|
|
old hand
|
|
old hand
Czy mógłby ktoś potwierdzić krotką wzmiankę z wczorajszej prasy , że w barazach bramki strzelone na wyjeździe nie liczą się podwójnie ? Tak, reguła bramki zdobytej na wyjeździe w Anglii nie obowiązuje od lat. Liczy się stosunek bramek, nie może być remisu w tym bilansie.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ja oglądałem cały mecz, a wcześniej kilka innych spotkań świętoszków Drużyny na Premiership to oni nie mają, ale barany to jeszcze większa nędza Derby wygrało ten mecz bardzo szczęśliwie Absolutnie nie zgodzę się, że barany były drużyną lepszą Sam Sagan mogł strzelić 4 bramki, niestety dwa jego strzały trafiły w poprzeczkę... Sagan był najlepszym zawodnikiem na boisku, szkoda, ze nie miał wsparcia Dziwi mnie to, że George Burley nie wystawia Rasiaka, twierdząc, iż jest on bez formy Nie wiem na jakiej podstawie, kiedy Rossi nie gra Dla mnie to głupota, bo Grzesiu tych bramek nastrzelał 18 czy 19 Umie walczyć w powietrzu i nie tylko, a poza tym związałby obrońców, bo takich zawodników obrońcy zawsze się boją Świeci są slabi w obronie, tam brakuje takiego czopera, który powalczy w powietrzu, a jak trzeba to zamknie oczy i wykosi co potrzeba Mi się wydaje, że świętoszki dziś powinny coś strzelić Jeśli strzelą pierwsi to moze być jeszcze wesoło Ale trudno będzie im zachować czyste konto, więc na 1:0 ( dla Świętych ) raczej bym nie liczył Moim zdaniem można spróbować DW 1:1 i overka
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Southampton w tym sezonie nie zachwyciło swą grą , zdecydowanie lepsze wrażenie zrobiło na mnie Derby. ile to meczy święci u siebie przegrali z cieniasami , o remisach nie wspomnę - natomiast play off to inna bajka tu wszystko moze się zdarzyc , wg mnie sprawa awansu dalej otwarta , natomiast cięzko o jakiś logiczny typ na ten mecz typowa loteria choc najblizszy mojemu rozumowi to overek. jak zagram to delikatnie ewentualnie , że goście strzelą .
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|