|
|
addict
|
|
addict
Jak wygladaja natychmiastowe wyplaty Inteligo ?! Czy naprawde sa takie natychmiastowe ?! Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak wygladaja natychmiastowe wyplaty Inteligo ?! Czy naprawde sa takie natychmiastowe ?! Pozdrawiam mb nie ma natychmiastowych wyplat na inteligo, sa tylko wplaty i one...sa natychmiastowe 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
jak wyglada sprawa bezpieczenstwa pieniedzy w moneybookers? sa jakies gwarancje? Czy dzialaja oni na tkaiej samej zasadzie jak np. mbank? czy pod tym wzgledem neteller przewyzsza mb? prosze o wyjasnienie:) pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy w mb można mieć dwa konta na ten sam adres zamieszkania? Czy trzeba ich o tym jakoś poinformować czy co ? Chce założyć konto na siebie, a jedno ma już ojciec.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Czy w mb można mieć dwa konta na ten sam adres zamieszkania? Czy trzeba ich o tym jakoś poinformować czy co ? Chce założyć konto na siebie, a jedno ma już ojciec. Z tym nie powinno byc problemu, bo zakladam ze inne imiona macie, inny numer konta oraz katy.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Nie ma z tym zadnych problemow, mozesz smialo zakladac
|
|
|
|
|
member
|
|
member
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam
sprawa jest powazna, chcialbym odzyskac haslo do moneybookers, wie ktos jak to zrobic? jak tak bede wdzieczny
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
witam
sprawa jest powazna, chcialbym odzyskac haslo do moneybookers, wie ktos jak to zrobic? jak tak bede wdzieczny klikasz na "zapomniałem hasło" i potem tylko wpisujesz w odpowiednie rubryki swój adres e-mail jaki podałeś przy rejestracji konta i widoczny numer turning a potem już postepujesz zgodnie z tym co Ci w mejlu przyślą.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Mój problemik wygląda następująco.
Swego czasu popełniłem błąd przelewając pieniądze na konto moneybookers ze zwykłego punktu płatniczego. Zaczęły się problemy z weryfikacją konta etc. Wybrałem sposób weryfikacji adresu... rzeczywiście na mój adres przyszła koperta z kodem weryfikacyjnym, wpisałem, przebiegła pomyślnie. No ale przecież teraz skoro juz sie udało, powinna chyba przyjść kasa którą wtedy wpłacałem, prawda? Czekam czekam a na koncie pustka...
Ma ktoś doświadczenie w takich przypadkach?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Zero odzewu? Pisać do nich...czy może czekać jak na zbawienie... <??>
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
witam mam takie pytanie Czy istnieje możliwość zmiany głownego adresu email na który zostało założone konto w monebookers ?Na stronce nie moge znaleść nic na ten temat , widze ze mozna dołozyc kolejne adresy ale czy można zamienić ???
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
Oczywiscie ze mozna. Profil->Lista adresow email->dodaj/usun i tam sobie ustawiasz adres podstawowy - zmieniasz do woli.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Oczywiscie ze mozna. Profil->Lista adresow email->dodaj/usun i tam sobie ustawiasz adres podstawowy - zmieniasz do woli. dzięki bukma już znalazłem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przy wyplacie z pokerroomu mam podac moneybookers account name. Czy tu chodzi o moje imie i nazwisko? Miejsce na podanie maila jest osobno.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Zero odzewu? Pisać do nich...czy może czekać jak na zbawienie... <??> Napisac. Moze tego samego dnia nie odpisza, ale po 2-3 powinni...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Zero odzewu? Pisać do nich...czy może czekać jak na zbawienie... <??> Napisac. Moze tego samego dnia nie odpisza, ale po 2-3 powinni... Odpisali. Stwierdzili że weryfikacja adresu jeszcze nie upoważnia ich do przelania na moje konto tych pieniędzy i kolejnym krokiem jest moja wpłata z konta/karty osobistej (będącej na moje nazwisko). W sumie spoko, tylko po jakiego grzyba w takim razie byla w ogole opcja tej weryfikacji adresu :?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Po to, zebys nie pral sobie w ten sposob pieniedzy. Jak ktos wplaca na poczcie to nie wiadomo kto. A z konta pojdzie na pewno od Ciebie.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
witam mam pytanie co to jest NRB (Numer Rozliczeniowy Banku):
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
witam mam pytanie co to jest NRB (Numer Rozliczeniowy Banku): 8 cyfr, od 3 do 10 w numerze naszego konta
|
|
|
Link skopiowany do schowka