|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak zagadać panienkę w nieszpory?
hmmm...
Cześć , jak masz na imię ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Moje pytanie powinno raczej brzmiec jak zaskoczyc dziewczyne. Poznalem dosc dawno siostre mojej kumpeli z liceum. Fajna malinka :-) Kiedys probowalem cos skrecic ale sie nie udalo raczej moja wina. Ona wie ze ja cos do niejc czuje ale narazie jest obojetna. Oboje jestesmy po zwiazkach i w tej chwili jestesmy singlami chcialbym odswiezyc ta znajomosc. Choc teraz bardzo zadko sie widzimy ja pracuje i studiuje ona przytgotowuje sie do matury. Czy znacie jakies fajne pomysly aby zaskoczyc dziewczyne to znaczy jakis wypad itp ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to pomoz jej sie odstresowac przed matura zeby Ci dokladnie pomoc musisz mi troche powiedziec co lubi itp...dla dziewczyn licza sie zwykle rzeczy takie jak np kwiaty bez okazji...mala rzecz,a cieszy  przy tej okazji mozesz wykorzystac jeden z moich 'patentow'  np. 'na zlamana reke' umawiasz sie z dziewczyna zakladasz kurtke lub bluze z suwakiem. Jedna reke skladasz tak jakby byla zlamana...Ona na bank zapyta sie co sie stalo...wiec wymyslasz piekna historie - w zaleznosci od Twojej inwencji tworczej  po czym wybieracie sie do jakiegos lokalu. Udajesz,ze nie mozesz poradzic sobie jedna reka z suwakiem,wiec prosisz ja o pomoc...ona rozsuwa kurtke...i znajduje kwiatek - zaskocznie murowane  inna akcje mozesz zaczac jak idzie rano do szkoly...bedziesz potrzebowal kilku kumpli. Kazdemu z nich dajesz kwiatek, ktory nastepnie przekazuja wybrance...ale po kolei. Kazdy kwiatek powinien zawierac liscik np z jakims fragmentem wiersza...cala akcja wyglada nastepujaco: jeden kwiatek dostaje tuz po wyjsciu z domu, nastepny przed szkola, trzeci moze czekac np w sali gdzie ma lekcje...wazne,zeby 'kurierzy' nic nie mowili wreczajac kwiatek...ilosc kwiatkow zalezy od kumpli/budzetu  dajac przed ostatniego...mozesz napisac miejsce spotkania/ lub jakies zaproszenie np. na kolacje. Mozesz tez wybrac wersje hardcore...ale to pozniej,bo nie wiem czy o to Ci chodzilo...bo odpowiedzialem troche dookola,zebym mogl Ci pomoc zaplanowac wypad musze cos wiedziec cos wiecej,a pomyslow nie zabraknie  Pzdr!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
{b}MaRcIn7 [/b] bardzo fajne pomysły wg mnie  Chyba wykorzystam je wobec mojej obecnej partnerki. Jeśle masz jeszcze coś tego typu to z miłą chęcią bym to zobaczył( i pewnie nie tylko ja) 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Hmm
A co proponujesz na hardcore?:D
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
to pomoz jej sie odstresowac przed matura zeby Ci dokladnie pomoc musisz mi troche powiedziec co lubi itp...dla dziewczyn licza sie zwykle rzeczy takie jak np kwiaty bez okazji...mala rzecz,a cieszy  przy tej okazji mozesz wykorzystac jeden z moich 'patentow'  np. 'na zlamana reke' umawiasz sie z dziewczyna zakladasz kurtke lub bluze z suwakiem. Jedna reke skladasz tak jakby byla zlamana...Ona na bank zapyta sie co sie stalo...wiec wymyslasz piekna historie - w zaleznosci od Twojej inwencji tworczej  po czym wybieracie sie do jakiegos lokalu. Udajesz,ze nie mozesz poradzic sobie jedna reka z suwakiem,wiec prosisz ja o pomoc...ona rozsuwa kurtke...i znajduje kwiatek - zaskocznie murowane  inna akcje mozesz zaczac jak idzie rano do szkoly...bedziesz potrzebowal kilku kumpli. Kazdemu z nich dajesz kwiatek, ktory nastepnie przekazuja wybrance...ale po kolei. Kazdy kwiatek powinien zawierac liscik np z jakims fragmentem wiersza...cala akcja wyglada nastepujaco: jeden kwiatek dostaje tuz po wyjsciu z domu, nastepny przed szkola, trzeci moze czekac np w sali gdzie ma lekcje...wazne,zeby 'kurierzy' nic nie mowili wreczajac kwiatek...ilosc kwiatkow zalezy od kumpli/budzetu  dajac przed ostatniego...mozesz napisac miejsce spotkania/ lub jakies zaproszenie np. na kolacje. Mozesz tez wybrac wersje hardcore...ale to pozniej,bo nie wiem czy o to Ci chodzilo...bo odpowiedzialem troche dookola,zebym mogl Ci pomoc zaplanowac wypad musze cos wiedziec cos wiecej,a pomyslow nie zabraknie  Pzdr! pwned xD leze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
£ Jak ktoś chciałby przeczytać e-book'a o podrywie, to niech śle zgłoszenie na priva. 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
zmarcin to wrzuć na serwer to kto będzie chciał to sobie pobierze 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
hihi bardzo ciekawy pomysl z ta zlamana rącza musze to przemysle jak masz jeszcze jakies pomysly podslij mi na priva :-) wielkie dzienki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zmarcin to wrzuć na serwer to kto będzie chciał to sobie pobierze  no, dobry pomysl, to jest nawet na serwerze, ale wazy jakies 2MB, a ruch na godzine to max. 4. RapidShare jest chyba dobry, tylko nigdy nie korzystalem. Wrzuce za pare dni, a poki co moge na miala przeslac. Chce ktos? Ta ksiazka otwiera oczy i polecam ja.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
zmarcin a jaki tytuł?? bo nie wiem czy mam...jak coś prześlij mi na meila [email protected]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Z tą ręką to hardcore gorszy niż ruska mafia Kto to wymyślił ? 
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
Może ktoś ma ochotę się podszkolić  , zauważyłem to ostatnio http://www.osiolek.com/?id=13774
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Piecia ściągałeś już to?? bo nie widziałem jeszcze takich rozszerzeń plików :/
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
Nie ściągałem tego a można to odpalić deamonem tools .
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
NLS to juz troche bardziej zaawansowane. Tutaj pewnie chodzilo o nauke samego podrywu (seduction) i to jest bardzo popularne. Sa rozne fora na ten temat i jak tak czytam i praktykuje czasami to nie sa to glupie metody. Na pewno pozwala to troche przejrzec na oczy i zaczac zauwazac swoje bledy...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Tak rivex to jest bardzo skuteczna metoda. i zgadzam sie z tym ale jak koleś radzi powiedzieć do laski: „Chcę lizać twoją cipkę w taki sposób, jaki najbardziej lubisz, tak żebyś zaczęła skręcać się z rozkoszy” to sory...sposoby NLS były już opisywane w Grze Strauss'a...gdzie niejaki Mystery prowadził szkołę uwodzenia. A Ci kolesie z polski wydaje mi się, że mają gówniane pojęcie o tym, a zabierają się za prowadzenie kursów  rivex mógłbys podać jakieś linki do for o NLS? chętnie bym poczytał. pzdr 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|