Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 8 z 18 1 2 6 7 8 9 10 17 18
T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Originally Posted by Logan
Przed pierwsza wyplata z MB na konto bankowe, trzeba przechodzic weryfikacje?

Tylko musisz wpisać dane konto. Ja dopiero po jakimś czasie użytkowania zatwierdziłem adres itp.

Bonus: Unibet
M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
th0mas, yaaho czekam takjak Wy od drugiego maja i nic, to moja pierwsza wypłata na konto ale już po weryfikacji jestem, dam znać jak dojdzie...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Weryfikaja sluzy tylko do zwiekszenia limitow na koncie MB?

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by yaaho
Originally Posted by th0mas
Ehhh widzę, że nie tylko mi tak długo idzie kasa z MB na konto.

Zleciłem ją w środę w zeszłym tygodniu i dalej nic. Wszystko co możliwe mam w MB zweryfikowane. Zazwyczaj kasa szła maksymalnie 2-3 dni, a tu już piąty dzień mad

Po czyjej stronie może być zwłoka? MB czy przy księgowaniu w banku?

mam dokladnie to samo, wyplata na konto zlecona 2 maja i kasy nie widac jeszcze w banku, po drodze byl 3 maja i weekend, to mysle, ze kasa jutro bedzie (a moze jeszcze dzisiaj wieczorem? ), jak sie pojawi u Ciebie to napisz na forum, a zwloka jest pewnie po stronie mb, byc moze nie maja za duzo kasy na koncie w polskim banku

moje obliczenia okazaly sie prawidlowe smile kasa juz jest na inteligo

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by Logan
Weryfikaja sluzy tylko do zwiekszenia limitow na koncie MB?

tak

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Ja również dzisiaj kasę otrzymałem smile

enthusiast
enthusiast
Pomocy, mam problem.
Zrobilem dzis depozyt (nie pierwszy w tym miesiacu) z konta Inteligo na Moneybookers. Wpisalem kwote oraz kod z karty kodow. OK. Przez przypadek zamknalem okno. Kwota zosala pobrana z rachunku, ale nie pojawila sie na Moneybookers. Co robic? Dzwonilem do banku, powiedzieli, ze to wina Moneybookers. Dodzwonic sie do nich nie moge, uzylem wiec formularza: https://www.moneybookers.com/app/faqmessaging.pl?node_id=8

Slusznie? Moze jutro wszystko sie wyjasni?

D
veteran
veteran
D Offline
Originally Posted by bestbets
Pomocy, mam problem.
Zrobilem dzis depozyt (nie pierwszy w tym miesiacu) z konta Inteligo na Moneybookers. Wpisalem kwote oraz kod z karty kodow. OK. Przez przypadek zamknalem okno. Kwota zosala pobrana z rachunku, ale nie pojawila sie na Moneybookers. Co robic? Dzwonilem do banku, powiedzieli, ze to wina Moneybookers. Dodzwonic sie do nich nie moge, uzylem wiec formularza: https://www.moneybookers.com/app/faqmessaging.pl?node_id=8

No jesli zamknales okno po kliknieciu ok.. transakcja juz dobiegla do konca tak wiec teraz opoznia sie tylko i wylacznie MB.. tak wiec nie ma tu winy banku.. tylko MB..

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wyplacilem z MB kase na konto (inteligo) 8 maja, myslicie ze na jutro powinna juz byc?

Zaznaczam ze to pierwsza wyplata z MB na konto jaka robie, ale to chyba nie ma zadnego znaczenia, nie?

M
old hand
old hand
M Offline
Originally Posted by shane
Wyplacilem z MB kase na konto (inteligo) 8 maja, myslicie ze na jutro powinna juz byc?

Zaznaczam ze to pierwsza wyplata z MB na konto jaka robie, ale to chyba nie ma zadnego znaczenia, nie?

Ja na pierwsza wypłate czekałem 4 dni robocze a kolejną zleciłem w ten poniedziałek ok 13 a w środe kasa była juz w banku

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Własnie doszlo :PIWO:

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Teraz dopiero sprawdziłem z jakiego konta została mi kasa przelana. Mianowicie chodzi o bank w Londynie czyli zagraniczny oddział MB. Widocznie dlatego wypłata szła tak długo.

Pozdro.

enthusiast
enthusiast
Originally Posted by Danielos
Originally Posted by bestbets
Pomocy, mam problem.

No jesli zamknales okno po kliknieciu ok.. transakcja juz dobiegla do konca tak wiec teraz opoznia sie tylko i wylacznie MB.. tak wiec nie ma tu winy banku.. tylko MB..

Problem w tym, ze wcisnalem ok po wpisaniu kodu i zamknalem okno, a powinno wyswietlic sie jeszcze cos w stylu 'platnosc zostala przekazana do Moneybookers' i przycisk OK. Do tej pory zero odzewu...

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by th0mas
Teraz dopiero sprawdziłem z jakiego konta została mi kasa przelana. Mianowicie chodzi o bank w Londynie czyli zagraniczny oddział MB. Widocznie dlatego wypłata szła tak długo.

Pozdro.

mi kasa przyszla z Bre Banku, wyslana z konta o numerze 20114010100000327056001001 (11401010 - ten numer swiadczy o tym, ze to jest konto BreBanku), konto jest zarejestrowane na: MONEYBOOKERS LIMITED C3 CAIRNGORM HOUSE,MERIDIAN GATE, 203 MARSH WALL, LONDON E14 9YT

tak wiec na 100% wysylaja oni kase z konta w polsce

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
zrobiłem wpłatę w Banku Spółdzielczym na moje konto w mb w poniedziałek.. do tej pory jej nie ma na koncie.. to normalne czy mają jakieś problemy techniczne?

old hand
old hand
Originally Posted by _zvonimir_
zrobiłem wpłatę w Banku Spółdzielczym na moje konto w mb w poniedziałek.. do tej pory jej nie ma na koncie.. to normalne czy mają jakieś problemy techniczne?

Spokojnie.Do jutra kasa będzie na koncie.
Jak nie , to zaczniesz się dopiero niepokoić.
Sam również wpłacam przez BS i różnie bywało z zaksięgowaniem.
Najszybciej dwa dni ,najdłużej cztery.

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
hmmm a to że wpłacałem w okienku jako zwykłą wpłatę a nie z mojego osobistego konta może robić jakieś problemy?

old hand
old hand
Originally Posted by _zvonimir_
hmmm a to że wpłacałem w okienku jako zwykłą wpłatę a nie z mojego osobistego konta może robić jakieś problemy?

Nie wiem ,zawsze wpłacam przelewem ze swojego konta.
Nigdy nie miałem problemów.

D
stranger
stranger
D Offline
Co to jest numer rozliczeniowy banku?? MB każe to wpisać przy dodawaniu konta na które chcę wypłacić środki a ja nie wiem co to jest niestety...??

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Strona 8 z 18 1 2 6 7 8 9 10 17 18

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (alfa, Lukasz111, rafal08, aker, forty, latajaca_holenderka, kamel, burbon, betowiec), 2,781 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,920
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025