławetnego artykułu w Wall Street Journal, ponadto SBR nie był tak bardzo tam obciążany. Dodatkowo nie widzę na stronach SBR reklam buków (w przeciwnieństwie do tego forum :D), chyba, że źle patrzę.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Tak teraz zerkam na MajorWager, a tam reklamy buków...  Możesz, Conrad, powiedzieć, z czego wynika Twoja miłość do MajorWager? [size:8pt]I dlaczego nie można na tym forum edytować wiadomości?/size]
|
|
|
|
|
|
|
Dodatkowo nie widzę na stronach SBR reklam buków Bo w SBR płaci się nie za bannery... tylko za ranking!  Naiwność jednak nie zna granic. LOL. 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Conrad, chyba się zakręciłeś. I to solidnie.
Jako koronny dowód przeciwko SBR przedstawiasz artykuł w Wall Street Journal. Czytałeś go? Ja przeczytałem. Stronie SBR zarzuca się jedynie korzystanie z reklam buków.
A jaka jest sytuacja obecnie? W SBR nie ma reklam, a we wychwalanym przez Ciebie MajorWager są. Co więcej - na pierwszym miejscu we wzmiankowanym artykule w negatywnym świetle jest MajorWager.
Ktoś tu pisał o naiwności? Czy może nie przeczytał artykułu?
Masz oczywiście prawo do przeciwstawiania "brudnemu" SBRowi "zaufanego" MajorWagera, jeśli jest taka Twoja opinia, nawet jeśli oparta na plotkach czy też pomówieniach (płacenie za ranking). Jednakże podpieranie tego marką Wall Street Journal jest nieuczciwe moim zdaniem, co wykazałem wyżej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fakt, że są na SBR święte krowy. Taki status ma na przykład 5dimes. Bardzo przeciętnie wypadająca na tle konkurencji firma, która niejeden przekręt już robiła jest reklamowana jako elita elit. Nie wnikam dlaczego, można snuć domysły. Ale nie popadajmy w skrajności. Dla mało doświadczonego gracza (i nie tylko) SBR jest nieocenionym źródłem informacji nawet jeśli w pewnych kwestiach ich obiektywizm pozostawia wiele do życzenia.
|
|
|
|
|
|
|
Gandhi, udowodniono już SBR branie kasy za oceny, i Wall Street Journal opisał właśnie to (może mówimy o różnych artykułach). Dajesż $$$... a SBR daje Ci dobry ranking.  Major Wager ma reklamy od zawsze, ale ranking pozostawia użytkownikom serwisu. Tak więc rankingów nie sprzedaje tak jak SBR za kasę, tylko użytkownicy sami oceniają rynek. Co więcej, Major Wager daje GWARANCJĘ na reklamowanych przez siebie buków. Uciekną z Twoją kasą? Major Wager Ci ją zwróci. A SBR nie dość, że sprzedaje rankingi, to jeszcze ma w dupie ludzi, którzy zostaną oszukani przez ich kupione oceny.  Tak więc daruj sobie porównywanie przekrętaczy i cwaniaczków z SBR do takiej strony jak Major Wager.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
a ja mam dobre zdanie o SBR. Mi iplayzone nie chciał kasy wypłacić to napisałem w tej sprawie do SBR i dzięki nim Iplayzone wypłacił mi kasę i jeszcze przeprosił :-)
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Hmm... jeśli to prawda i dasz linka do WSJ, to Ci będę musiał przyznać rację, ale póki co, pozostanę przy swoim  Daleki też byłbym od ufania ocenom wystawianym przez anonimowych graczy - nietrudno coś takiego zmanipulować.
|
|
|
|
|
|
|
Gandhi, opinie tam nie są anonimowe.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja niedługo będę świętował pierwszą rocznicę zakładu postawionego w BetRoyal i wciąż "pending". Dobrzy są.
|
|
|
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Major Wager daje GWARANCJĘ na reklamowanych przez siebie buków. Uciekną z Twoją kasą? Major Wager Ci ją zwróci. A wiesz czy byl Pointbet 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
jest pare bukow, ktore placa za swoje bledy, pinnacle naprzyklad, ale betsson i inne polskojezyczne za swoj blad na 100% nie zaplaca  Bo tez Pinancle to najlepszy buk na świecie , a reszta co wymieniles to polska liga  Roznie to bywa z bledami u bukow , kiedys czesciej placily za swoje bledy , teraz bardzo czesto zwroty i dodatkowo nakladane limity. Co do betsson, ja sam w mojej dzialce ( sporty zimowe )pare razy poplenilem bledy w parach h2h, tylko w jednym przypadku dalem zwroty , ale o bledzie zorientowalem sie 10 minut po wystawieniu zakladow. W pozostalych wypadkach zaklady zostaly rozliczne zgodnie z wynikami.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|