Oryginalnie wysłał Szakal:
[qb][/qb]
Mnie nie musisz przepraszać. Może mi i brakuje do nich i wcale tego nie ukrywam. Jednak o ile pamietam to doszedlem do Finalu w rozgrywkach z "Kłosem". Wiec taki słaby to juz nie jestem. Kazdy ma swoj sposob gry -ja mam swoje sposoby i sie ciesze ze sam do nich doszedlem. Ty dla mnie jestes nadal zwyklym CIENIASEM. Awansujesz jak bedziesz wysylal swoje typy. Nie odpowiadaj bo nie chce mi się z Tobą wymieniac pogladów. Jescze musisz sie duzo uczyc![/qb]
Ty i Twoje sposoby też są dla mnie CIENKIE.
Nierozumiem tylko dlaczego nie pozwalasz mi popracować nad moim sposobem czyli :
Poprostu aktualnie sprawdzam metodę czy lepiej analizować 30 meczy z zawyżonymi kursami (ktore wybrali według mnie najlepsi typerzy) i wybrać z nich po głębokiej analizie samemu np. 8 .
Niż wybierać z 1000 meczy nie mając wtedy czasu na głębszą analizę.
Ale widzę , że tobie Cieniasie (sorry ale stwierdzam tylko fakty) i Ufowi to przeszkadza i niepozwolicie mi grać tak jak ja chcę tylko jak wy chcecie.Albo wprowadzacie tu cenzurę na sposoby gry albo
czujecie się za wielkimi panami i wlaścicielami tego forum.
A szkoda bo napewno w tej metodzie nie chodziło mi o miejsce w TT tylko poprostu ją chciałem sprawdzić . A jak by przynosiła kożyści to wielu graczy z forum znało by odpowiedż czy ma to sens czy nie .
A może by się ona sprawdziła i wtedy wspólnie wszyscy by mieli kożyści skubjąc buki.(bo myślałem , że o to chodzi na tym forum by szukać dobrego sposobu na grę u buków)
Rozumiem jak bym wiernie kopiował kupony to można było by tego nie nazwać metodą i mieć do mnie pretensję, ale ja tego nie robiłem.
Sorry wszystkich uczestników forum za sprawdzanie pewnej metody na forum czym przy udziale Szakala(Cieniasa) i Ufa zaśmieciłem bardzo TT.
Obiecuję , że wszystkie metody już teraz będę sprawdzał w realu a nie na forum bo WIELKIE OSOBISTOŚCI (szakal i ufo) tego forum (chyba za takich się uważają zabraniająć sprawdzania pewnych metod innym)
niestety tego zabraniają mimo , że osoby na których typach narazie sprawdzałem tą metodę jeszcze nie miały do mnie pretensji.
Nie radzę innym tego próbować na forum bo można przez kolesia o nicku Szakal być publicznie nawyzywanym.
Dopiero teraz Szakal aważam temat za skończony i to ty możesz nie odpowiedać.