Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 11 1 2 3 4 5 10 11
P
old hand
old hand
P Offline
e......ja jako starszy i doswiadczony polecam naprostszy sposob...i naprawde bardzo skuteczny.....podchodzisz do panienki i pytasz.......bzykasz sie??...czy trzeba z Toba chodzic......i wszystko jasne....dzis pytanie dzis odpowiedz

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Znam dziewczyne, jest na 3. roku studiow. Ma chlopaka, ktory jest w 2. klasie LO. 4 lata roznicy. I sa juz tak razem chyba od 1,5 roku smile

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Zauwazylem ze te nasze panny sie niesamowicie obnazaja, dopiero co wrocilem z Londynu, chodze sobie po Warszawie, a tutaj tyle golizny, na kazdym kroku, jakies mini, dekolt itp.

Z jednej strony tutaj tak moga, bo my ich specjalnie nie zaczepiamy, a w takim Londynie to od razu do takiej panny dostakuje kilku frajerow ktorzy licza na 'dymanko'...

A
old hand
old hand
A Offline
Originally Posted by Sagat
Zauwazylem ze te nasze panny sie niesamowicie obnazaja, dopiero co wrocilem z Londynu, chodze sobie po Warszawie, a tutaj tyle golizny, na kazdym kroku, jakies mini, dekolt itp.

Z jednej strony tutaj tak moga, bo my ich specjalnie nie zaczepiamy, a w takim Londynie to od razu do takiej panny dostakuje kilku frajerow ktorzy licza na 'dymanko'...

polscy chłopcy są bardziej nieśmiali wink

P
old hand
old hand
P Offline
Originally Posted by arielo
Originally Posted by Sagat

polscy chłopcy są bardziej nieśmiali wink

a może bardziej porządni ? wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja tam lubie polskie ulice gdy sie robi cieplo :)))

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by rivex
Ja tam lubie polskie ulice gdy sie robi cieplo :)))

ja uwielbiam...zwłaszcza Sopot smile

P
old hand
old hand
P Offline
czyli jednak moj sposob jest najskuteczniejszy......nikt nie zglosil veto......proponuje adminovi zamknac temat :):)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by pawcio1
czyli jednak moj sposob jest najskuteczniejszy......nikt nie zglosil veto......proponuje adminovi zamknac temat :):)

Nie najskutecznijeszy tylko najglupszy i najbardziej oklepany ... Takie powiedzonko to juz od dawna bardzo znane i czesto uzywane przez gowniarzy na dyskotekach ...

P
old hand
old hand
P Offline
o jezu.....ales ty dorosly....to masz tu stronke dla takich jak ty......pewnie dla Ciebie to nie robi roznicy bo masz rogi na codzien........i nie mow ze jestem gowniarz bo jak by mi pierwszy numer wyszedl to pewnie bys byl moim synem....

a swoja droga to fajna ta pioseneczka :):)

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Originally Posted by pawcio1
e......ja jako starszy i doswiadczony polecam naprostszy sposob...i naprawde bardzo skuteczny.....podchodzisz do panienki i pytasz.......bzykasz sie??...czy trzeba z Toba chodzic......i wszystko jasne....dzis pytanie dzis odpowiedz

Stare jak swiat, jestem pewnien, ze tez do zadnej tka nie powiedziales, bo nie masz tyle jaj smile
A poza tym w ryj bys dostal z miejsca, jak nie od niej to od kolegow.

Originally Posted by rivex
Znam dziewczyne, jest na 3. roku studiow. Ma chlopaka, ktory jest w 2. klasie LO. 4 lata roznicy. I sa juz tak razem chyba od 1,5 roku smile

Podniosles mnie na duchu, haha laugh

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by lupus
@Biszop

Troche sie nie jasno wyrazilem wink
Dodadujemy sie znakomicie, ale najwiekszym problemem tu jest odleglosc, nie moge sobie pozwlic na codzienie spotkania, nawet na kilka razy w tyg.
Koles ma nade mna ta przewage, ze jest miejscowy, i ma do niej praktycznie dostep non stop duch
To mnie martwei, wiec chetnie bym go jakos wyeliminowal grin

A na kase nie leci, bo juz wczesniej krecil sie jakis koles, wszytko jej fndowal, ale szybko go dosc splawila smile
Biszop madrze napisal,ale brakuje mi jeszcze odpowiedzi
e, sama nie wie czego chce z Toba...
ale trudno stwierdzic to nie znajac Waszych relacji,na czym one polegaja,jak wygladaja Wasze spotkania. Moze je bardziej opiszesz, jaka ona jest wedlug Ciebie i dla Ciebie? a to,ze koles jest miejscowy to wcale nie musi byc jego przewaga wink znasz go? mozesz cos o nim powiedziec np czy jest inteligenty, pomyslowy, czy np zapatrzony w siebie? Tylko postaraj sie to zrobic obiektywnie wink

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Chlopaki mam pytanko. Macie jakies ciekawe miejsca i pomysly na 1 randke ? Czekam za ciekawymi propozycjami :-)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
pierwszy raz to zwykły spacer, jakimiś fajnymi miejscami, w zależności od miasta, brzeg morza, starówka, jezioro czy cokoliwek innego, nie ogranizuj niewiadomo czego, bo się panna przyzwyczai, mam tutaj na myśli jakies kolacje w restauracjach czy coś smile

$
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
$ Offline
jakies ciekawe miejsca w krakowie ktos zna??? smile smile smile przyda sie na przyszły tydzien smile czekam

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
dzisiaj moja dziewczyna, z która jestem od 3 miesięcy powiedziała mi, że Ją bardzo pozytywnie zaskoczyłem, tym, że na początku znajomości nie słodziłem Jej jak każdy facet do tej pory tongue teraz to nadrabiam i bardzo Jej to odpowiada, więc może to jest jakaś metoda wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by _Korver_
dzisiaj moja dziewczyna, z która jestem od 3 miesięcy powiedziała mi, że Ją bardzo pozytywnie zaskoczyłem, tym, że na początku znajomości nie słodziłem Jej jak każdy facet do tej pory tongue teraz to nadrabiam i bardzo Jej to odpowiada, więc może to jest jakaś metoda wink

tak Kover, to jest metoda, jak na poczatku pokazujesz tylko minimalne zainteresowanie, pokazujesz ze ją lubisz, ale żadnych podtekstów itp. ...dziewczyny takie coś zabija smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by _Korver_
To ta blondyna o którą się tu kiedyś rozchodziło czy może dałeś sobie spokój i jakąś inną złowiłeś wink

S
old hand
old hand
S Offline
Dziala to zreszta na kazdego... klasyczny efekt zysku-straty - tym bardziej lubimy dana osobe, im wiecej wysilku musielibysmy wlozyc w zmiane jej pierwotnej opinii o nas smile

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
gnacik to jest racja co pisze Korver, nie pokazywać i nie słodzić (zresztą to nawet nie jest w moim stylu) są nawet teorie (chyba tutaj też poruszane), żeby stosować trochę "olewkę" czyli Tobie nie zależy i jesteś nawet złośliwy... ale w taki sposób, nie chamski, nie jakiś dotkliwy tylko taki, żeby dziewczyna czuła jakieś poruszenie...

tylko teraz obecnie mam problem jak przejść od tego lubienia i fajnej rozmowy do czegoś więcej... bo przecież oficjalnie niczego nie chcę i nie potrzebuję, lubię tylko z nią spędzać czas...

Strona 3 z 11 1 2 3 4 5 10 11

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (Szuman, Sensei, betowiec, latajaca_holenderka, Lukasz111, ElNinho[mmdea], $-man, alfa, burbon, ANZELMO, 11kera11), 1,688 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,827,842
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025