|
|
old hand
|
|
old hand
Po otrzymaniu tamtej odpowiedzi, ze zostalo przekazane do dzialu technicznego, po prostu czekam. Wydaje mi sie, ze jesli raz napisalem to wystarczy. Nie mam zamiaru marnowac kasy i czasu na telefony do nich, przynajmniej na razie. Na szczescie to nie sa moje ostatnie pieniadze, wiec jakos sie bez nich obchodze. A to, ze sa dziadami to po prostu wiadomo. Mozliwe, ze zle ktos tym zarzadza albo ma bardzo nieudolnych pracownikow, ale stawiam na to pierwsze...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
A ja ma teraz taki błąd : wypłaciłem z redbet około 80 Euro - ale wyskoczył mi jakiś błąd ... kase z redbetu odjęło, natomiast na Moneybookers - nic nie dotarło. Dodam tylko, że zawsze wypłaty i wpłaty na redbecie są realizowane w czasie rzeczywistym... Więc jestem ciekaw kto tu zawinił. Mam dziwne wrażenie że jednak MB. Zawsze mi redbet chodził bez zarzutu, tak czy siak niedługo to wyjaśnię.. PZDR
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
O co chodzi z tym zatwierdzaniem wiekszych kwot? W glowie mi sie nie miescie co ten mb wyprawia! Sam bede chcial wlasnie wyplacic wieksza kwote z Pinnacle i nie wiem jak mam to zrobic, na jak wysokie raty to sobie rozlozyc? Ktos tam pisal ze pow 1 k GPB. Czyli jak wyplace 5 tys zl to nie bedzie problemow?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ktos tam pisal ze pow 1 k GPB. Czyli jak wyplace 5 tys zl to nie bedzie problemow? jak odznaczyles ta opcje ze zgadzasz sie na ich warunki i blah blah blah , to jaki mozesz miec problem o ile nie wykorzystałes limitu ?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Taki problem, że jak ci zawiesili z tego powodu wypłatę, to nie wiadomo kiedy ona w końcu wyląduje na koncie... na razie czekamy już ponad tydzień. A kwoty są to zwykle niemałe, bo przekraczające 1000 GBP.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Taki problem, że jak ci zawiesili z tego powodu wypłatę, to nie wiadomo kiedy ona w końcu wyląduje na koncie... OK to rozumiem , ale pytał sie kolega wyzej , wiec niech odznaczy ta opcje ze sie zgadza i bla bla , zanim zleci wyplate i po sprawie .
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Do mnie pieniądze dotarły w całości po około tygodniu czekania.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Kiedys wyplacalem z MB kwote 4300 zł. Na konto dotalem ja dokladnie po 2 miesiacach i to po wielu interwencjach. Na moje maile odpowiadali ze suma jest w trakcie zalatwiania, wysylalem tez faksy, az w koncu po 1,5 miesiacu takich kontaktow postanowilem do nich zadzwonic. Po telefonie 1 tydzien i kaska wyladowala u mnie na koncie bankowym. Ale od tamtej pory nie probuje juz przelewac wiekszych sum przez MB.Strasznie stracili w moich oczach i nie polecam ich do przelewow wiekszej gotowki.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Kasa dotarla dzisiaj po 10 dniach. Oczywiscie maila nie raczyli wyslac, ze juz zaksiegowane. Dobrze, ze na konto MB wszedlem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kiedys wyplacalem z MB kwote 4300 zł. Na konto dotalem ja dokladnie po 2 miesiacach i to po wielu interwencjach. (......) nie polecam ich do przelewow wiekszej gotowki. Topor , nie strasz ludzi ;-) mysle ze to wypadek przy pracy , kasa mi idzie na konto bankowe czy na karte gora tydzien czasu
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
No niestety ale ten e-meil: [email protected] nie dziala poniewaz wyslalem pod ten adres meila i dostalem zawrot ! W jaki sposob mozna sie skontaktowac z moneybookers?
|
|
|
|
|
Didżej
|
|
Didżej
Nie przyjmujemy już zapytań przesłanych na adres [email protected] lub jakikolwiek inny. W celu złożenia zapytania dotyczącego Pana/i konta Moneybookers, prosimy o skorzystanie z Centrum Wiadomości dostępnego na naszej stronie kontaktowej.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Jakie macie limity transakcji? Ja mam prawie 54 tys. PLN i już niestety mi się kończy, a konto mam w pełni zweryfikowane. Znacie jakieś sposoby na dalsze zwiększenie tego limtu?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Jakie macie limity transakcji? Ja mam prawie 54 tys. PLN i już niestety mi się kończy, a konto mam w pełni zweryfikowane. Znacie jakieś sposoby na dalsze zwiększenie tego limtu? W zakładce limit masz informacje o limicie i mozliwościach jego zwiększenia. Z limitem rzędu 25k EUR nie powinno być problemu.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Mozna starac sie o "no limit". Mam tak od ok. miesiaca.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Tzn ja się starać? napisać do nich czy dzwonić ?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Do mnie sami zadzownili gdy stalem sie VIP. Pani zapytala czy mam jakies problemy wiec poruszylem ten temat. Dzien pozniej otrzymala zgode by usunac mi limit Teraz mam status Pro Gambler VIP czy jakos tak.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nom a jak się stałeś tym Vipe-em ? Mi zaraz skończy się limit i co ? Mam czekać na telefon ?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
W zakładce limit masz informacje o limicie i mozliwościach jego zwiększenia. Oto moje możliwości: Zakonczyl Pan/Pani wlasnie wszystkie kroki weryfikacji i nie moze Pan/Pani samodzielnie zwiekszyc limitu transakcji.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Nom a jak się stałeś tym Vipe-em ? Mi zaraz skończy się limit i co ? Mam czekać na telefon ? Nie staralem sie o to. Sami mi nadali taki status. Przyslali kiedys maila ktorego zignorowalem, a pozniej zadzownili z zapytaniem czy go dostalem.
|
|
|
Link skopiowany do schowka