Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 5 z 6 1 2 3 4 5 6
G
addict
addict
G Offline
Co do screena, to bardzo chętnie wyślę go np. Biszopowi, bo jego licznik postów budzi zaufanie i uzasadnione przekonanie, że nie podkabluje mnie w bwin, dopóki mam tam kasę.

Bonus: Unibet
A
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
No to do dzieła....pozdrawiam

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Biszop na pewno będzie zainteresowany rozstrzyganiem Waszych głupich sporów.

G
addict
addict
G Offline
Originally Posted by AGASSI
A tak na marginesie....to kursy na LIVE zmieniają się czasami błyskawicznie.....kurcze jakoś nie moge sobie wyobrazić,jakim trzeba być szybkim strusiem aby szybko przelać kase z MB do buka bo wczesniej nie przewidzisz u jakiego zagrasz za 500 a u jakiego za 1 000....
To uważaj - bo tutaj kolejna niespodzianka - grałem live tylko u 3 buków i dbałem o to, by mieć zawsze kasę u każdego.

G
addict
addict
G Offline
No to do dzieła....pozdrawiam
Jak tylko Biszop wyrazi zgodę. No i oczywiście przyjmiesz zakład.

A
A Offline
Originally Posted by z o R r o
......a czemu nie,w koncu takie kwoty u wiekszosci na tym forum są nie do osiągnięcia u jednego bukmachera i dla nich i dla mnie też Ghandi to rekin bukmacherki i to pisze,bez żadnych podtekstów....pozdrawiam

H
veteran
veteran
H Offline
Originally Posted by z o R r o
......a czemu nie,w koncu takie kwoty u wiekszosci na tym forum są nie do osiągnięcia u jednego bukmachera i dla nich i dla mnie też Ghandi to rekin bukmacherki i to pisze,bez żadnych podtekstów....pozdrawiam
Tak Agassi - też mysle, ze Ghandi to rekin bukmacherki i niech mu dane będzie być takim jak długo tylko będzie miał z tego satysfakcje.
Pozdrawiam Agassi. Ciesze sie, ze masz odwage pisać o rzeczach niepopularnych.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
[Linked Image]

Tyle są warte skany. Więc nie rozumiem po co prowadzić takie dyskusje.

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
znowu klutnia o nic na forum tongue

ja tylko dodam od siebie, ze bwin to buk, u ktorego wygralem najwiecej i zlecilem najwiecej wyplat.

konto mam okolo 2 lat i nie mam limitow.

To tyle odemnie wink

G
addict
addict
G Offline
Otóż to, Wahi. Dobrze, że jest ktoś, kto pamięta o pierwotnym temacie.

Zorro: Myślę, że gdyby Agassiemu wystarczyło jaj i założyby się o kilka tysiączków, to byłbym skłonny po wyczyszczeniu konta dać Biszopowi login i hasło do mojego konta.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Tak ładnie się temat zapowiadał, a teraz jeden przez drugiego krzyczy co to nie on ... fakt, że jutro sobota i dzieci nie muszą się uczyć, dajcie sobie chłopacy na wstrzymanie - bo takich głupot w co niektórych postach daaawno nie czytałem ...

Pooh-Bah
Pooh-Bah
zoRro smile laugh

[Linked Image]

piwo laugh

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
mistrzostwo swiata laugh laugh
kurs 6 hmmm niezly value byl, dobrze, ze sie powstrzymalem wink

sprawa limitow jest wazna dla graczy, ale zly przyklad sobie wybraliscie, bwin byl i jest na tyle nieobliczalnym bukiem, ze tam kazdy moze oczekiwac zamkniecia konta z dnia na dzien z przyczyn wiadomych tylko "im" a co dopiero limity

ja mam zlimitowane konto na 10bet, gralem tam okolo 3-4 tygodnie, duzo wygralem, a pozniej jedengo dnia zagralem 2 razy w meczach ligi mistrzow na ilosc spalonych i ilosc zmian za kwoty stosunkowo male w porownaniu do poprzednich i nastepnego dnia chce cos zagrac, stawka do akceptacji i od tametej pory prawie wszystki szly do akceptacji, to sie wqrwilem i nie gram tam

w expie tez niby biora do akceptacji, ale tylko kilka razy nie przyjeli, na kolarstwie nie chcieli przyjac (TdF, pozniej MŚ), i w skokach narciarskich

A
old hand
old hand
A Offline
Agassi, czlowieku- z kazdego tematu robisz burdel i co trzeci post sie chwalisz ile ty juz grasz i jakie profity osiagasz. A kogo to wogole obchodzi, jestes tutaj od marca i pierd... od rzeczy. Zrobiles burdel w temacie "szykuja sie zmiany" i robisz burdel tutaj. Czytajac temat chce sie(osobiscie) dowiedziec czegos ciekawego, a nie jedynie czytac sprzeczki kilku userow. Masz problem do Gandhiego? To napisz mu priva, a jezeli odczuwasz potrzebe pisania to pisz tutaj: www.blog.onet.pl [blog.onet.pl]

G
addict
addict
G Offline
Wypłaciłem już wszystkie pieniądze z mojego konta, w związku z tym mogę podać login i hasło jakiejś zaufanej (liczba postów > 1000) osobie w celu potwierdzenia, że to, co mówiłem to prawda.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Gandhi, wiemy, że to prawda. Nie musisz nic udowadniać. Uwierz, że to naprawdę nic nadzwyczajnego. A jeśli chciałbyś przekonać każdego z tego forum, kto nie uwierzy to prawdopodobnie musiałbyś poświęcić na to kilka lat. Więc albo zamknij wszystkim gębę wklejając tu screena albo zakończ temat, bo dzisiaj masz jednego Agassiego, jutro będziesz miał dziesięciu a za tydzień stu i kompleksy będą się pogłębiać.

G
addict
addict
G Offline
Ja zdaję sobie sprawę, że to nic nadzwyczajnego. Drażnią mnie jedynie pionki bez jaj pokroju Agassiego. Ale zrobię, tak jak piszesz, czyli zamieszczam screeny z mojego konta. Wiem też, że screeny można w prosty sposób podrobić, więc ciągle aktualna zostaje możliwość sprawdzenia konta przez zaufaną osobę.

[Linked Image]
[Linked Image]

S
old hand
old hand
S Offline
Moj kolega pociagnal z bwinem 1,5 roku bez limitow. 2 tygodnie temu dorobil sie limitu 250 EUR, natomiast po kolejnej wyplacie limit wynosi 100 EUR, co i tak jest sporym osiagnieciem w porownaniu do 5 EUR ktore wiekszosc z nas juz posiaoda smile. Ze zdumieniem patrzylem na to jak dlugo mozna nie dostawac limitow, bo niestety w moim przypadku dorobilem sie ich duzo duzo szybciej. Jendnakze jak najbardziej wierze w to ze da sie tam tyle pograc. Tylko trzeba uwazac na saldo i ilosc wyplat. Jedyne co nie pasuje mi do mojego schematu to tak czeste wyplaty u Gandhiego.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W sumie Syko na to samo wyszło, grając ostrożnie przez 1,5 roku wygrałbyś pewnie podobną kwotę. Dlatego chyba lepiej tak jak Gandhi w 3 miesiące i mieć już "z głowy".

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Originally Posted by Gandhi
Ja zdaję sobie sprawę, że to nic nadzwyczajnego. Drażnią mnie jedynie pionki bez jaj pokroju Agassiego. Ale zrobię, tak jak piszesz, czyli zamieszczam screeny z mojego konta. Wiem też, że screeny można w prosty sposób podrobić, więc ciągle aktualna zostaje możliwość sprawdzenia konta przez zaufaną osobę.

[Linked Image]
[Linked Image]

Gandhi poprosil mnie o sprawdzenie autentycznosci tych screenow powyzej, a wiec podal mi swoj login i haslo... Jako ze bylo dosc ostro w tym temacie zdecydowalem sie to sprawdzic. Okazalo sie ze screeny sa autentyczne.

Strona 5 z 6 1 2 3 4 5 6

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (Lukasz111, rafal08, $-man, 11kera11, forty, Sensei, aker), 2,196 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,278
Posty5,830,301
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025