|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
harris73, nie wystawil pewnie zaczna od drugiej kolejki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A bwin podobno nie liczy punktow zdobytych przez jokera do ogolnego wyniku meczu Czyli gdyby np. wczoraj Leszno wygralo w toruniu 1 punktem, to wg nich i tak by przegralo?  Klasyfikacja indywidualna - ołkej Generalna - absurd
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A bwin podobno nie liczy punktow zdobytych przez jokera do ogolnego wyniku meczu Czyli gdyby np. wczoraj Leszno wygralo w toruniu 1 punktem, to wg nich i tak by przegralo?  Klasyfikacja indywidualna - ołkej Generalna - absurd ano absurd Wlasnie interweniuje w tej sptawie, mam nadzieje, ze da sie im to wytlumaczyc i bedzie wszystko dobrze.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Apator Toruń - Unia Leszno (All Jokers count as normal rides - Max 3pts per ride) (Ile punktów zdobędzie Jaguś Wiesław (Tor)?) Mniej niż 12,5 USUNIĘTE witam mam pytanko zagralem wczoraj na baw ze jagus zdobedzie mniej niz 12,5 gdy wychodzilem na ecz bylo wszystko oki wracam po meczu do domq sprawdzam i widze ze zaklad usuniety, przeciez nawet nie wiem kiedy go anulowali moze po meczu?? poszlo mi sie walic troche gotowki wiecie moze o co tu chodzi???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam Cie. zaklad anulowany oczywiscie po meczu jak to Baw ma w zwyczaju. Zle do brali linie niby i dlatego zaklad anulowany Poki co kloce sie z nimi, zobaczymy jak to sie zakonczy Pozdrawiam
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Dzieki za odpowiedz Juz ewentalnie bym zrozumial jesli by to zrobili przed ale po - to jest kpina jak tak mozna. To teraz co kolejke beda tak robic niby bedzie wpadalo a pieniazki nie wyplacone nie wiem jak wam ale mi zgarneli ok 200 zyli 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
HAGI a co ich pytales(BAW)?To nie mozliwe zeby nie liczyli Jokera do ogolnego wyniku meczu...!!!Jesli chodzi o zdobycze indyw. zawodnikow OK ale meczu na pewno nie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
HAGI a co ich pytales(BAW)?To nie mozliwe zeby nie liczyli Jokera do ogolnego wyniku meczu...!!!Jesli chodzi o zdobycze indyw. zawodnikow OK ale meczu na pewno nie. poki co walcze, aby mi zaplacili za over Adamsa. Pozniej biore sie za reszte 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Hagi, Unibet wystawił kursy. Pół godziny przed meczami ale kursy byly dostepne. Linie wszystkie ustawione podobnie jak w innych bukach.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A to przepraszam za blad. hmm musialem widocznie przegapic ten moment. Dzieki za sprostowanie.
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Z Millenium, gdzie kursy juz sa dla mnie niespodzianka to Rzeszow z Zielnonka. Wystawiona linia 8 oczek to chyba jakis zart. Pedersen, Nicholls, Dobrucki, Kuciapa to zawodnicy ktorych bedzie ciezko dzisiaj objechac. Do tego mlody Miesiac i Les i Messing, ktory mam nadzieje odbije sobie "slaby" wystep w Czestochowie. Goscie pokazali z Bydgoszcza ze w tym sezonie beda mieli spore problemy z utrzymaniem sie w Ekstralidze. Porazka na wlasnych smieciach z innym konkurentem do miana czerwonej latarni (wg przedsezonowych przepowiedni) moze ich duzo kosztowac. Do tego dzisiaj pewnie bez Protasiewicza, ktory przed sezoenm kosztowal Zielonke az ... trzech innych zawodnikow, mimo iz sam zawodnik przyszedl za darmo. Nie ma tez Lindgrena a juniorzy pozostawiaja duzo do zyczenia. Rzeszow potrafi przygotowac tor pod siebie (w przeciwienstwie do Zielonki) i jestem pewny ze z tego skorzystaja. Nie widze innego wyjscia niz wysokie zwyciestwo gospodarzy. Wysokie czyli ok 20 oczek, wiec dla mnie linia 8 jest prezentem. Czekamy co zrobi reszta ...
Rzeszow-Zielona Gora(+8) 1 1.85 8/10 Millenium
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z Do tego dzisiaj pewnie bez Protasiewicza skad masz wiesci ze niepojedzie Pepe? z tego co czytalem pojedzie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pepe jedzie dzis u nas. ja polecam nicholls(-1) z protasem miodzio 1 !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ile startow zalicza milenium? prosze o szybka odp.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
czy któs wie czy prof już coś wystawił? na razie milenium i toto z naziemnych mają kursy no a w necie na razie chyba nikt
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Z Pepe czy bez dzisiaj linia w Rzeszowie peknie ...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
expekt daje linie -6. miejscowi zawodnicy doloza swoich pkt na tym torze+pedersen+nichols+dobrucki i messing. faktycznie wyglada to dobrze.ja stawiam dzis grubo i wierze ze w rzeszowie (i u mnie ;))na inauguracje bedzie swieto.
|
|
|
|
|
|
|
-6 to jeszcze, ale ja się jednak poważnie zastanawiam nad zagraniem Zielonki +10. Nie ma Lindgrena - okej, niemniej będzie za niego Z/Z, a tacy zawodnicy jak PePe, Walasek, Iversen i Hamill pojadą po 6 razy. Jak widać, tacy słabi nie są. Juniorka ZG może nie powala, ale Stali także.
Dobrucki jedzie z kontuzją, Kuciapa - ciężko coś o nim mówić, ale rzeczywiscie sezon może być lepszy od poprzedniego. Pedersen niepokonany, ale Nicholls już niekoniecznie. Według mnie wcale tak łatwo Stali nie będzie.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
ok ale z tego co sie nie myle Lingren jest pod 3 wiec za niego moze jechac 1 lub 5 przynajmniej tak jest w Anglii, wiec albo Pepe albo Walasek. Pedersen dzisiaj zespolowa jazda udowodni ze jest powaznym kandydatem do MS. Obecnie przynajmniej prezentuje sie lepiej niz cala reszta. Nichols powinien swoje przywiezc a nasi rodacy dorzuca do pieca reszte. Jakos jestem dziwnie spokojny co do tego meczu ...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|