|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sorry, ze post pod postem.
Czy ktos moglby mi wytlumaczyc co to jest Stawka rabatu w programie "Refer and earn"? I w jaki sposob zbiera sie punkty w BF? Mozna gdzies sprawdzic ile ma sie tych punktow? Wszystko jest na stronie, wystarczy poszukac. Wchodzisz w 'pomoc' i na samym dole 'prowizja' wszystko jest ladnie wytlumaczone (za duzo kopiowania). A stan punktow sprawdzasz w 'moje konto' -> 'zestawienie punktow betfair' ponizej jeszcze przydatna opcja do punktow 'wakacje betfair' - jest tam wytlumaczone na czym polega 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
agr1 thx 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Parę pytań co do tej promocji: 1) Wpłacam min. 10 funtów, po zagraniu zakładów na łączna sumę 25 funtów lub w przypadku gdy wpłacę więcej, np. 50 funtów to jednego zakładu za owe 25 funtów dostanę na moje konto 25 funtów, tak? 2) Tymi gratisowymi 25 funtami mogę dysponować w dowolny sposób, mogę zagrać za całość, a mogę 5 razy po 5? Czy może jest to free bet na jeden zakład? 3) Czy wpłaty przez MB biorą udział w promocji? Bo gdzieś obiło mi się o uszy, że w niektórych promocjach wpłaty MB nie uprawniają do wzięcia udziału w promocji.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
1) Tak 2) Tak. To nie jest free bet, tylko kasa, ktora mozesz wykorzystac na dowolne zaklady. Po otrzymaniu bonusa trzeba jeszcze dodatkowo dokonac jakiegos obrotu, ale juz nie pamietam jakiego (chyba 50 funtow, ale o dokladne info to pisz do supportu) 3) Nie mozesz wplacic MB, zeby skorzystac z promocji.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Witam czy na karte Visa jest mozliwość wyplaty wiekszej niz kwotwa wniesionego depozytu?? bo mam jakis limit oco chodzi??
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Witam czy na karte Visa jest mozliwość wyplaty wiekszej niz kwotwa wniesionego depozytu?? bo mam jakis limit oco chodzi?? Widocznie wcześniej wpłacałeś/wypłacałeś pieniądze na/z Betfair za pomocą innych form depozytu, aniżeli karta kredytowa (przelew MB, etc). Wypłaty na kartę nie mogą przekraczać sumy depozytów. Jeśli chcesz wypłacić pieniądze z Betfair inną formą, musisz najpiierw 'wyzerować depozyty kartę', a następnie całą resztę wypłacić inną metodą.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Betfair uruchomiło platformę 'Betfair - bet for fun'. Polecam wypróbować giełdę za wirtualne pieniądze - fajna zabawa http://www.playbetfair.com/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Betfair uruchomiło platformę 'Betfair - bet for fun'. Polecam wypróbować giełdę za wirtualne pieniądze - fajna zabawa http://www.playbetfair.com/
co ciekawe uruchomilo ja pare lat temu 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Witam! Od niedawna gram na Betfair, dzisiaj postanowiłem pierwszy raz zagrać sobie na opcję Nie Wygra w meczu Ivanovic-Szarapowa, na Szarapową. Moje pytanie brzmi następująco. Jak to w ogóle wygląda z tymi opcjami Lay i Back. Czy w trakcie meczu istnieje możliwość odsprzedania mojego zakładu, czy wygrywam dopiero kiedy Ivanovic wygra. Proszę o pomoc i z góry dzięki 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Tak wygrywasz kiedy Ivanovic wygra, nie ma możliwości odsprzedania zakładu.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Dzięki już wiem o co chodzi  Już jestem zarobiony na tym meczu 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dzięki już wiem o co chodzi  Już jestem zarobiony na tym meczu  Maria nie ma nic do powiedzenia w tym meczu
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
A ja mam takie oto pytanko:
Czy zdarzylo sie wam ze batfair zawiesil wam konto? Ile trwalo jego odblokowanie?
Ja zostalem zaiweszony 1,5h po wplacie kiedy to obstawialem w najlepsze na live Anglia-Brazylia. Dzieki bogu mam konta u innych bukow i udalo mi sie zaplusowac mimo wszystko.
Okazalo sie ze musze zweryfikowac swoje dane(ehh czy wszyscy Polacy z Irlandzkimi CC sa podejrzani?? ;-)) Wyslalem do nich maila ze skanami 2 dni temu i od tego momentu cisza.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Pierwszy raz słyszę, że betfair zablokował komuś konto.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
No coz, czuje sie wyrozniony bedac pierwszym Polakiem...szkoda tylko ze tak potraktowanym. No nic czekam do jutra i sle przypominajke.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
No ja niestety przegrałem wszystkie realne pieniądze na Betfair...dlatego dopiero teraz zauważyłem opcję "Bet for fun" 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
co ciekawe uruchomilo ja pare lat temu  No ja niestety przegrałem wszystkie realne pieniądze na Betfair...dlatego dopiero teraz zauważyłem opcję "Bet for fun" ;\)
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
No  odblokowali  2 dni ale w koncu moge sie bawic yay ! 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Tak wygrywasz kiedy Ivanovic wygra, nie ma możliwości odsprzedania zakładu. Co ty piszesz tu za głupoty .Oczywiście ,ze można odsprzedać każdy zakład,ktory jest na live.Cała masa osób w ten sposób spekuluje  na BF i jest to jeden z lepszych sposobów gry. Prosze nie wprowadzać w błąd 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Tak wygrywasz kiedy Ivanovic wygra, nie ma możliwości odsprzedania zakładu. Co ty piszesz tu za głupoty .Oczywiście ,ze można odsprzedać każdy zakład,ktory jest na live.Cała masa osób w ten sposób spekuluje  na BF i jest to jeden z lepszych sposobów gry. Prosze nie wprowadzać w błąd  Rafał, opisz proszę dokładnie jak to zrobić, bo ja szukałem tego i nie mogę nic wymyślić. Co najwyżej można być All Green. Czy może to o to chodzi. Z góry dzięki za odpowiedź 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|