|
|
old hand
|
|
old hand
To , że jutro mam koło ze statystyki a jeszcze nieumiem nic choc mialem ponad tydzien na nauke i do tego caly tydzien nauki bo jescze kolo w piatek i w niedziele. A kiedy czas na zycie towarzyskie ? ehhh....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dac komus nadzieje a potem " czesc " Nadzieja jest straszna... A mnie denerwuje ogolnie sesja. Dzisiaj mialem egzamin pisemny, a jutro nie wiadomo dlaczego mam jeszcze egzamin ustny z teorii. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Randall a może idź z tym do lekarza...nie chcę Cię straszyć ale lepiej zapobiegać niż leczyć. Kaszel o tej porze roku jest raczej dziwny zwłaszcza, ze trwa tydzień. Wizyta potrwa parę minut ale będziesz spokojniejszy. pzdr To raczej nic poważnego.Prawdopodobnie lekko się przeziębiłem przez spanie w nocy bez koszulki i przy uchylonym oknie  Dziwne, bo gorączki, ani nic innego nie miałem, tylko ten kaszel mnie złapał.Już przechodzi, ale to strasznie męczące cholerstwo.Syropek, tabletki i inne specyfiki gówno dają btw. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kolejny dzień w cholernym gipsie (koszmar) ps. Randall, a może Twój kaszel ma związek z alergią, ponoć też tak może się objawiać, wtedy żadne specyfiki, które pomagają na normalny kaszel nie działąją. 
|
|
|
Link skopiowany do schowka