Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 7 z 13 1 2 5 6 7 8 9 12 13
D
addict
addict
D Offline
najlepszy i tak jest Alex Mahone .... smile

Bonus: Unibet
Impossible is nothing
Impossible is nothing
Przynajmniej gościu coś myśli i ma łeb do tego. Twórcy tego serialu wymyslą pewnie, że MAhone będzie jeszcze pomagał braciom. Co do braci ostatnio Micheal mnie denerwuje, próbuje wszystkich za bardzo uszczęśliwiać....

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Nie lubie gry aktorow( napisze serialowych) M. Scofield( te jego ciagle zamyslone minki i braciszka, Kima(ten to tragedia) Do reszty chyba sie nie przyczepie.

Dobre gry aktorow: Oczywiscie niekwestionowany T-Bag Bagwell, Mahone, Sucre, C-note, Bellick, Sara( tak w kit), swietna byla takze Abruzziego, Tweenera(dobrze zagral kozaczka).

Wiecej momo wszystko +

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
*mimo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Scofield ciągle chodzi zamyślony a na myśliciela mi nie wygląda laugh

Blade Runner
Blade Runner
Pewnie się okaże, że Sona to więzienie w Panamie, w którym siedzi jakiś były komandos z amerykańskich marines, który uczestniczył/wie o jakiejś niechlubnej akcji, będącej haczykiem na całą tą grupę trzymającą władzę.

Więc Scofield wpakuje się do tego pierdla by wydostać informacje od więźnia (Linc nie będzie chciał, więc będzie krył się w panamskiej dżungli i rozwalał wszystkich niczym Rambo). Więzień będzie miał dosyć panamskiego pierdla, więc też będzie chciał wiać. Przy okazji w tym pierdlu odnajdzie się jakaś rodzinka Sucre i zupełnym przypadkiem trafi tam też Bellick (za nie przeprowadzenie staruszki przez jezdnię).
Kto wie, może i T-Bag się tam znajdzie uprzednio zakopując gdzieś kasę. Będą musieli więc i jego brać i obchodzić się z nim jak z jajkiem.

Ale ponieważ Scofield jest już cały wytatuowany, będzie musiał nowy plan ucieczki wytatuować na penisie. Tak więc znów wszystko będzie zależało od Sary, a raczej od tego, czy wyśle Scofieldowi swoje zdjęcia, bo inaczej nasz bohater będzie miał problem z odczytaniem planu ucieczki.

Kim jak się o tym wszystkim dowie, to postanowi namówić CIA do zrzucenia jakieś małej bombki na to uroczenie więzienie - w końcu mu się to uda (oczywiście zaraz po tym jak w końcu Scofield da dyla z pierdla), wybuchnie więc przy okazji jakaś mała wojenka.

A Mahone pewnie w USA będzie poszukiwany, więc się wkurzy, jakoś rodzinkę wydostanie z kraju i będzie pomagał uciekinierom z zewnątrz, by później dokopać tej wrednej koreańskiej mordzie...

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by Bzyku
Ale ponieważ Scofield jest już cały wytatuowany, będzie musiał nowy plan ucieczki wytatuować na penisie.

Bzyku masz fantazje laugh laugh laugh

Blade Runner
Blade Runner
Bo trzeba mieć fantazję dziadku wink

Przy okazji - dwoje z głównych aktorów w trzeciej serii już nie wystąpi (jedna osoba zrezygnowała z serialu, a druga na jakiś czas się na ekranie nie pojawi z... hmm... nazwijmy to przyczyn osobistych).

Co do tej drugiej osoby to szkoda, bo gdyby producenci umiejętniej to rozegrali i namówili jednak tę osobę do choćby sporadycznych występów, to mieli by wątek na jakieś pół serii wink

UWAGA - SPOILER DOTYCZĄCY PRZYSZŁOŚCI PB!

W tym przypadku mowa o aktorce grającą Sarę Tancredi. Otóż prywatnie jest w ciąży i dlatego zdecydowała się na rozbrat z serialem. A mogli by zrobić tak, że trochę jej tam z brzuchem pokazać i...

...Sara jest w ciąży. Oczywiście z Michaelem. Ten się dowiaduje, wraca do USA i tym sposobem jest materiał na całkiem sporo odcinków (przy okazji oczywiście pouciekał by przez pół serii po całym kraju).

KTO NIE CHCE, NIECH NIE CZYTA wink

Ana <3
Ana <3
ma ktoś może torrenta do 13 odc lost?

Ana <3
Ana <3
znalazłem przed chwilą tongue a szukałem od wczoraj...

hbr Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Llama
www.torrentz.com [torrentz.com]
tam prawie wszystko. Potem tylko wybierasz torentspy i hula. PB I LOST maja po 20k seedow. smile

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
Originally Posted by Sagat
Kto oglada oprocz mnie 24, 6 sezon? Nawet niezly sezon, jedna atomowka zdetonowana, z drugiej wycieka laugh
ja ogladam smile to z trzeciej wycieka, a nie z drugiej tongue serial o niebo lepszy niz papkowaty PB.

PS: swoja droga widze, ze pare osob pojelo w koncu znaczenie slowa spoiler, lepiej pozno niz wcale, myslenie nie boli tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Szewczenko
Ja ostatnio oglądam na bieżąco rzy seriale:

PB - bardziej z ciekawości i sentymentu do pierwszej serii.

Jericho - ciekawy serial ukazujący postnuklearną rzeczywisość.

Heroes - urzekł mnie klimat tego serialu. Szkoda, że kolejny odcinek dopiero 27 kwietnia.

U mnie dokładnie to samo - PB, Jericho i Heroes jestem na bierząco.

Wczoraj się wziąłem za 4400 (pierwszy sezon już z głowy, drugi w drodze), a dziś planuję sobie Losta zacząć...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by osin
Originally Posted by Szewczenko
Ja ostatnio oglądam na bieżąco rzy seriale:

PB - bardziej z ciekawości i sentymentu do pierwszej serii.

Jericho - ciekawy serial ukazujący postnuklearną rzeczywisość.

Heroes - urzekł mnie klimat tego serialu. Szkoda, że kolejny odcinek dopiero 27 kwietnia.

U mnie dokładnie to samo - PB, Jericho i Heroes jestem na bierząco.

Wczoraj się wziąłem za 4400 (pierwszy sezon już z głowy, drugi w drodze), a dziś planuję sobie Losta zacząć...

To nakupuj browara i powiedz domownikom, ze przez tydzień Cie nie bedzie laugh laugh

C
veteran
veteran
C Offline
Originally Posted by hbr
Llama
tam prawie wszystko. Potem tylko wybierasz torentspy i hula. PB I LOST maja po 20k seedow. smile

Jak sie z tego korzysta? Jestem zielony confused

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by ComeWithMe
Originally Posted by hbr
Llama

Jak sie z tego korzysta? Jestem zielony confused

Poczytaj o torrentach. Od czego jest google.

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Mam juz najnowszy odcinek PB na dysku, ciekawe co za wariactwo znowu wymyslili.

----

sporo sie dzialo...

t-bag ma zalatwiona kolejna reke

Last edited by Sagat; 27/03/2007 11:07.
B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by Bzyku
Bo trzeba mieć fantazję dziadku wink

Przy okazji - dwoje z głównych aktorów w trzeciej serii już nie wystąpi (jedna osoba zrezygnowała z serialu, a druga na jakiś czas się na ekranie nie pojawi z... hmm... nazwijmy to przyczyn osobistych).

Co do tej drugiej osoby to szkoda, bo gdyby producenci umiejętniej to rozegrali i namówili jednak tę osobę do choćby sporadycznych występów, to mieli by wątek na jakieś pół serii wink

UWAGA - SPOILER DOTYCZĄCY PRZYSZŁOŚCI PB!

W tym przypadku mowa o aktorce grającą Sarę Tancredi. Otóż prywatnie jest w ciąży i dlatego zdecydowała się na rozbrat z serialem. A mogli by zrobić tak, że trochę jej tam z brzuchem pokazać i...

...Sara jest w ciąży. Oczywiście z Michaelem. Ten się dowiaduje, wraca do USA i tym sposobem jest materiał na całkiem sporo odcinków (przy okazji oczywiście pouciekał by przez pół serii po całym kraju).

KTO NIE CHCE, NIECH NIE CZYTA wink

czy tu tez puszczasz wodze fantazji czy to fakty ? a jezeli tak to ktora dwojka nie wystapi? pozdro!

Blade Runner
Blade Runner
Przecież napisałem laugh

Między tymi pogrubionymi tekstami jest tekst napisany białą czcionką. Zaznacz to, to go zobaczysz wink

I to nie są moje wodze fantazji.

Też już jestem po 21 odcinku.

Ciekawi mnie jedna rzecz:

Agent Kellermann - otóż to nazwisko jak dawali do zrozumienia twórcy serialu było fałszywe, zaś naprawdę gość nazywa się Owen Kravensky. Dlaczego więc jego siostra nazywa się... Kristine Kellermann?

Ana <3
Ana <3
cienki ten odcinek :/ już nawet nie trzymają napięcia, blablabla i zwrot akcji, blablabla i zwrot akcji. !lost jest ciekawszy! 13 odcinek wbił w fotel grin

Strona 7 z 13 1 2 5 6 7 8 9 12 13

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (burbon, forty, rafal08, Sensei, aker, ANZELMO), 11,669 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,313
Posty5,842,081
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026