|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeżeli miałem u nich konto wcześniej ale nie robiłem żadnego depozytu, to czy przysługuje mi ten freebet 50e ? Nieaktualne. Właśnie się zalogowałem i widzę, że przysługuje mi bonus 100% od depozytu 50 euro.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
może ktoś wytłumaczyć zasady tego freebeta? z tegulaminu nic nie moge zaczaić:/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeżeli się mylę, to niech mnie ktoś poprawi ale wydaje mi się, że zasady są takie:
Wybierasz jakiś zakład z zakładki freebet, stawiasz za 50E:
1. Wygrywasz. Wtedy obracasz kwotę 50E + zysk x3 po kursie 1.50 (singiel) lub 3.00(AKO)
2. Przegrywasz. Oddają ci 50E, które musisz obrócić na zasadach jak powyżej.
Tak to rozumiem.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jeżeli się mylę, to niech mnie ktoś poprawi ale wydaje mi się, że zasady są takie:
Wybierasz jakiś zakład z zakładki freebet, stawiasz za 50E:
1. Wygrywasz. Wtedy obracasz kwotę 50E + zysk x3 po kursie 1.50 (singiel) lub 3.00(AKO)
2. Przegrywasz. Oddają ci 50E, które musisz obrócić na zasadach jak powyżej.
Tak to rozumiem. Nie mylisz się  BTW chyba lepiej brać bonus 50e niż srać się z freebetem, ale to jak kto lubi. Pozdro
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
jaki jest obrót przy bonusie 50 Euro ? I jak go otrzymać? a i w tej zakładce freebet są tylko wybrane zdarzenia tak?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
jaki jest obrót przy bonusie 50 Euro ? I jak go otrzymać? a i w tej zakładce freebet są tylko wybrane zdarzenia tak? Obrót bonusem 3x dep+bonus, jesli zagrasz freebet to bonus nie przysługuje już, musisz wybrać, tak do freebeta masz tą zakładke z 'zajebistymi' kursami  Pzdr
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
BTW chyba lepiej brać bonus 50e niż srać się z freebetem, ale to jak kto lubi. Pozdro Oczywiście, że tak ale kolega prosił o wyjaśnienie zasad freebeta więc wyjaśniłem. Ja skorzystam jednak z bonusa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a mozecie mnie oswiecic jak dostac ten bonusik ? slepne na stare lata i widze tylko cos o pokerze i ten freebet ;/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bolo, wystarczy się zarejestrować/zalogować i bonusik jest widoczny  Oczywiście jeżeli wcześniej tam nie wpłacałeś.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzieki serdeczne 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szewa , powiedz mi jeszcze tylko czy normalnie sie rejestruje na stronie czy jakis link do tego bonusa potrzebny ? z gory dzieki ;-)
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
BTW chyba lepiej brać bonus 50e niż srać się z freebetem, ale to jak kto lubi. Pozdro Oczywiście, że tak ale kolega prosił o wyjaśnienie zasad freebeta więc wyjaśniłem. Ja skorzystam jednak z bonusa. Szewa to było moje zdanie, spoko wiem że chciałeś wytłumaczyć, nie odnsiło sie to Twojego postu Pzdr
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Szewa , powiedz mi jeszcze tylko czy normalnie sie rejestruje na stronie czy jakis link do tego bonusa potrzebny ? z gory dzieki ;-) Bo;o o promocji jest centralnie na stronie. Po rejestracji musisz wysłac maila, ale tam jest napisane wszystko w rulesach. pzdr.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
była promocja od depozytu w poprzednim miesiącu (lutym) ? jak myslicie, przedłużą ją na kwiecień?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jest promocja od depozytu na caly marzec. Wplacasz 50 dostajesz 50 euro. Co jakis czas robia promocje, ale jaka bedzie w kwietniu to nie wiadomo...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
To jest tylko dla nowych kont, dla starych graczy nie ma nic...
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Mam pytanie ? Ile czeka się na dopisanie tego bonusa bo ja wysłałem do nich maila z prośbą o bonusa wczoraj wieczorem i nic! Podobno mają przysłać jakiś kod tak coś się doczytałem ale nie wiem czy dobrze.Proszę o odpowiedz ile ktoś czekał na bonusa i/lub na kod?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Mam pytanie ? Ile czeka się na dopisanie tego bonusa bo ja wysłałem do nich maila z prośbą o bonusa wczoraj wieczorem i nic! Podobno mają przysłać jakiś kod tak coś się doczytałem ale nie wiem czy dobrze.Proszę o odpowiedz ile ktoś czekał na bonusa i/lub na kod? Troche długo czekasz, wiem że zajmuje to max 2-3h, zakładam że wysyłałeś z maila, który masz w profilu i wpisałeś w tytule to co podane w zasadach. Jak tak to napisz ponownie do supportu, no chyba że masz skrzynke na wp albo innymportalu, na ktore mogą nie dochodzić maile od nich. pzdr
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Dzięki Mr joke za odpowiedz.wysłałem z na maila który był w opisie bonusa na 1 stronce a w tytule "50/50".Rano wysłałem drugiego maila i dalej nic! A poczta powinna dochodzić bo wcześniej powitanie i link aktywacyjny doszły za moment.Chyba że żle coś wpisuję w tytule lub prośbie o bonus?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Dzięki Mr joke za odpowiedz.wysłałem z na maila który był w opisie bonusa na 1 stronce a w tytule "50/50".Rano wysłałem drugiego maila i dalej nic! A poczta powinna dochodzić bo wcześniej powitanie i link aktywacyjny doszły za moment.Chyba że żle coś wpisuję w tytule lub prośbie o bonus? Czyli wszystko robisz ok. Niee wiem dlaczego nie dosłali, jak nie dojdzie to napisz z poziomu winunited (kontakt) i podaj jakis alternatywny email. Pzdr.
|
|
|
Link skopiowany do schowka