|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pare lat temu jeszcze w 3 gimnazjum byłem pytany przy tablicy , pyta mnie ciągle tej samej rzeczy ja jej mowie ze sie nie przygotowałem , to ta na siłe chce ze mnie coś wyciagnac . Wkoncu nie wytrzymałem machnałem ręką na nią mowiac przy tym " a gdzies Cie mam " i poszedłem . Pamiętam że cała klasa bez wyjątku zaczeła sie smiac w niebogłosy . A dziwie sie bo wg. mnie Leon zrobił lepszy Jazz ode mnie a nie miał takich owacjii :D:D i z czego sie cieszysz? zachowales sie jak zwykly cham i prostak
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I o to w tym wszystkim chodzi ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przypomniało mi sie cos jeszcze , kiedys taki koleś miał potrzebe i zrobił kloca na środku pokoju na dywanie u kumpla . Nie było mnie przy tym ale słyszałem info potwierdzone ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przypomniało mi sie cos jeszcze , kiedys taki koleś miał potrzebe i zrobił kloca na środku pokoju na dywanie u kumpla . Nie było mnie przy tym ale słyszałem info potwierdzone ... 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
 Chyba wyrzuciłbym mu to na twarz.Nie wyobrażam sobie żeby cywilizowany człowiek mógł zrobić coś takiego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zaznaczam że zdarzenie miało miejsce na wsi . A osoba która to zrobiła w pełni normalna nie jest takze nie zdziwiłbym sie jakby to była prawda .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w moim mieście na jakiejś impreze jakaś pijana panienka w pokoju za telewizorem ukucnęła i zaczęła sikać, potem była zdziwiona, bo myslała, że tam mozna :/ ...to dopiero porażka :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wyobrażam sobie żeby cywilizowany człowiek mógł zrobić coś takiego  Tak uważasz ? To poczytaj: http://wiadomosci.onet.pl/1409686,2677,kioskart.html
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
 Chyba wyrzuciłbym mu to na twarz.Nie wyobrażam sobie żeby cywilizowany człowiek mógł zrobić coś takiego  I tu Cię zadziwie... Kiedyś na treningu trener nam opowiadał,że uczestniczył w turnieju halowym woj. Łódzkiego,sporo zespołów brało udział oczywiscie Widzew i ŁKS też wystawiłe swoje zespoły (oczywiscie jakies głębokie rezerwy) i w finale grał Widzew bodajże z Ceramiką Opoczno i po przegranym meczu pikarz Widzewa Sławomir Gula zrobił to samo tylko,że na środku hali 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Zaznaczam że zdarzenie miało miejsce na wsi . wiec uwazasz ze wszyscy na wioskach sraja w "ramach" powitania na dywan w goscinnym? Ciekawe jak ciebie znajomi witaja... 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ehhh widze, że coraz mniej jest rzeczy na tym świecie które mogą zdziwić..Niestety  Dla mnie takie zachowanie jest niewyobrażalne.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wy chyba na imprezach jeszcze nie byliscie  przyszedlem do kumpla na domoweczke dosc pozno, wszedzie zabawa, tylko jeden pokoj zamkniety, uparlem sie zeby tam wejsc, kumpel mowi, ze wchodze na wlasna odpowiedzialnosc, wchodze, niby wszystko w porzadku, podchodze do akwarium, a tam taaaaaaki sznikers plywa... zaraz to naglosnilem, ale nikt sie nie przyznal
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zaznaczam że zdarzenie miało miejsce na wsi . wiec uwazasz ze wszyscy na wioskach sraja w "ramach" powitania na dywan w goscinnym? Ciekawe jak ciebie znajomi witaja...  Nie , nie uważam tak .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zerżnął z kabaretu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie widziałem tego w kabarecie, ale mozliwe, ale polewka była 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Masakra, co dzis przezylem. Bylem 4 dni na wycieczce. Dzis rano budze sie juz w domu u siebie i siedze na kompie. Po jakims czasie pochodzi do mnie babcia z jakas 4ka w siatce (:)) i do mnie, ze znalazla to przy lozku jak mnie nie bylo. Pyta sie co to jest  Ja do niej jeszcze trzezwiejacy bez ogrodek (acz pomyslalem, ze pewnie nie skojarzy nazwy) "to jest marihuana, ale nie moja"  Troche jeszcze pogadalismy, kazala mi wrzucic do kibla i nastepnie puscila text "Arek, a to jest herbata czy do fajek czy co"  Heh, po prostu jak w "Chlopaki nie placza"  A najlepsze jest to, ze nie mam pojecia skad to sie wzielo przy moim lozku.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|