Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 3 1 2 3
#1223625 15/05/2007 06:40
W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
ktos probowal mi sie wlamac na mb. przed chwila dostalem maila:

Pragniemy poinformować, że Pana/i konto zostało automatycznie zablokowane, gdyż Pan/i lub inna osoba podali parokrotnie nieprawidłowe hasło podczas logowania.

W celu odblokowania swojego konta, należy skorzystać z procedury odzyskiwania hasła, dostępnej na naszej stronie internetowej. W celu zainicjowania procedury, prosimy przejść na naszą stronę – www.moneybookers.com [moneybookers.com] – i wykonać następujące kroki:

- Kliknij na "logowanie" po prawej stronie
- Kliknij na "Nie pamiętam hasła"
- Wprowadź swój adres email i numer Turing w odpowiednim polu, a następnie kliknij na "Wprowadź"
- Po udzieleniu odpowiedzi na 2 pytania bezpieczeństwa, otrzymasz email z linkiem weryfikacyjnym. Kliknij na ten link w celu zmiany hasła i odblokowania konta.

Zalecane jest, aby podane hasło stosowane w Moneybookers było unikalne i nie używane na innych stronach.

Jeżeli Pan/i nie jest osobą, która próbowała zalogować się na konto i obawia się Pan/i o jego bezpieczeństwo, prosimy natychmiast zmienić hasło.

Próba zalogowania się na konto została dokonana z: 83.11.225.59 (PL)

Zespół firmy Moneybookers

Moj mail nie jest powszechnie znany, a wiec musi to byc jedna z osob, z ktorymi sie wymienialem ostatnio. Nie jest ich duzo i wszystkie mam w kontaktach gg. Podam je tu jutro. Czy moge liczyc na pomoc administracji w banie dla zlodziejaszka? porownac ip podane przez mb z ip paru uzytkownikow chyba jets latwo? smile

Bonus: Unibet
Wahi #1223658 15/05/2007 07:07
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
wpisz to IP w google

M@ilo ocena: 1 IP:83.11.225.59 IDG.pl || 19-02-2007, 13:30
A więc co znosimy państwa żadnych władz, ograniczeń, wszyscy żyją w zgodzie i miłości nie okradani przez państwo, a tak naprawdę szerzy się bezprawie nic nie jest pewne cofamy się pod pewnym względem do czasu pierwszych ludzi wink
Ogólnie ankieta śmieszna, na czasie propagandowa. Nie od dziś wiadomo, że Polacy lubią ponarzekać na rząd i wyniku można się było spodziewać.

Zamiast narzekać spróbujmy coś naprawić, do rzeczy synku, bo już mnie to nie bawi...

jakiś mM@ilo nik coś tam pisał jakieś dyrdymały z tego IP.

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
lista userow z ktorymi sie wymienialem w ciagu ostatnich 2 miesiecy poszla do experto wink zobaczymy czy ktos sie nadzieje smile

B
addict
addict
B Offline
Originally Posted by Maciek
wpisz to IP w google

M@ilo ocena: 1 IP:83.11.225.59 IDG.pl || 19-02-2007, 13:30
...
jakiś mM@ilo nik coś tam pisał jakieś dyrdymały z tego IP.

http://www.robtex.com/dns/aczp59.neoplus.adsl.tpnet.pl.html

M
old hand
old hand
M Offline
hmm jak masz wszystkich w kontaktach to nie wiem czy jakos ip sie nieda sprawdzic ja widze ip uzytkownikow gg w tlenie smile tylko ta osoba musi byc dostepna smile

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
to jest IP z neostrady to pewnie ta osoba ma juz dawno inne IP...bo w neo jest zmienne

yaaho #1224196 15/05/2007 19:24
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wahi a skąd wiesz, że ktoś próbował sie włamać Tobie na konto? Może ktoś Tobie chciał zrobić na złość i po prostu uprzykrzyć Ci życie i zablokować Ci MB. Po drugie to IP Neostrady jak ktoś wcześniej wspomniał... więc teraz szukaj igły w stogu siana. Pozdro

host #1224750 15/05/2007 21:24
W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
host mozliwe, ale szczerze mowiac glupota tongue po co jak odzyskanie hasla to minuta roboty?

Wiec tak: IP to faktycznie neostrada wiec 100% pewnosci nie ma, ale Experto zawyrokowal, ze z osob, z ktorymi sie wymienialem tylko jedno IP pasuje.

Z wszystkich IP wlasciwie tylko jedno jest podobne do IP wlamywacza, mianowicie PIT3RA, region Rzeszowa, a z ludzi z ktorymi sie wymieniales tylko on jest z tamtego regionu, oczyiwscie to nie znaczy ze jest wlamywaczem, ale...

dodam, ze dnia kiedy sie probowano wlamac na konto w mb mialem klutnie z PIT3REM wlasnie o prowizje. Experto wczesniej nic nie wiedzial o klutni, a wiec ocena jest obiektywna.

Tak jak mowilem wczesniej na mb mam inny mail niz gdzie indziej wiec znaja go tylko ludzie, z ktorymi sie wymieniam. Wymian duzo nie robie wiec krag podejrzanych byl zawezony. Tylko jeden pasuje. Do bana podstaw niestety nie ma, ale w moich oczach on juz jest stracony. To tyle odemnie.

Wahi #1225317 15/05/2007 23:02
G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
lustracja polityków to mały pikuś w porównaniu z rozgrywkami między dwoma misiami którzy nie dogadali sie odnośnie wymiany.... wszelkie chwyty dozwolone!!!\
laugh

wredota
wredota
prowizowcy sie pozarli laugh

bukma #1225495 15/05/2007 23:39
G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
a własnie tak z ciekawosci sie zapytam - PIT3R z tegeo co pamiętam bryluje w temacie wymian, samemu sie reklamując że ma za sobą setki pozytywnie zakończonych tego typu transakcji. I tu dochodze do sedna, nie sądze żeby były mu potrzebne tak częste przerzucanie kasy, on w jakiś sposób na tym zarabia?

Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Originally Posted by gryzonko
a własnie tak z ciekawosci sie zapytam - PIT3R z tegeo co pamiętam bryluje w temacie wymian, samemu sie reklamując że ma za sobą setki pozytywnie zakończonych tego typu transakcji. I tu dochodze do sedna, nie sądze żeby były mu potrzebne tak częste przerzucanie kasy, on w jakiś sposób na tym zarabia?

Na prowizji:)
chcesz szybko 100, na gwalt potrzebne to prosze bardzo za np 120 masz sprawe zalatwiona w 3 minumty grin

Proponowalbym zakazac pobierania prowizji, jak ktos nie umie zarabiac na bukach to probuje zarabiac na innych.

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
aaa czyli coś w stylu jak stara dobra lichwa hehe a ja myslałem że mb moze ma jakis program partnerski, czy cuś

Swoją droga to niektórzy faktycznie są rozrzutni, o ile prowizja pobierana przez mb jest raczej niska, to juz prowizja netellera + prowizja dla jakiegos cwanego miśka - żeby tylko szybko zagrać jakiś genialny zakład na którym i tak sie pewnie wtopi

P
addict
addict
P Offline
PIT3R i inni wysoko porwizyjni to jest dno społeczeństwa, pasożyty oczekujące aż ktoś będzie "w potrzebie", na zasadzie lombardu (też powinny być zakazane!) i innych providentów za wysoką prowizje pożyczą jakieś grosze. Żałosne !!!

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dokładnie, prowizowcy tacy jak PIT3R czy dawideczek79 nie mają u mnie w ogóle szacunku, aż dziw że naiwniacy dają im zarabiać, mnie proponowali z racji że często kupuje MB, ale już z nimi nie gadam, bo nie zasługują na to smile

Arcy #1225597 16/05/2007 00:27
P
addict
addict
P Offline
popieram tą propozycje, że skoro takie pasożyty jak PIT3R i inni, są tutaj tylko po to by udzielać WYSOKO oprocentowanych pożyczek (to jest karalne i zakazane w polsce od 2-3 lat !!!!), to zeby ich całkowicie zbanować na tym forum.

Przecież oni zrobili sobie z tego forum własny lokal, lombard i tylko czekają na swoje ofiary, które bedą w potrzebie pod ścianą.

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
może się wtrącę smile

ja jestem za wolnym rynkiem i jeżeli ktoś chce zapłacić w cudzysłowiu 120 zł za 100 zł w 3 minuty - hej to jego pomysł jego pieniądze, jak dla mnie może nawet kupic 10 zł za 100 zł jeżeli ma na to ochotę, a jeżeli są ludzie na tyle inteligentni iż umieją to wykorzystać to też tylko im pogratulować. Ja akurat ma pewne swoje zasady i jeżeli mialbym się wymieniać to tylko na zasadach partnerskich - ale są różni ludzie różne zasady moralności. Jednak nie blokował bym takich osób jak ta wyzej wymieniona, gdyz mimo wszystko sporo osob jest zadowolona z wymian i ta osoba im pomaga = obie strony sa zadowolone, wiec czemu to blokować ?

pozdr,

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Mi nie przeszkadzają tacy co biorą prowizję czy pożyczają. Jak nie chcesz to z takimi użytkownikami się nie wymieniaj.

Nie widzę nic złego , że gość chce np kilka procent za wymianę, dzięki takim nieraz mogłem szybko i bezpiecznie przetransferować nierzadko większe kwoty tam gdzie chciałem a przez stówkę czy dwie prowizji - nie zbankrutuję ....

Każdy sobie radzi jak może, a zaglądanie do cudzego portfela to zły , zawistny nawyk, niestety bardzo zakorzeniony wsród naszych rodaków.

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Dlatego ja sie nigdy nie wymienie z kims takim.

Nie mam zbyt duzo wymian, bo az tak czesto nie obracam kasa, jak niektorzy.
Ale w zyciu sie nie dam oglic jakiemus frajerowi, wole sobie poczekac pare dni, az znajde wlasciwia osobe smile

Ale jak sa ludzie naiwni to co zrobic.

Baqu #1225641 16/05/2007 00:38
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
smirk to niech chociaż zaznaczą w temacie grubą czcionką "POBIERAM PROWIZJĘ" taką i taką. A nie, że ogłaszają się na zasadach partnerskich, a dopiero potem dowiadujesz się na gg, że to lichwiarze, więc niech nie zawracają dupy grin

Strona 1 z 3 1 2 3

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (Lukasz111, alfa, latajaca_holenderka, betowiec, Sensei, aker, burbon, JelineK, 11kera11, rafal08), 2,767 gości, oraz 10 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,152
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025