|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
orientuje sie ktos czy w lublinie jest studium protetyki ? jesli tak to gdzie i czy maja stronke www pozdr i dziekuje
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jak już będziecie pisać gdzie studiujecie, to piszcie pełne nazwy uczelni, bo polowę muszę w Google wklejać, bo nie wiem o co chodzi.  UMK - Uniwersytet Mikołaja Kopernika Toruń  ktory rok arielo? ja od października 3 rok na Prawie - UMK  ja drugi bo miałem wtope zaraz na początku (oszukali mnie  ) ale potem szło jak po maśle, aż sam się dziwiłem. (powszechna, konstytucyjne i te sprawy za pierwszym podejściem. PS zaczynaliśmy razem tylko że ty w grupie bydgoskiej  czyli nie jest AZ tak ciezko jak sie wydaje i jest szansa na przeniesienie sie na dzienne? 
|
|
|
|
|
A7
|
|
A7
Pytanie do studentów. Czy istnieje coś takiego jak możliwość powtarzania całego semestru z powodu niezadowalających wyników w nauce na pierwszym roku ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pytanie do studentów. Czy istnieje coś takiego jak możliwość powtarzania całego semestru z powodu niezadowalających wyników w nauce na pierwszym roku ? ale Ty jestes niezadowolony?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pytanie do studentów. Czy istnieje coś takiego jak możliwość powtarzania całego semestru z powodu niezadowalających wyników w nauce na pierwszym roku ? To zacznij od nowa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dokladnie jak kolega pisze wyzej
co bedziesz chcial to Ci przepisza reszte sobie zaliczysz jeszcze raz
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Pytanie do studentów. Czy istnieje coś takiego jak możliwość powtarzania całego semestru z powodu niezadowalających wyników w nauce na pierwszym roku ? Przyznajcie, że dość specyficzne podejście....hmmmm ambitne, że tak powiem...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na 2 roku można się postarać. Chyba, że koleś chce co roku powtarzać i w ten sposób zarabiać na życie 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Na 2 roku można się postarać. Chyba, że koleś chce co roku powtarzać i w ten sposób zarabiać na życie  Raczej przekroczyć wiek, po którym nie wojsko a emerytura się śni... 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Szczytno moi droszy lub ew. WSOWL 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Szczytno moi drodzy lub ew. WSOWL 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ide do Zabrza na medycyne  Są tu ludzie z Zabrza na forum? Jak jest z biletami ew. karnetami na Górnika? Są jakieś fajne knajpy etc?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ja wam powie tak jesli to wasze pierwsze:D to chyba tylko 30 % idzie z powolania na dany kierunek.  zobaczycie jak wam sie poglady z mienia jak zaczniecie studiowac wasz ulubiony kierunek  Po roku nic nie wiecie czy dobrze e tu jestescie czy nie  haha
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ide do Zabrza na medycyne  Są tu ludzie z Zabrza na forum? Jak jest z biletami ew. karnetami na Górnika? Są jakieś fajne knajpy etc? knajpy knajpami bouldermaster, panienki sa tam swietne hehe na kazdym kroku pelno przyjezdnych hehe wiem co mowie uwierz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja wam powie tak jesli to wasze pierwsze:D to chyba tylko 30 % idzie z powolania na dany kierunek.  zobaczycie jak wam sie poglady z mienia jak zaczniecie studiowac wasz ulubiony kierunek  Po roku nic nie wiecie czy dobrze e tu jestescie czy nie  haha ja tak mam, wlasnie po roku niby wszystko pieknie ladnie, ale taka mam ochote rzucic to cale studiowanie, zrobic kurs montera-spawacza i miec wszystko w dupie az do emerytury, ze po prostu az sie boje co mi odjebie w ciagu wrzesnia
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
no wlasnie ajdam tak jest wiem to po sobie teraz 3 rok i szkoda przerwac polibude w gliwicach bo rok i licencjat ale po roku to mialemniezle juz mysli hehe IRlandia ANglia moze inny kierunek heh.
ja mysle nad kursem wozkow widlowych heheh:D
|
|
|
Link skopiowany do schowka