|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Podsumowanie miałem zrobic za 3 m-ce 1 kwietnia wtedy tez bede miał duzo czasu (urlop)narazie nie mam czasu zrobic pełnego rozliczenia dlatego tylko podaje stan konta.Przeniosłes temat twoja sprawa. ale czas na zmienianie avatarów to masz ...  to akurat zajmuje pare sekund jeszcze jakies aluzje nie ma co sie denerwowac ja tylko żartowałem panie Mtudor 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Udzieliły się wam pisowskie reformy w tych moderatoeskich łbach,może jeszcze każcie ludziom szlaczki rysować w tematach!!!!!!!
Potem sie dziwicie że same dzieci na forum....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja proponuje by micha$ był modem elity bo wymiata tymi postami Dzięki za uznanie, ale nabór się już skończył. Jak będzie następny to przypomnę zielonym, że już mam nominację...  PS. Sorki za OT.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Udzieliły się wam pisowskie reformy w tych moderatoeskich łbach,może jeszcze każcie ludziom szlaczki rysować w tematach!!!!!!!
Potem sie dziwicie że same dzieci na forum.... Reguly sa jasne dla wszytkich krzykaczu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
statystyki muszą być ! widzicie jak prowadzilem temat w tamtym roku gdy pojawialo ise kilka kuponow dziennie, a jak teraz gdy od biedy raz na tydzien, zresztą z Lupkiem mamy dzentelmeńska umowe, nie ma podsumowania, gole klate 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wczoraj troche wypilem, przepraszam za zachowanie...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Hehe .. święta 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ch** tam z piciem i ze swietami. tematy szczypiora (sczypopa) czy jak mu tam i ignoratora to jedna wielka smiesznosc, ale to dobrze. jest czym sobie poprawic humor nie jednokrotnie. To pierd*** Igno w liczbie mnogiej, zgrywanie sie na chyba serwis (do herbaty) jest rewelacyjnie rozwalacje. A juz koncowki Ä… i Ä™ w wyrazach na tym forum to jakas plaga, ja nie wiem ku** jak tak mozna kaleczyc jezyk polski. I to najczesciej studenci (paradoksalnie), ale w tym kraju juz malo co dziwi..Brawo Motopompa i Valverde ludzie, ktorzy maja pomysl, konsekwencje i beda zarabiali pieniadze, a reszta niech sie bawi za tatusiowe pieniazki. Pozdrawiam swiatecznie amatorow ( i otworze temat, bo wiem ze sie dzieciaki odezwa) 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wiesz popatrz dobrze w temat .::Zagrywka::. oblicz yield i zobaczymy czy twój dobry humor jest na miejscu. Co do błędów rzeczywiście je robię. Moi przyjaciele wiedzą, dlaczego inni nie muszą. Jeśli chodzi o mój wiek to mam 24 lata. Pracuje i jestem po wyższych studiach. Taka mała charakterystyka mojej osoby. Pozdrawiam Ignorator 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ch** tam z piciem i ze swietami. tematy szczypiora (sczypopa) czy jak mu tam i ignoratora to jedna wielka smiesznosc, ale to dobrze. jest czym sobie poprawic humor nie jednokrotnie. To pierd*** Igno w liczbie mnogiej, zgrywanie sie na chyba serwis (do herbaty) jest rewelacyjnie rozwalacje. A juz koncowki ą i ę w wyrazach na tym forum to jakas plaga, ja nie wiem ku** jak tak mozna kaleczyc jezyk polski. I to najczesciej studenci (paradoksalnie), ale w tym kraju juz malo co dziwi..Brawo Motopompa i Valverde ludzie, ktorzy maja pomysl, konsekwencje i beda zarabiali pieniadze, a reszta niech sie bawi za tatusiowe pieniazki. Pozdrawiam swiatecznie amatorow ( i otworze temat, bo wiem ze sie dzieciaki odezwa)  Ty najpierw sam zacznij pisać po polsku, a nie wytykasz innym kaleczenie języka ojczystego... :|
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
tomo masz racje ś ; ć to niejest twoją mocną stroną raf 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ehh panowie, glupio mi totalnie, nawet nie pamietam jak to pisalem. Nie wiem co mnie do tego sklonilo, zapewne jakas niezbyt madra rozmowa. Nie bede sie usprawiedliwial, ale wczoraj popilem i to ostro. No ale pic to trzeba umiec, a jak sie nie umie, to niech sie nie wlacza kompa. Przepraszam serdecznie osoby wymienione w mojej beznadziejnej probie wypowiedzenia sie. Mam nadzieje, ze nie beda zywic urazy do mnie w przyszlosci. Jeszcze raz sorry i pozdrawiam:(
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co alkohol robi z ludzmi... :|
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Robi nie robi, facet ma jaja przyznać się do błędu i przeprosić zainteresowanych. Dziwne natomiast, że pół godziny temu od Ignoratora dostał dopiero za to ostrzeżenie  Jaja jakieś ... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Myślałem długo co z tym zrobić 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Bravo dla rafa gość umie się przyznać do swojego błędu a to sobie bardzo cenie. Takie przysłowie " Bo pić , to trzeba umić " hehe . Trzeba mieć umiar ale to już każdego osobista sprawa . Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Hehe to juz druga osoba w ciagu kilku dni pod wplywem, co potem przeprasza 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dokładnie Lupus trzeba odpowiadać za swoje czynny. Zwłaszcza, że słowa wypowiedziane były dość dziwne. Jeśli ktytykuje się kogoś z elity to trzeba popatrzeć na yield danej osoby a także na wkład jej. Można krytykować, ale raf z głową  .::Think Twice::. Ignorator
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam prośbę do moderatorów. Niestety komputer mi zwiesił się na sekundę i zamiast jednego roczliczenia Rapidu mam dwa  . Fajnie jakbyście jednego posta skasowali. Z góry dzięki  . done 
Last edited by Rivaldinho; 15/04/2007 16:05.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|