Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 4 1 2 3 4
M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Miami - Bulls
typ 2

Byczki pokazaly w meczach u siebie ze potrafia dobrze grac, sa zespolem graczy wyrownanych i na odpowiednim poziomie. Miami to Wade i Shaq - Wade po kontuzji nie blyszczy, Shaq gra normalnie, srednio, bez rewelacji. Reszta jest na sportowej emeryturce - potrafia zagrac dobry mecz, ale juz nie ta sama forma co kiedys.

Byczki powinni wygrac jeden z meczy w Miami - wtedy bez problemu podejda do meczy u siebie - dodatkowo swietowanie awansu u siebie jest dodatkowa motywacja. Byczki to druzyna wlasnego parkietu, wiec jedna wygrana na wyjezdzie powinna zalatwic sprawe awansu.

Bonus: Unibet
veteran
veteran
CHI Bulls v MIA Heat over 185/1,9 3/10GB

Jest to typ dla tych którzy zakładają że Miami wygra oraz dla tych którzy są zwolennikami grania pewnych trendów a nie meczy w których są one przełamywane.

Obrona Bulls zatrzymała Miami zarówno w meczu 1 jak i 2 jednak teraz zespół z Florydy wraca do domu i jeśli myśli o wygranej i przedłużeniu szans awansu musi dzisiaj zaplikować przeciwnikowi odpowiednią ilość punktów przed własną publicznością. Podobnie myślą buki ustawiając spread w wysokości 5,5 pkt.
Tendencje overową pomiędzy tymi dwoma zespołami widzieliśmy w 2 pierwszych meczach oraz w 5 ostatnich spotkaniach pomiędzy niemi gdzie czterokrotnie padł over.
Ponadto obrona Bulls nie jest tą samą formacją na wyjazdach co w domy, ponieważ w sezonie zasadniczym pozwalali rzucać sobie średnio 98 pkt poza włąsnym parkietem.
Uważam że zobaczymy mecz "na styku", w którym obie drużyny przekroczą 90 pkt.

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
ponawiam pytanie , jak wam sie widzia awans golden, moze ktos ogladal mecz i cos wiecej powie bo z samych wynikow widac ze maja patent , kurs ciagle powyzej 2

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Netsi - Toronto (2-1) moim zdaniem ta rywalizacja skonczy sie w 5 lub 6 spotkaniach dla Kidda i spolki. Widzialem spotkanie numer 1 i 3 ... i nie wyobrazam sobie, zeby Dinozaury graly dalej. W spotkaniach w Kanadadzie... Netsi w obu przypadkach kontrolowali spotkania... w 4 kwartach raptors robily zryw... w 1 meczu nie udalo sie odrobic strat... w drugim juz tak. Wczoraj w NJ była istna demolka... mam wrazenie, ze gdyby Netsi musieli wygrac +40... to byloby wlasnie tyle. Roznica jednej klasy. Kidd pomimo problemu z kolanem jest wielkim graczem... Carter o ile w toronto przeszkadzała mu publika... o tyle wczoraj. hmmm.. czapki z głów. W meczu numer 4 zdecydowanie Netsi... kurs w granicach @1.6... biore.

Heat (0-3)... widzialem mecz 1 i sporo trzeciego. Wczoraj Heat przez 3 kwarty grali dobre zawody. Momentami naprawde dobrze bronili... byki byly bezdradne. Co mialo miejsce w 4 kwarcie ? Nie mam pojecia... bo przyspalem... laugh Wade wczoraj zagrał niezle zawody. Moim zdaniem sportowa zlosc mistrzów eksloduje... co zaowocuje 3 zwyciestwami z rzedu... a losy awansu rozstrzygną sie w meczu numer 7. Przed rozpoczeniem rywalizacji typowalem 4-2 dla Bulls... teraz wydaje mi sie to malo realne... albo 4-1... albo 3-4. Tak czuje. Nigdy w hisotirii nikt nie wyszedl z 0-3... kiedys musi byc ten pierwszy raz. Nomen omen ... w czwartym meczu zdecydowaniem stawiam na Heat po 1.73.

Mavs (1-2)... 0-3 w sezonie zasadniczym z GSW... w play offach mialo byc inaczej... a nie jest. Tutaj nie widzialem zadnego spotkania wiec troche wrozenie z fusów. Zapowiada sie 7 spotkan... chyba, że Mavs nie wytrzyma tempa... laugh Po cichu wydaje mi sie, ze rywalizacja skonczy sie 4-3 dla Mavs. Avery Johnson musi w koncu znalesc jakis zloty srodek. Musi znalesc recepte na swojego mistrza. 1.85 na Mavs biore... bo "Mavs musi". W przypadku niepowodzenia jeszcze sie zlapie awans Mavs... a potem pozostanie juz tylko granie na Houston... przeciwko GSW polfinale konferencji. Pfu Pfu Pfu... zespol idealny musi w koncu cos pokazac... i powinno to miec miejsce w niedziele.

Głóny tripel grany solidnie.

Z innych spotkan...

Spurs... wciaz nie potrafie sie przekonac do brylek... Spurs to jednak klasa sama w sobie... i przy dobrej "transmyszyn difens" i opowiednie wolnym tempie gry... to goscie powinni być górą.

Suns... takiej rywalizacji jak przed rokiem nie przewiduje... w meczu numer 3 udalo mi sie ustrzelic Lakers win... ale teraz juz tak wesolo byc nie powinno. Chyba, ze Kobe...

Pistons... głupcze z Orlando... przesun sie... mistrz nadchodzi.

Houston... 4 gracze punktowali w meczu numer 3. Ewenement. Kolejny wspanialy mecz Kirlienko... sam Boozer chyba nie wystarczy, zeby przeskoczyc niemislosiernie mocnych i zmobilizonych rakiet. Mecz 4 i 5 powinien pasc ich lupem.

Wizards... przed poczatkiem rywalizacji typowalem 4-0 Cavs... ale cos mi mowi, ze czarodzieje wyczarują sobie chociaz 1 spotkanie. Czy mecz 3 czy 4 ? Ciezko powiedziec.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Gdzie mozna grac awans Mavs w tej chwili :? Bo moje 5.40 na GSW moze juz nadawac sie do kontry...

Detroit mistrzem? W życiu wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
kosz Denver Nuggets - San Antonio Spurs
Typ: 2 (-2.5 pkt)
Kurs: 2.00
Buk: Betfair
Stawka: 6/10

kosz Washington Wizards - Cleveland Cavaliers
Typ: 2 (5 pkt)
Kurs: 1.91
Buk: Gamebookers
Stawka: 5/10

W pierwszym spotkaniu play-off San Antonio zagrało kiepsko. Słaba gra na tablicach oraz przeciętna skuteczność sprawiły, że pierwszy mecz padł łupem Nuggets. Jednak już dwa dni później „Ostrogi” zagrały odmienione i udowodniły, że są klasową drużyną. Takową w moich oczach nie jest Denver, które oprócz strzeleckich umiejętność Iversona i Anthonego oraz notujących sporo zbiórek Camby’ego i Nene nie ma do zaoferowania nic więcej. Indywidualne harce pierwszej dwójki w starciu z niezwykle skuteczną i zespołową obroną San Antonio prędzej, czy później muszą się skończyć. Dlatego też liczę, że w dzisiejszym spotkaniu podopieczni Gregga Popovicha zrewanżują się za spotkanie nr 1 i wyjdą na prowadzenie w rywalizacji.
Co zaś się tyczy Clevelend Cavaliers, to z dużą dozą prawdopodobieństwa możemy powiedzieć, iż są już oni jedną nogą w drugiej rundzie. Dwa zwycięstwa na własnym parkiecie oraz zdekompletowana drużyna „Wizards”, to główne przesłanki, które każą mi sądzić, że ta rywalizacja zakończy się w czterech spotkaniach. Także dzisiaj nie zanosi się by stołeczni mieli cieszyć się z wygranej. „Kawalerzyści” znowu zapewne będą niepodzielnie panować na tablicach, zaś w obliczu braku Arenasa i Butlera odpowiedź z obwodu będzie znikoma. Sam Jamison wiele nie wskóra, dlatego też kilku(nastu)punktowa wygrana gości powinna stać się faktem.

shaken not stirred
shaken not stirred
Miami Heat (-3,5) @1.94 exp
Miami Heat ML @1.57 exp

Mistrzowie dzisiaj na mega-musiku, i choć pewnie już sami sobie zdają sprawę że czas powoli żegnać się z play-offem to jednak dziś przed własną publicznością powinni zachować resztki honoru i odprawić z kwitkiem Chicago. Wade i Shaq bedą musieli w dwójkę pokonać Bullsów, moim zdaniem im się uda. Zresztą ekipa Scotta Skilesa na pewno wie, że jedna wtopa przy 3-0 i perspektywie dwóch meczy w własnej hali im specjalnie 'nie zaszkodzi' - nie mówie że Chciago coś tutaj odpuści, ale w końcu kiedyś słabszy mecz zagrać muszą. smile

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by muppet
Gdzie mozna grac awans Mavs w tej chwili :? Bo moje 5.40 na GSW moze juz nadawac sie do kontry...

Detroit mistrzem? W życiu wink

w pinnacle 1.465 (ja to biore za 10/10) na mavs, w gb 1.45

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
to teraz macie nawet 2,64 na dallas w Betfair tongue dobrze ze skontrowalem przed meczem ze strata, juz chyba nie ma szans zeby wyciagneli na 4-3

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
No to teraz jestesmy w domu grin
BARON DAAAVIIISSS

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
kosz Denver Nuggets - San Antonio Spurs
Typ: 2 (-1.5pkt)
Kurs: 1.95
Buk: Betfair
Stawka: 6/10

Powtórka z rozrywki. Inaczej bowiem nie można nazwać mojego typu na San Antonio. Oglądałem mecz numer 3 i doprawdy dziwię się jak „Ostrogi” mogły przegrać w spotkaniu numer 1. „Bryłki” grają szaloną koszykówkę, w której za zdobywanie punktów odpowiadają Anthony i Iverson. Szczególnie ten pierwszy momentami gra niezwykle samolubnie, no co goście znaleźli bardzo prostą metodę podwajając Carmelo. Z kolei „Spurs” prezentują niezwykle zespołową koszykówkę, a z Parkerem na rozegraniu praktycznie żadna akcja nie jest przypadkowo. Również ławka San Antonio prezentuje się o wiele lepiej niż w zespole Denver, gdyż Horry, czy Ginobli doskonale zastępują graczy pierwszopiątkowych. Argumentów za „Ostrogami” takich, jak doświadczenie, opanowanie, czy zgranie mógłbym wymieniać jeszcze długo. Tylko po co... Dla mnie pewna dwójka.

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
SA Spurs v DEN Nuggets

Nuggets dzis wygraja poniewaz tak jak mawial szaranowicz trzeba sprzedac wiecej hamburgerow i coli.

B
enthusiast
enthusiast
B Offline
a propo nba i wielkiej drużyny z dallas.. widziałem na wielu forach chyba też tu.. jak to niektórzy piali z zachwytu na tą drużyna mówiąc że o to jest drużyna którą można przyrównać do wielkiej drużyny chicago bulls z lat 90 nazywając ją drużyna bez takich indwidualności jak M.j czy Pippen ale z idealną 5.....no i co ja widze w 1 rundzie stan 1-3........ może że jeszcze wyciągną ale osobiściee wszelkie te zachwyty nad dallas dla mnie były bez sensu po tym co pokazali w pierwszych 4 meczach.

Jeśli idzie o dzisiejszy dzień w nba to można probówać cleveland ale nie po takim kursie 1,35 lepiej poczekać na live i spróbować jak będzie możliwość w betfair po 1,55-1,65 minimum... , mysle że dziś rozstrzygnie się sprawa awansu do 4 rundy, z tym że nie bęedzie to łatwe zwycięstwo cleveland ...więc jak dla mnie grać tylko po lepszym kursie na live

Osobiście wezme też lekko linie +5,5 na utah w meczu z houston . Dzisiejszy mecz powinien być szalenie wyrównany bo może okazać się kluczowy w tej rywalizacji
Stawka jednak mała 2/10 kurs 2.10 betfair

G
Inwestor
Inwestor
G Offline
Awans Dallas 2,50 w Pinnacle - łakomy kąsek.

Widział ktoś więcej?

_
Pooh-Bah
Pooh-Bah
_ Offline
Do Borinho: Nieiwiem tylko kto tak wychwalał pod niebiosa to Dallas: )? Ja mam jedną zasade po zakończeniu sezonu zasadniczego odkreślam grubą kreską to co w tym sezonie sie stało i niepatrząc wstecz analizuje spotkania w PO. Przeciesz czy w hokeju czy w koszykówce często zdarzało się ze druzyna pierwsza po sezonie zasadniczym odrazu w 1 parze PO gładko dostawała 0:4 i do domu....Osobiscie wcale nie mysle ze Dallas juz sa na straconej pozycji zostały 3 spotkania przy czym nr 1 i nr 3 bedzie rozgrywane na parkiecie Dallas a tylko jedno na parkiecie Golden STATE ( i to własnie bedzie kluczowe) dzis Dallas nie ma co dotykac ze wzgledu na mizerny kurs ale mysle ze SKUSZE SIE na DALLAS na awans po kursie 2.5 lub na win Dallas w nastepnym meczu.... Jak narazie to jedyne co mi sie rzuca w oczy to ped na granie na AWANS GOLDEN. POZDRAWIAM GRACZY

G
Inwestor
Inwestor
G Offline
Originally Posted by Giertyszek
Awans Dallas 2,50 w Pinnacle - łakomy kąsek.

Widział ktoś więcej?

W GB widzę 2,36 a Pinna spadło już 2,45.

Gra ktoś jeszcze poza mną aw. Dallas? smile

_
Pooh-Bah
Pooh-Bah
_ Offline
Niedługo Giertyszek dowiemy sie czy to był Łakomy kąsek czy poprostu zwykła podpucja na którą sie złapalismy..POZDRAWIAM: )

_
Pooh-Bah
Pooh-Bah
_ Offline
Avery niezadowolony z Dirka

Zobacz również...
Graham straci miejsce w NBA? (01.05.2007, 13:02)
Niepowodzenie motywuje Mariona (01.05.2007, 13:43)
NBA w Chinach? (01.05.2007, 09:16)
Zo jeszcze nie wie (01.05.2007, 08:56)
Niepewna przyszłość Haywooda (01.05.2007, 08:42)

Gwiazda z Dallas i prawdopodobnie MVP obecnego sezonu gra bardzo źle w serii z Warriors. Zamiast ciągnąć całą drużynę, to jest gdzieś w cieniu. W związku z tym w poniedziałek udzielił wypowiedzi, która wyraźnie nie spodobała się trenerowi Johnsonowi.

Nowitzki, który zdobywa średnio 20 punktów przy fatalnej skuteczności z gry (40%) powiedział: - Nie pozwalają mi na zbyt dużo, więc muszę skupić się na innych rzeczach – pomagać więcej w obronie, walczyć na tablicach tak mocno, jak tylko się da, by uzyskać kilka dodatkowych okazji do zdobycia punków. Jeśli będę mógł oddać rzut, to spróbować trafić, a jeśli nie, to podać piłkę i pozwolić komuś innemu rzucić.

Każdy, kto pamięta Avery'ego z czasów, gdy grał, wie, że był bardzo twardym i wygadanym zawodnikiem. Nigdy nie odpuszczał, więc nić dziwnego, że takie komentarze Dirka go irytują. Przecież od niego oczekuje się, że będzie liderem Mavs, kimś kto weźmie piłkę w swoje ręce i wygra mecz.

- Jestem zmęczony słuchaniem o braku pewności siebie oraz o tym, jak oni (Warriors – dop. red.) uniemożliwiają mu jego grę. (...) Nie bylem najlepszym graczem i nie miałem najlepszych umiejętności, ale nikt nie mógł pozbawić mnie pewności siebie. Potrzebujemy by wszyscy nasi zawodnicy byli pewni siebie i uparcie dążyli do celu. To jest to, co chcę zobaczyć jutro. Jeśli nie zobaczę tego na porannym treningu przed meczem, to będę bardzo niezadowolony... Musimy wierzyć w siebie i być naprawdę pewnymi tego, co robimy – powiedział Johnson.

żródło: http://www.e-basket.pl/News__Avery_niezadowolony_z_Dirka__38976

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Toronto point guard T.J. Ford, who is suffering from flu-like symptoms, didn't practice Monday.

"He's tired, he hasn't been able to eat," Mitchell said. "We just sent him home."

wink

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
Czyzby w NBA "handlowalo sie" meczami ze wzgledu na ogladalnosc wink ?!
Przegrac decydujace 3 min i 7 sek 0-15 ?! Szok to co zrobilo dzis GSW.
Ciekawe czy to sie na nich nie odbije w nastepnym (-ych ) meczach.

Strona 3 z 4 1 2 3 4

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (burbon, rafal08, forty, rymoholik, Sensei, Akhu, bukma, latajaca_holenderka), 1,281 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,693
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025