|
|
old hand
|
|
old hand
banik mam do ciebie prośbę , jakie są zasady wypłat u nich bo nie mogę znaleśc regulaminu - wpłacałem przelew 24 chodzi mi o wypłatę na konto bankowe i m.b - jakie są koszty oraz czy żądają dokumentów przed 1 wypłatą ? jeśli tak to jakie i gdzie wysłac ? dzięki za info
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Wyplata na konto bankowe nie powinna trwac dluzej niz 3 dni robocze, aby upewnic sie czy wszystko OK z Twoim kontem , mozesz wpierw wyslac maila z pytaniem czy potrzebne beda dodatkowe dokumety, ew. zrobic to zaraz bo zleceniu wyplaty. Jesli beda potrzebowac , zostaniesz o wszystkim poinformowany.
Przypominam ze do 18 marca w betsson bonus reload 50% do 111zl
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Banik Wyslalem Ci na priva moj nick, jednak dalej mam konto zamrozone, na poczte nie dostalem zadnego maila.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jestem ciakawy czy jest szansa na ponowny bonus relod do 50%, gdy przegralem caly poprzedni bonus wraz z depozytem  W sumie Betsson i tak nie bylby stratny. Banik da sie cos w tej kwestii zrobic? 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
zachłannośc ludzka nie zna granic - o rany co za egzemplarze - (to żart oczywiście) pozdro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy bonus dopisywany jest takze przy wplatach przez Moneybookers? dziwne ze w regulaminie nie napisali nic o tym
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy bonus dopisywany jest takze przy wplatach przez Moneybookers? dziwne ze w regulaminie nie napisali nic o tym a co w tym dziwnego? skoro w regulaminie nie ma napisane, ze nie mozna to znaczy, ze mozna...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie twierdze ze nie mozna, po prostu zauwazylem ze zostalo wymienionych wiele sposobow doladowania konta, a MB pominieto - nie ma jednak nigdzie ze nie mozna. W takim razie wyobraz sobie, ze wplaciles przez MB, a tu mowia ci, ze nie dostaniesz bonusa, bo w regulaminie nie ma nic o MB - po prostu uwazam ze wszystko powino byc jasno zapisane w regulaminie promocji.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
wpłacałem przez MB bonusa dostałem
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
MAM PYTANIE co sie dzieje kiedy ktos popelnil ewidentny blad w podawainu zakldow i wygrana na meczu jest 100% czy np. betsson moze anulowac zaklad po jego zawarciu?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
może i zrobi to 
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Banik, mozna sie spodziewac ze beda zaklady na MŚ w plywaniu czy niet? Prosze o jak najszybsza odpowiedz. Oczywiscie nie chodzi mi o 1 zaklad na cale mistrzostwa, tylko w miare regularnie codziennie 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
lukabet to zalezy jaki byl to blad, jesli blad w podanym czasie, zle skojarzone druzyny itd , to zwrot ewidentny. Co do MŚ w plywaniu to jeszcz enie mam informacji na ten temat.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Jak dlugo bedzie rozliczany turow jeszcze ?? Wyrobicie sie przed 16? pozdro 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ino posta napisac i od razu rozliczone 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam kłopoty z pokerem. Po kliknięciu na "Go to tournament" pokazuje się takim napis:
Error: A semi colon character was expected.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Banik, mozna sie spodziewac ze beda zaklady na MŚ w plywaniu czy niet? Prosze o jak najszybsza odpowiedz. Oczywiscie nie chodzi mi o 1 zaklad na cale mistrzostwa, tylko w miare regularnie codziennie  banik jeszcze nie ma informacji....ja mam  1.1 ze nie bedzie, plywania nie ma im kto zrobic a i odpisac tez nie bedzie zbytnio od kogo expekt, unibet i bezpojeciowy bwin. Tak na dobra sprawe nie ma analitykow z prawdziwego zdarzenia od tej dyscypliny i dlatego taka posucha u bokow
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
mam problem, nie moge zagrac w pokera na swoim koncie na betsson, a konkretnie nie moge uruchomic pokerowego softa (ani w przegladarce ani przez klienta) bedac zalogowanym na stronie na swoim koncie. Jednak ze swojego komputera MOGE zalogowac sie na czyjes konto i uruchomic soft, wiec nie jest to kwestia javy ani komputera. Prosze o pomoc.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Jak dlugo trwaja wyplaty na MB z betsona?? pozdro
|
|