|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
KUPON #24 PODSUMOWANIE[ Linked Image] KUPON WYGRANY ZYSK TEMATU: +7935.71zl
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
KUPON #25 GAMEBOOKERS[ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
KUPON #25 PODSUMOWANIEUnicaja vs Menorca 81:83Starace vs Almagro 1:2 Jankovic vs Safina 2:0 KUPON PRZEGRANY ZYSK TEMATU: +6692.71zlWitam po dłużej przerwie. Zrobiłem sobie przerwe od uczelni i wyjechałem na prawie dwa tygodnie na mały urlop, funduszy dużo ubyło, wiec znów jestem zmuszony do gry i prowadzenia tematu, w sobotę i wczoraj już trochę pograłem, ale nie wliczam tego w temat... 1#[ Linked Image] 2#[ Linked Image] 3#[ Linked Image] Mam nadzieje,ze druga cześć tematu będzie równie udana jak pierwsza... Pozdrawiam VAMOS
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
KUPON #26 EXPEKT[ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[i]Sesja, zaliczenia, sesja, zaliczenia i koniec. Przez hazard mam ciągle problemy, ale się udało. Temat mialem kontynuowac wczesniej, ale w nastepnych kilku dniach nie zaliczylm 7 kółek i musiałem się skupić na nauce. Mam pytanie do aministratorów:moge założyć nowy temat, ten chciałbym już zamknąć i zacząć od 0, podusmowanie tego tematu to kilka tysięcy na plusie w dwa miesiące. Kilka osób chce,zebym wrócił (skrzynke PM mi zapchali) hehe, wię czemu nie...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czytając zasady raczej nie moge założyć nowego teamtu chyba, że w EPP a spełniam warunki:
Zasady awansu do EPP:
-Co miesiąc podsumowanie tematu, Yield na poziomie min. +5%, starannie i schludnie prowadzony. -Minimum 60 typów i jeden miesiąc prowadzenia tematu. -Typer musi też chcieć takowej promocji. Tylko na ewentualną prośbę będziemy przenosić taki temat do EPP.
Wiec, czekam na jakaś odp od amminstratora...
|
|
|
Link skopiowany do schowka