Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 10 z 10 1 2 8 9 10
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Ozeszlol
Pare lat temu jeszcze w 3 gimnazjum byłem pytany przy tablicy , pyta mnie ciągle tej samej rzeczy ja jej mowie ze sie nie przygotowałem , to ta na siłe chce ze mnie coś wyciagnac . Wkoncu nie wytrzymałem machnałem ręką na nią mowiac przy tym " a gdzies Cie mam " i poszedłem . Pamiętam że cała klasa bez wyjątku zaczeła sie smiac w niebogłosy . A dziwie sie bo wg. mnie Leon zrobił lepszy Jazz ode mnie a nie miał takich owacjii :D:D
i z czego sie cieszysz? zachowales sie jak zwykly cham i prostak

Bonus: Unibet
hbr Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Racja nocny :>

O
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
O Offline
I o to w tym wszystkim chodzi ...

O
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
O Offline
Przypomniało mi sie cos jeszcze , kiedys taki koleś miał potrzebe i zrobił kloca na środku pokoju na dywanie u kumpla . Nie było mnie przy tym ale słyszałem info potwierdzone ...

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Przypomniało mi sie cos jeszcze , kiedys taki koleś miał potrzebe i zrobił kloca na środku pokoju na dywanie u kumpla . Nie było mnie przy tym ale słyszałem info potwierdzone ...

smirk

veteran
veteran
blush Chyba wyrzuciłbym mu to na twarz.Nie wyobrażam sobie żeby cywilizowany człowiek mógł zrobić coś takiego shocked

O
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
O Offline
Zaznaczam że zdarzenie miało miejsce na wsi . A osoba która to zrobiła w pełni normalna nie jest takze nie zdziwiłbym sie jakby to była prawda .

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
w moim mieście na jakiejś impreze jakaś pijana panienka w pokoju za telewizorem ukucnęła i zaczęła sikać, potem była zdziwiona, bo myslała, że tam mozna :/ ...to dopiero porażka :/

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Rudzik7
Nie wyobrażam sobie żeby cywilizowany człowiek mógł zrobić coś takiego shocked

Tak uważasz ? To poczytaj:

http://wiadomosci.onet.pl/1409686,2677,kioskart.html

ŁKS Łódź
ŁKS Łódź
Originally Posted by Rudzik7
blush Chyba wyrzuciłbym mu to na twarz.Nie wyobrażam sobie żeby cywilizowany człowiek mógł zrobić coś takiego shocked

I tu Cię zadziwie...

Kiedyś na treningu trener nam opowiadał,że uczestniczył w turnieju halowym woj. Łódzkiego,sporo zespołów brało udział oczywiscie Widzew i ŁKS też wystawiłe swoje zespoły (oczywiscie jakies głębokie rezerwy) i w finale grał Widzew bodajże z Ceramiką Opoczno i po przegranym meczu pikarz Widzewa Sławomir Gula zrobił to samo tylko,że na środku hali smirk

G
addict
addict
G Offline
Zaznaczam że zdarzenie miało miejsce na wsi .
wiec uwazasz ze wszyscy na wioskach sraja w "ramach" powitania na dywan w goscinnym? Ciekawe jak ciebie znajomi witaja... laugh

veteran
veteran
Ehhh widze, że coraz mniej jest rzeczy na tym świecie które mogą zdziwić..Niestety blush Dla mnie takie zachowanie jest niewyobrażalne.

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
wy chyba na imprezach jeszcze nie byliscie wink

przyszedlem do kumpla na domoweczke dosc pozno, wszedzie zabawa, tylko jeden pokoj zamkniety, uparlem sie zeby tam wejsc, kumpel mowi, ze wchodze na wlasna odpowiedzialnosc, wchodze, niby wszystko w porzadku, podchodze do akwarium, a tam taaaaaaki sznikers plywa... zaraz to naglosnilem, ale nikt sie nie przyznal

O
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
O Offline
Originally Posted by Golffour
Zaznaczam że zdarzenie miało miejsce na wsi .
wiec uwazasz ze wszyscy na wioskach sraja w "ramach" powitania na dywan w goscinnym? Ciekawe jak ciebie znajomi witaja... laugh

Nie , nie uważam tak .

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
taka smieszna sytuacja przy kisoku ostatnio:

podchodze z kolega on kupouje fajki, placi bierze i czyta tam na paczce ze palenie tytoniu uszkadza nasienie i powoduje bezplodnosc i mowi do babki : moze mi pani wymienic na te z rakiem ?

laugh laugh laugh laugh laugh

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Zerżnął z kabaretu tongue

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Nie widziałem tego w kabarecie, ale mozliwe, ale polewka była laugh

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Masakra, co dzis przezylem. Bylem 4 dni na wycieczce. Dzis rano budze sie juz w domu u siebie i siedze na kompie. Po jakims czasie pochodzi do mnie babcia z jakas 4ka w siatce (:)) i do mnie, ze znalazla to przy lozku jak mnie nie bylo. Pyta sie co to jest wink Ja do niej jeszcze trzezwiejacy bez ogrodek (acz pomyslalem, ze pewnie nie skojarzy nazwy) "to jest marihuana, ale nie moja" laugh Troche jeszcze pogadalismy, kazala mi wrzucic do kibla i nastepnie puscila text "Arek, a to jest herbata czy do fajek czy co" laugh Heh, po prostu jak w "Chlopaki nie placza" smile A najlepsze jest to, ze nie mam pojecia skad to sie wzielo przy moim lozku.

Strona 10 z 10 1 2 8 9 10

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (betowiec, Sensei, rafal08, alfa, latajaca_holenderka, rymoholik, aker, Akhu, JelineK, 11kera11, ANZELMO), 1,094 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,292
Posty5,837,127
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025