|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gdzie są transmisje meczów?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
O, dziękuję bardzo, vonseb 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
co myslicie o dzisiejszym meczu czechów i overku w tym meczu ?? moim zdaniem pepiki potrafią strzelać... jak myslicie?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Rosja - Dania OVER 6,5 IIHF World Championships. Rosjanie są gospodarzami mistrzostw i zdecydowanym faworytem w pojedynku z Duńczykami. W drużynie rosyjskiej nie brakuje młody gwiazd NHL, szczególnie w lini ofensywnej. Tacy zawodnicy jak Ovechkin, Malkin, Kovlachuk, Frolov czy Radulov muszą strzelać bramki i to bardzo dużo. Spodziewam się dziś zdecydowanej wygranej gospodarzy, a że w lini defensywnej zdarzają im się błędy sądze, że Duńczycy takżę mogą coś ustrzelić. Linia 6,5 jak najbardziej do przekroczenia. Polecam!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co myslicie o dzisiejszym meczu czechów i overku w tym meczu ?? moim zdaniem pepiki potrafią strzelać... jak myslicie? Ja bym widział under (jedyny dzisiaj chyba). Bramkarz Białorusinów jest w swientej formie, a Czesi raczej sie tez nie beda przemeczac. Wynik bedzie tak kolo 3-1.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szwajcaria – ŁotwaTyp: 1 Kurs: 1.78 Buk: Betfair Stawka: 7/10 Szwajcarzy rokrocznie robią stopniowe postępy. Silna liga, kilku naturalizowanych zawodników oraz doskonałe zaplecze z każdym rokiem przynoszą coraz lepsze efekty. Do Moskwy Helweci wysłali silną ekipę, a szczególnie imponująca jest obsada bramki (Gerber, Aebischer). Łotysze nie prezentują się zaś tak dobrze, jak choćby kilka lat temu. Jednak pomimo tego to właśnie oni obok Szwedów i Szwajcarów są typowani do wyjścia z grupy. Dlatego też ewentualne zwycięstwo podopiecznych Ralpha Kruegera na swój sposób liczyć będzie się podwójnie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po wczorajszym dniu bez historii (kto grał to wygrał) dziś zgodnie ze spiskową teorią dziejów udajemy się na poszukiwanie niespodzianek, tudzież zawyżonych kursów. Co eksperci sądzą o handi +3 na Niemców ??? Jakieś przeciwskazania do ostrego grania  ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 Szwecja - Włochy Sweden -4,5 -1.95 Bwin  Niemcy - Kanada Kanada -2,5 -1.65 Bwin  Słowacja - Norwegia Over 5,5 - 1.60 Expekt  Szwajcaria - Łotwa Szwajcaria - 1.8 Expekt Wydaje mi sie to bardzo prawdopodobne co podałem zagram to w rozpis 3z4 . wacham sie jeszcze z overem norwegi, i dziwi mnie kurs na szwajcarie expekt 1,8  bwin 1.6 jak dla mnie expetk przesadził z 1.8, ale to i lepiej wiecej bedze mozna szarpnac  szwecja poradzi sobie z makaronem a kanada objedze niemców
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
też dziś zagram chyba na Szwajcarów - wyglądają dużo solidniej niż Łotysze... przede wszystkim mocna obsada bramki, ale nie tylko (solidni gracze krajowi) - z Łotwą powinni sobie poradzić... tym razem własne ściany Łotyszom nie pomogą...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Szwajcaria - Łotwa 1 1.80 Mistrzostwa Świata w hokeju na lodzie. Szwajcarzy prezentują się dużo solidniej niz Łotysze. Mocna obsada bramki (Aebischer, Gerber), solidna defensywa i wielu zawodników z mocnej i dobrze rozwijającej się rodzimej ligi. Łotyszom tym razem własne ściany nie pomogą - Szwajcaria powinna bez większych problemów odnieść zwyciestwo.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
hmmm czemu wlasne sciany maja pomuc Lotyszom jak turniej jest w Rosjii?
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
hmmm czemu wlasne sciany maja pomuc Lotyszom jak turniej jest w Rosjii? Co do typu na Szwacjcarie to sie zgadzam w 100% powini sobie poradzic z Lotyszami
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lol jemu chodzilo, ze tym razem wlasne sciany nie pomogom, bo pomogly na ostatnich MS na Lotwie.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
tak właśnie o to mi chodziło  pozdrawiam... i dorzucam jeszcze overka w Słowacja - Norwegia - Gaborik, Satan, Jurcina, Hossa, Chara... oni na pewno sporo strzelą, a goście też powinni dorzucić jedną, dwie bramki... linia 5,5 jak najbardziej do przekroczenia...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
orientuje się ktoś z Was czy można oglądnąć gdzieś spotkanie Szwajcaria - Łotwa? bo na Polsacie Sport jest Kanada - Niemcy... może gdzieś w internecie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Aha tak apropo Gerber-a nie ma na tych MS w bramce Szwajcarow - w kadrze sa: David Aebischer (Montreal/NHL), Jonas Hiller (Davos), Daniel Manzato (Basilea).
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
orientuje się ktoś z Was czy można oglądnąć gdzieś spotkanie Szwajcaria - Łotwa? bo na Polsacie Sport jest Kanada - Niemcy... może gdzieś w internecie? mozna na spcascie lub tv ants
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
no wlasnie zauwazylem ze nie gral... choc byl w skladzie... Szwajcaria wymęczyła... a Kanada szczęśliwie wygrała z Niemcami 3:2... i co dalej? Może Włochy narobią trochę problemów Szwedom? +4,5 w GB mam w okolicach 1.70...
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
no wlasnie zauwazylem ze nie gral... choc byl w skladzie... Szwajcaria wymęczyła... a Kanada szczęśliwie wygrała z Niemcami 3:2... i co dalej? Może Włochy narobią trochę problemów Szwedom? +4,5 w GB mam w okolicach 1.70... ja dalem +6.5 w expekcie ciekawe jak zagraja szwedzi
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|