Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 10 z 19 1 2 8 9 10 11 12 18 19
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by mtudor
Originally Posted by BZYCZEK
Originally Posted by mtudor
Podsumowanie miałem zrobic za 3 m-ce 1 kwietnia wtedy tez bede miał duzo czasu (urlop)narazie nie mam czasu zrobic pełnego rozliczenia dlatego tylko podaje stan konta.Przeniosłes temat twoja sprawa.

ale czas na zmienianie avatarów to masz ... laugh
to akurat zajmuje pare sekund jeszcze jakies aluzje

nie ma co sie denerwowac ja tylko żartowałem panie Mtudor wink

Bonus: Unibet
B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Udzieliły się wam pisowskie reformy w tych moderatoeskich łbach,może jeszcze każcie ludziom szlaczki rysować w tematach!!!!!!!

Potem sie dziwicie że same dzieci na forum....

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Rafik 25
Ja proponuje by micha$ był modem elity bo wymiata tymi postami

Dzięki za uznanie, ale nabór się już skończył. Jak będzie następny to przypomnę zielonym, że już mam nominację...
papa

PS. Sorki za OT.

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Originally Posted by boca juniors
Udzieliły się wam pisowskie reformy w tych moderatoeskich łbach,może jeszcze każcie ludziom szlaczki rysować w tematach!!!!!!!

Potem sie dziwicie że same dzieci na forum....

Reguly sa jasne dla wszytkich krzykaczu smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
statystyki muszą być !

widzicie jak prowadzilem temat w tamtym roku gdy pojawialo ise kilka kuponow dziennie, a jak teraz gdy od biedy raz na tydzien,

zresztą z Lupkiem mamy dzentelmeńska umowe, nie ma podsumowania, gole klate grin

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
Witam...

...Elite laugh

Tu jeszcze mnie nie bylo tongue Elite Vamos ladnie brzmi laugh laugh laugh Te wymagania to 60 TYPOW ? Chyba jedyny plus bycia tu to to,ze luzno jest laugh Ale mam zajebisty humor laugh laugh laugh

W dziale Elite Private Picks znajdują się tematy, których autorzy prowadzą regularnie bilans (przynajmniej raz w tygodniu), temat istnieje co najmniej miesiąc ,a właściciel tematu podał w nim co najmniej 60 typów.W momencie przeniesienia temat musi posiadać również dodatni bilans ,żeby został przeniesiony.

Ten smieszny YELD mam zdecydownaie powyzej 5%, 60 typow tez by sie uzbieralo laugh laugh laugh JAk cos to znajdziecie mnie w PP laugh

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
Wczoraj troche wypilem, przepraszam za zachowanie...

K
enthusiast
enthusiast
K Offline
Hehe .. święta laugh

R
raf Offline
Pooh-Bah
Pooh-Bah
R Offline
ch** tam z piciem i ze swietami. tematy szczypiora (sczypopa) czy jak mu tam i ignoratora to jedna wielka smiesznosc, ale to dobrze. jest czym sobie poprawic humor nie jednokrotnie. To pierd*** Igno w liczbie mnogiej, zgrywanie sie na chyba serwis (do herbaty) jest rewelacyjnie rozwalacje. A juz koncowki Ä… i Ä™ w wyrazach na tym forum to jakas plaga, ja nie wiem ku** jak tak mozna kaleczyc jezyk polski. I to najczesciej studenci (paradoksalnie), ale w tym kraju juz malo co dziwi..Brawo Motopompa i Valverde ludzie, ktorzy maja pomysl, konsekwencje i beda zarabiali pieniadze, a reszta niech sie bawi za tatusiowe pieniazki.
Pozdrawiam swiatecznie amatorow ( i otworze temat, bo wiem ze sie dzieciaki odezwa) smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wiesz popatrz dobrze w temat .::Zagrywka::. oblicz yield i zobaczymy czy twój dobry humor jest na miejscu. Co do błędów rzeczywiście je robię. Moi przyjaciele wiedzą, dlaczego inni nie muszą. Jeśli chodzi o mój wiek to mam 24 lata. Pracuje i jestem po wyższych studiach. Taka mała charakterystyka mojej osoby.

Pozdrawiam Ignorator piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by raf
ch** tam z piciem i ze swietami. tematy szczypiora (sczypopa) czy jak mu tam i ignoratora to jedna wielka smiesznosc, ale to dobrze. jest czym sobie poprawic humor nie jednokrotnie. To pierd*** Igno w liczbie mnogiej, zgrywanie sie na chyba serwis (do herbaty) jest rewelacyjnie rozwalacje. A juz koncowki Ä… i Ä™ w wyrazach na tym forum to jakas plaga, ja nie wiem ku** jak tak mozna kaleczyc jezyk polski. I to najczesciej studenci (paradoksalnie), ale w tym kraju juz malo co dziwi..Brawo Motopompa i Valverde ludzie, ktorzy maja pomysl, konsekwencje i beda zarabiali pieniadze, a reszta niech sie bawi za tatusiowe pieniazki.
Pozdrawiam swiatecznie amatorow ( i otworze temat, bo wiem ze sie dzieciaki odezwa) smile
Ty najpierw sam zacznij pisać po polsku, a nie wytykasz innym kaleczenie języka ojczystego... :|

veteran
veteran
tomo masz racje ś ; ć to niejest twoją mocną stroną raf laugh

R
raf Offline
Pooh-Bah
Pooh-Bah
R Offline
Ehh panowie, glupio mi totalnie, nawet nie pamietam jak to pisalem. Nie wiem co mnie do tego sklonilo, zapewne jakas niezbyt madra rozmowa. Nie bede sie usprawiedliwial, ale wczoraj popilem i to ostro. No ale pic to trzeba umiec, a jak sie nie umie, to niech sie nie wlacza kompa. Przepraszam serdecznie osoby wymienione w mojej beznadziejnej probie wypowiedzenia sie. Mam nadzieje, ze nie beda zywic urazy do mnie w przyszlosci. Jeszcze raz sorry i pozdrawiam:(

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Co alkohol robi z ludzmi... :|

I see dead people
I see dead people
Robi nie robi, facet ma jaja przyznać się do błędu i przeprosić zainteresowanych.
Dziwne natomiast, że pół godziny temu od Ignoratora dostał dopiero za to ostrzeżenie laugh
Jaja jakieÅ› ... smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Myślałem długo co z tym zrobić duch

veteran
veteran
Bravo dla rafa gość umie się przyznać do swojego błędu a to sobie bardzo cenie.
Takie przysłowie " Bo pić , to trzeba umić " hehe . Trzeba mieć umiar ale to już każdego osobista sprawa . Pozdrawiam.

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Hehe to juz druga osoba w ciagu kilku dni pod wplywem, co potem przeprasza wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dokładnie Lupus trzeba odpowiadać za swoje czynny. Zwłaszcza, że słowa wypowiedziane były dość dziwne. Jeśli ktytykuje się kogoś z elity to trzeba popatrzeć na yield danej osoby a także na wkład jej. Można krytykować, ale raf z głową tongue

.::Think Twice::. Ignorator

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Mam prośbę do moderatorów. Niestety komputer mi zwiesił się na sekundę i zamiast jednego roczliczenia Rapidu mam dwa duch. Fajnie jakbyście jednego posta skasowali. Z góry dzięki piwo.

done cop

Last edited by Rivaldinho; 15/04/2007 16:05.
Strona 10 z 19 1 2 8 9 10 11 12 18 19

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, Szuman, latajaca_holenderka, JelineK, $-man, betowiec, burbon, 11kera11, alfa, Górnik_Wałbrzych, rymoholik), 1,871 gości, oraz 10 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,707
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025