|
|
veteran
|
|
veteran
Policeman zaproszenie na sparing poszlo. zaakceptowane 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Moja ekipa to Bed Boys Warszawa. Wkurza mnie tak długa przerwa międzysezonowa w tej grze 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Zagram sparing obojętnie gdzie. Jeszcze raz: Bed Boys Warszawa (21466)
|
|
|
|
|
member
|
|
member
ja gram na razie w pucharze,ale jak co to moge pozniej zagrac... a moze ktos mi podpowie jak w tej grze mozna cos ugrac??i dobrze prowadzic zespol??
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
przeczytaj helpa, a właściwie zakładke wyjściowa jedenastka .... zwroc uwage na poszczegolne eventy, krycie, presing, spalone kontra....
te eventy to klucz do sukcesu.... mi daly mistrza i puchar polski...
radzilbym budowac ekipe z maksymalnie duza liczba szybkosci lub sily
ja np mam potwornie duzo szybkosci i podan...dzieki czemu wygrywam niemal zawsze kontre i wysoki presing, do tego krycie strefowe i czasem spalone (bo oprocz speeda moi obroncy maja tez srednio 14 ustawiania sie).
kolejna rada: nie wlaczajcie eventa jesli nie macie pewnosci ze go wygracie, bo jesli ustawicie event a go przegracie to sie bardzo oslabiacie...natomiast czasem warto zagrac nieco asekuracyjnie i niektore eventy wylaczyc....i nastawic sie na blokowanie eventow rywala....sami tym sposobem sie nie oslabiacie a jesli zablokujecie eventy rywala to on traci i to wy wygrywacie... to tak po krotce:)
w razie bardziej szczegolowych pytan walacie smialo:)
|
|
|
|
|
member
|
|
member
spoko to juz wiem:p wlasnie kupuje takich zawodnikow jak napislaes z duza szybkoscia i podaniami i mma wlaczone te same eventuy co Ty ,ale gram w najnizszej lidez,chco w 4 runbdzie pucharu znoiw wygralem:D ehehehe
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Policeman dzieki za sparing. Karas teraz zaproszenie wyslalem do Ciebie 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Hmm no tak w Pucharze jeszcze grasz ... Wiec do Retooxa poszlo 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Spoko:) nie wiem czemu jeszce tam gram,przeciez mam slabiutki team:P eheheh
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Tommy Lee - zaproszenie wysłane do sparingu 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Sorki pierwszy zgłosił się team Ryjówki Gdynia  W przyszłym tygodniu wyzwij pozdro i dzięki za propozycje!
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ale numer zrobiłem :/ Widząc że mój rywal to bot który oddawał walkowery wystawiłem samych młodzików, w międzyczasie mój przeciwnik dostał prawdziwego menadzera ...i dostałem w dupe 0:1 :/
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Zlekcewazyles rywala i masz za swoje:P hehehe
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Tommy ja kiedys wystawilem pierwszy sklad na bota, a tak go ustawilem ze z botem przegralem... Do tej pory nie mam pojecia jak to mozliwe 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Trochę śmieszna ta gra  Komenty meczowe jeszcze lepsze niż w HT :))
|
|
|
|
|
member
|
|
member
JA gram w 6 roznych managerow i ten wydaje mi sie nie byc jednym z ciekawszych,ale czemu by nie grac,ale jeden mi sie bardzo inespodobal sunday league... to jest chyba angielski i za wszystko trzeba bylo placic z tego co sie zorientowalem i tez nie byl zbyt ciekawy na pierwszy rzut oka wiec go ine polecam nikomu, a w jakiejs tam ankiecie ma duzo punktow,chyba na worldonlinegames czy cos takeigo jestv najlepszym managerem,bo ma najwiecej punktow i dlatego go sprawdzilem,ale to raczej jest hokej czy cos w tym stylu bo tam wyniki dwucyfrowe padaja non stop:P hehe i ogolnie takie dziecinne to wszystko w tym managerze jest... to by bylo tyle:P a co do tego managera to gdzies tak na 4 czy 5 miejscu sie plasuje u mnie...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Tez gralem w kilka managerow  Jednak ten wydaje mi sie najciekawszy. Ma opcje jak kazdy inny powiedzmy, jednak ma swoj klimat. Nigdzie jeszcze nie poznalem tylko ciekawych ludzi, a chyba najbardziej o to chodzi w grach tego typu ...
|
|
|
|
|
member
|
|
member
kazdy przeciez ma swoje zdanie,ja za wielu ludzi na managerach to nie poznaje,ale kilku poznalem i raczej sa spoko goscie:),bo z babkami to sie jeszce nie spotkalem w takiej grze:D:P hehe
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Tommy zaproszenie na sparing poszlo 
|
|