|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pomagaliście już różnym użytkownikom kupować pralki, zmywarki i suszarki, a teraz przyszedł czas abyście pomogli mi kupić nowy telefon komórkowy. Jako, że mój obecny aparat telefoniczny pamięta jeszcze epokę kamienia łupanego, a w temacie telefonii komórkowej jestem absolutna tabula rasa (kompletnie się tym nie interesuję i nie wiem na ten temat kompletnie NIC) siła wyższej konieczności sprawia, że jesteście moją jedyną deską ratunku. W związku z tym, że jak już wspomniałem kompletnie nie znam się na telefonii komórkowej i nie wiem jakie możliwości dają obecnie komórki to moje wymagania nie są duże, a pole do popisu dla was całkiem spore... Jedyne ograniczenia są następujące: - cena do 1000 PLN (interesują mnie tylko nówki sztuki, oczywiście może być z Allegro) - model w miarę nowy (czyli nie taki, który produkują już od 5 czy 10 lat) - przyzwoitej jakości aparat fotograficzny (nie proście mnie o rozwinięcie pojęcia 'przyzwoitej jakości' bo ...nie umiem go rozwinąć) - preferowany Sony Ericsson lub Nokia (ale wcale niekoniecznie) Czekam na propozycje. Osoba, z której propoyzcji skorzystam i zakupię proponowany przez nią telefon, w nagrodę otrzyma darmowy zakład na kwotę 0,5 PLN  do wykorzystania na moim koncie w Expekcie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
K800i nawet bym sie nie zastanawial. Aparat 3,2 mpix
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
K800i nawet bym sie nie zastanawial. Aparat 3,2 mpix Dokładnie. Juz nie musisz sie tomo zastanawiać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[Linked Image] [ img526.imageshack.us] Bierz SE  Te telefony są jak czołgi  Moge Ci mój sprzedać, on już troche przeszedł, ale tobie też będzie dobrze służył 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
K800i nawet bym sie nie zastanawial. Aparat 3,2 mpix Dokładnie. Juz nie musisz sie tomo zastanawiać  Polecam tez sie nad nim zastanawiam  Fajny aparat, Mp3, Radio z RDS mozliwosc rozbudowy pamieci  wszystko co potrzebne
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
K800i nawet bym sie nie zastanawial. Aparat 3,2 mpix jak juz mozesz wykorzystac pule calego 1000 to ja zamiast k800i bym dolozyl i na allegro zlapiesz za 1000 N73 aparat ten sam symbian i do tego duzo rzeczy do wgrywania no i dla mnie jednak nokia to nokia 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Kamel ,ale masz eksponat  Nie sądziłem,ze jeszcze sie ich używa żart oczywiście
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nokia N70 lub SE k750i w każdym masz aparat 2MP z lampą błyskową i to chyba dość dobry aparat, karty pamięci, mp3 oraz www  polecam cena under 1000 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Kamel ,ale masz eksponat  Nie sądziłem,ze jeszcze sie ich używa żart oczywiście Jak to się nie używa. Se K700i to najpopularniejszy tel. w Polsce od czasu promocji w Erze 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Jak masz na abonament, i jestes w sieci juz jakis czas, mozesz taniej wymienic telefon. Oni daja rozne promocje, a jak Ci sie umowa konczy, to sie nawet mozna potargowac niezle. Przynajmniej gust masz dobry z SE   Nokia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nokia N70 lub SE k750i w każdym masz aparat 2MP z lampą błyskową i to chyba dość dobry aparat, karty pamięci, mp3 oraz www  polecam cena under 1000  K750i za ok 500-600zl kupisz spokojnie nowke, dokupisz 1gb karte i mozna sie bawic  sam taki mam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam telefon na kartę także interesuje mnie zakup tylko i wyłącznie samego telefonu bez zadnych starterów i innych tego typu dupereli.
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
Lupus mogę wiedzieć dlaczego jesteś takim przeciwnikiem Nokii ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pierwszym telefonem jakim bym ci polecił to sonny erikson W810i po prostu kombajn multimedialny karta pamiec 512 mb napewno spłeni twoje zachcianki , telefony dobre nie psują się
Cechy i funkcje
Aparat fotograficzny o rozdzielczości 2 megapikseli z funkcją automatycznego ustawiania ostrości Obsługa wiadomości email, tekstowych i graficznych EDGE — szybki dostęp do Internetu Kompletny zestaw muzyczny Obrazy
4xZbliżenie cyfrowe Animowane tapety Aparat o rozdzielczości 2 megapiksela Automatyczna regulacja ostrości Obraz tapety Photo light Rejestrowanie nagrań wideo Strumieniowe przesyłanie obrazu wideo VideoDJ™ Wideoklip Wyświetlacz wizjera Zintegrowany aparat fotograficzny Komunikacja
Bluetooth™ Fast port GPRS Obsługa połączenia USB Pamięć masowa USB Podczerwień Synchronizacja z komputerami PC Technologia EDGE Organizer
Budzik Kalendarz Kalkulator Kontakty Książka telefoniczna Memory Stick Menedżer plików Minutnik Połączenia konferencyjne Stoper Synchronizacja aplikacji PIM Tryb głośnomówiący Uwagi Wymiana wizytówek Zadania
Jedyna wkurzająca rzecz przy sonny eriksonach to joysticki które lubią się psuć
2 telefonem będzie Nokia 7373 Podoba mi sie ogolnie jego wyglad a tak to ma co kazdy telefon lecz z tych dwoch wybralbym raczej sonny eriksona
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Jak telefon to tylko z systemem operacyjnym czyli Symbianem. Osobiście polecam Nokie N70: http://www.mobile.inspiracja.com/Nokia,N70phone.php
Soniacze się lubią psuć, joisticki padają prędzej czy później a to, że aparat ma więcej MPx wcale nie oznacza, że faktycznie będzie robił lepsze zdjęcia.
Mając w telefonie Symbiana mamy właściwie nieograniczone możliwości i możemy do niego wgrać wszystko czego nam trzeba...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kalemełon ma racje nawet piwo nim otwierałem poważnie:D
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Jak pisze Goget nie ma co się pchać w SE. Sam jestem użytkownikiem takiego 'padła'  i juz wymiekam. Niedługo trzeba to zmienić. Weź sobie Nokie N73 - dobry telefon, sam się zastanawiam w najbliższym czasie czy go nie nabyć 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
rybek ---> a myślisz czemu na dole jest taki wyszczerbiony  Pamiętam jak w tamtym roku ostro we Władku popiliśmy, obudziłem się rano nic nie pamiętając i zacząłem telefonu szukać. Nigdzie w namiocie nie było no to dobra...zgubiłem. Wychodze przed namiot, a on sobie leży obok ogniska, a kumpel nim piwo otwiera  i mówi, że wczoraj mu pozwoliłem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lubie to słowo tak samo jak DINOZARŁY  twórczość po pijaku mam niezłą 
|
|