|
|
addict
|
|
addict
NEOSTRADA, ale IP z podobnych regionow, moga byc zlokalizowane w jednym pokoju lub w jednym miescie. A nie macie identyfkacji po cookiesach? Pewnie nie...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tiktuk - najprościej będzie chyba zapytać Betsson. Mają polski support i odpowiadają w miarę sprawnie.
Sam nie wpłacałem do Betsson kartą, więc nie wiem jak jest. Mogę tylko powiedzieć, że na kilkadziesiąt firm, w których gram tylko 2 razy miałem sytuację, że chcieli takie oświadczenie. Bodajże w Fonbet i bet365.
Wyglądało to mniej więcej tak:
Ja IMIĘ I NAZWISKO, upoważniam NAZWA FIRMY
do obciążenia mojej karty TYP (VISA ITD), NUMER, DATA WYGAŚNIĘCIA
kwotą KWOTA
PODPIS, DATA
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
mysle ze jesli ktos wplaca karta kredytowa to juz jest dostatecznie zweryfikowany przez bank
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
zoRro - już mówiłem - nie rozróżniam ich Hanele - taką mam terapię  A tak na serio to na przykład tutaj było bardzo merytorycznie, dopóki Agassi nie przyszedł  Hm. Czytałam temat, a nawet w nim uczestniczyłam i wiesz co NARCYZIE, AGASSI i tak okazał się facetem, który zna swoją wartość, bez ciagłego udawadniania swoich racji, czego nie moge niestety powiedziec o Tobie.  Ciągle sie tym podniecasz i reklamujesz. Na pewno dużo wysiłku w to włożyłeś a efekty niewspółmierne do oczekiwanych, więc pewnie dlatego co n-ty post to twoje samowychwalanie się. Buuuuu. O ile wiem dobrej klasy auta w ogóle nie trzeba reklamować a i tak z przyjemnością spedza się w nim czas. Życze powodzenia i potraktowania wygranej jako coś naturalnego, bo wtedy na pewno nie będzie ci potrzebne ciagłe potwierdzanie swojej wartosci kosztem innych..;) Pozdr.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mysle ze jesli ktos wplaca karta kredytowa to juz jest dostatecznie zweryfikowany przez bank Fajnie, że podzieliłeś się swoimi przemyśleniami. Wracając do sprawy to nie ma nawet chyba potrzeby sprawdzania po IP bo gołym okiem widać, że posty lodzermana i Katrine pisała ta sama osoba. Oszukując ludzi na forum lodzerman stracił w sporze z Betsson resztki wiarygodności. Wątek zatem chyba już definitywnie zamknięty, choć na pewno parę (?  ) osób będzie go próbowało sztucznie ciągnąć.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
rozumiem ze jesli znasz rakcje betssona to jestes jej pracownikiem?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Czuję się zmasakrowany. Obiecuję poprawę.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
rozumiem ze jesli znasz rakcje betssona to jestes jej pracownikiem? My wszyscy jestesmy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
rozumiem ze jesli znasz rakcje betssona to jestes jej pracownikiem?  Lapserdak, pracownikami betsson to już mianowałeś chyba wszystkich uczestników tego tematu poza lodzermanem i Katrine. Po drugie nie mam zielonego pojęcia do czego nawiązujesz w swoim pytaniu.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
obiecuj swoim szefa w betssonie to oni ci placa nie ja
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
rozumiem ze jesli znasz rakcje betssona to jestes jej pracownikiem? My wszyscy jestesmy  Lupus miałes nie mówić 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
ale jakos dalej nikt nie umie napisac gdzie firma betsson poniosla strate a gdzie ja uzyskalem korzysc finansowa
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Dawno nie było tu tak wesołego tematu  . Szefom sie chyba to podoba bo tematu nie zdejmują. Zajmijmy się giełdą bo po co generować kolejnych 15 stron o sierotce Katrinie i kilku krasnoludkach, lapserdaki i inne. On i tak nie zrozumie bo ma swoją racje i nikt mu tego nie przetłumaczy.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
ale jakos dalej nikt nie umie napisac gdzie firma betsson poniosla strate a gdzie ja uzyskalem korzysc finansowa Teraz ponosi strate pajacu przez Twoje ciągłe jęczenie o straconych dolarach. Złamałeś regulamin który wczesniej zatwierdziłeś, oni zyskali i teraz piją za Twoją kase, i co im zrobisz ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Już chyba to rozgryzłem, lapserdak Ty chyba jesteś pracownikiem Betsson i specjalnie "zamulasz" temat takimi głupotami by zatuszować sprawę z giełdą 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
hanel mysle ze tobie nie bede odpowiadal wiecj gdyz mozna sie z kims nie zgadzac ale trzeba umiec dyskutowac a ty umiesz glownie ublizac .Mimo to zycze Ci milej nocy i wiecej nie pisz na temat mojej sprawy.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
hanel mysle ze tobie nie bede odpowiadal wiecj gdyz mozna sie z kims nie zgadzac ale trzeba umiec dyskutowac a ty umiesz glownie ublizac .Mimo to zycze Ci milej nocy i wiecej nie pisz na temat mojej sprawy. Co za ulga. Masz racje - inaczej 
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
hanel mysle ze tobie nie bede odpowiadal wiecj gdyz mozna sie z kims nie zgadzac ale trzeba umiec dyskutowac a ty umiesz glownie ublizac .Mimo to zycze Ci milej nocy i wiecej nie pisz na temat mojej sprawy. Ty dalej nie kumasz.Twojej sprawy już nie ma.Dostałeś z Betsson słusznego kopniaka i tyle.Chyba,że autentycznie piszesz dalej bo masz za zadanie zamydlić sprawe GIEŁDY.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
To lodzerman zarejestrował się jako Katrina. O 2007-05-15 22:59 i prawie 3 h pisał(a)  Jak się ktos zapisał na forum by ponarzekać, to normalne, że nie może zasnąć zanim nie napisze. Użytkownik )allegro): katrine999 Ostatnie logowanie: 2007-05-15 22:46:57 http://aukcja.onet.pl/show_user.php?uid=5498544&type=fb_gave_usr wie jak postawic przecinek.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|