|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mimo wszystko bardzo nieładnie sie zachowujesz pettersen Nie każdy jest takim kozakiem jak ty  Oli nie chodzi mi tu o stawki, itd. ale czym jest trafienie kursu 1.5 ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@pettersen
Po co takie posty? kozaka musisz udawac?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@pettersen
Po co takie posty? kozaka musisz udawac? spoko, nie przezywaj, juz nie bede komentowal
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chyba nie chodzi o to czy jest kozakiem czy nie, tylko o to ze Chelsea_fan takie kupony wkleja... (bo po co?) Ja na przyklad wchodze do tematu zeby zobaczyc trafionego singla po ladnym wysokim kursie, czy jakies duze ako. A co poniektorzy zdaje mi sie wklejaja swoje wszystkie trafione kupony...  to tylko moje zdanie, nie chce sie wdawac w niepotrzebne dyskusje sorki za OT
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to ja dam cos z tenisa  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
chyba nie chodzi o to czy jest kozakiem czy nie, tylko o to ze Chelsea_fan takie kupony wkleja... (bo po co?) Ja na przyklad wchodze do tematu zeby zobaczyc trafionego singla po ladnym wysokim kursie, czy jakies duze ako. A co poniektorzy zdaje mi sie wklejaja swoje wszystkie trafione kupony...  to tylko moje zdanie, nie chce sie wdawac w niepotrzebne dyskusje sorki za OT Jeżeli byś był choć troszke inteligentny, to przeczytałbyś DOKŁADNIE temat topicu... Jeżeli jesteś aż taki ślepy to Ci przypomne: "wklejamy kuponiki..."  Czy jest to temat tylko dla kuponów z AKO 1000, czy też kuponami ze stawką powyżej 10000zł?? Jeśli tak, to masz racje, ale wydaje mi się inaczej...  Następnym razem, radze uważnie czytać tematy, okularki chłopie na drugi raz...  Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chelsea_fan spokojnie nie ma co sie denerwować. Teraz już wszyscy po troszku przegieli i spokój. Ja jednak mam poważne zastrzeżenia do poprawności kuponu Landzaat-a. Ostatni kuponik to będzie zwrot na bank. Kapną się, że coś przy nim majstrowałeś 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja sobie wkleję i chu*. Djoko izi bet  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chyba nie chodzi o to czy jest kozakiem czy nie, tylko o to ze Chelsea_fan takie kupony wkleja... (bo po co?) Ja na przyklad wchodze do tematu zeby zobaczyc trafionego singla po ladnym wysokim kursie, czy jakies duze ako. A co poniektorzy zdaje mi sie wklejaja swoje wszystkie trafione kupony...  to tylko moje zdanie, nie chce sie wdawac w niepotrzebne dyskusje sorki za OT Jeżeli byś był choć troszke inteligentny, to przeczytałbyś DOKŁADNIE temat topicu... Jeżeli jesteś aż taki ślepy to Ci przypomne: "wklejamy kuponiki..."  Czy jest to temat tylko dla kuponów z AKO 1000, czy też kuponami ze stawką powyżej 10000zł?? Jeśli tak, to masz racje, ale wydaje mi się inaczej...  Następnym razem, radze uważnie czytać tematy, okularki chłopie na drugi raz...  Pozdrawiam  Slepy moze sam jestes, ja nie napisalem jakie kupony tu trzeba wklejac tylko po co wchodze do tematu. "okularki chłopie na drugi raz..." I wklejaj sobie dalej swoje kupony. pozdrawiam
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Szkoda Detroit...AKO ponad 6 [ Linked Image]
|
|