|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ta ruletka jest zajebi...!!! Dzisiaj mi tam 150$ wpadło w 30 minut Było 4 razy czerwone i poszłem na całość i zaryzykowałem 70$ na czarne i weszło  Było kilka wygranych na parzyste/nieparzyste po 20$ i miałem już 180$ ale wyszłem ze 157$. Polecam No, jest to normalnie sposob na zostanie milionerem, rozdaja kase za darmo, nie ma mowy o seriach 13 czarnych z rzedu. Polecam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hehe. Pewnie ale co to jest 150¤, widzailem filmik jak gosciu w minute wygral 100tys, zaryzykowal all inn i padl jego kolor, tamta ruletka musiala byc dopiero swietna
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
hehe. Pewnie ale co to jest 150¤, widzailem filmik jak gosciu w minute wygral 100tys, zaryzykowal all inn i padl jego kolor, tamta ruletka musiala byc dopiero swietna Trzeba wpierw mieć 100 tyś lol
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ta ruletka jest zajebi...!!! Dzisiaj mi tam 150$ wpadło w 30 minut Było 4 razy czerwone i poszłem na całość i zaryzykowałem 70$ na czarne i weszło  Było kilka wygranych na parzyste/nieparzyste po 20$ i miałem już 180$ ale wyszłem ze 157$. Polecam No, jest to normalnie sposob na zostanie milionerem, rozdaja kase za darmo, nie ma mowy o seriach 13 czarnych z rzedu. Polecam  Przy 13 czarnych z rzędu, postawił bym milion (jakbym oczywiście miał) na to że padnie czerwone.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Jest promocja przy pierwszej wpłacie do PartyPoker?? Jeżeli tak to podajcie Deposit Bonus Code
PS. Sorry za post pod postem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ta ruletka jest zajebi...!!! Dzisiaj mi tam 150$ wpadło w 30 minut Było 4 razy czerwone i poszłem na całość i zaryzykowałem 70$ na czarne i weszło  Było kilka wygranych na parzyste/nieparzyste po 20$ i miałem już 180$ ale wyszłem ze 157$. Polecam No, jest to normalnie sposob na zostanie milionerem, rozdaja kase za darmo, nie ma mowy o seriach 13 czarnych z rzedu. Polecam  Przy 13 czarnych z rzędu, postawił bym milion (jakbym oczywiście miał) na to że padnie czerwone. ja mialem 12 czerwonych
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam panowie mam pytanie da rade zamknac konto na partypoker.com i otworzyc nowe na te same dane. Na tym mkoncie ktore chcialbym zamknac nie bylo zadnej aktywnosci. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam panowie mam pytanie da rade zamknac konto na partypoker.com i otworzyc nowe na te same dane. Na tym mkoncie ktore chcialbym zamknac nie bylo zadnej aktywnosci. Pozdrawiam mysle ze jesli nie bylo aktywnosci to spokojnie. Ja kiedys zalozylem konto na PP i nie gralem. potem zalozylem drugie ze sponosorshipem i zaczalem na nim grac. przy probie wyplaty zablokowali mi oba, to napisalem im ze to pierwsze mi nie dzialalo i ze nie moglem sie zalogowac bowyskaiwal jakis error. Napisali mi ze ok tylko ze w rozmowie telefonicznej bede musial potwierdzic ktore chce zamknac ijak zadzwonili to powiedzialem jeszce raz dlaczgochce zamknac i dlaczego zalozylem drugie i wogole i spoko, zamkneli a z drugiego wyplacili.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wyslalem do nich kiedys maila z prosba o zamkniecie konta to mi odpisali ze sie nia da zamknac konta  Dzis wyslalem w tej samej sprawie, ciekawe co odpisza tym razem?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Wyslalem do nich kiedys maila z prosba o zamkniecie konta to mi odpisali ze sie nia da zamknac konta  Dzis wyslalem w tej samej sprawie, ciekawe co odpisza tym razem? Do nich lepiej dzwonić, od razu sie dogadasz i od reki ci to zrobią. CO jak co ale PartyPoker support ma najlepszy wg. mnie  I darmowy 0800  tez plus dla nich, jak nie umiecie po angielsku to tlumacza wynajdą.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Wyslalem do nich kiedys maila z prosba o zamkniecie konta to mi odpisali ze sie nia da zamknac konta  Dzis wyslalem w tej samej sprawie, ciekawe co odpisza tym razem? jakies info od nich???
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Wyslalem do nich kiedys maila z prosba o zamkniecie konta to mi odpisali ze sie nia da zamknac konta  Dzis wyslalem w tej samej sprawie, ciekawe co odpisza tym razem? Do nich lepiej dzwonić, od razu sie dogadasz i od reki ci to zrobią. CO jak co ale PartyPoker support ma najlepszy wg. mnie  I darmowy 0800  tez plus dla nich, jak nie umiecie po angielsku to tlumacza wynajdą. podpisuje sie pod to obiema nogami  fakt suport maja najlepszy z jakim mialem do czynienia  Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Nie da się zamknąć - mogą Ci jedynie zamrozić - nie skorzystasz raczej z promocji kilkukrotnie.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
no dobra moze sie zblaznie ale jezeli nie ma nawet utworzonego real money account to moge bez problemu nowe zalozyc??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jesli masz konto play money to drugie real money mozesz zalozyc, ja tak mam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W odpowiedzi na prosbe zamkniecia konta dostalem 15$ 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
W odpowiedzi na prosbe zamkniecia konta dostalem 15$  hmmm czyli jak dobrze rozumiem to aktualnie masz dwa konta tak?? mozesz wkleic maila ktorego do nich napisales ??
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
siema ile miejwięcej idzie wypłata z party ??!!
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
siema ile miejwięcej idzie wypłata z party ??!! zalezy na co 
|
|