|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@Barciu. Widzę, że wiemy co dobre  Na szczęście w Polsce już też można kupić 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ja mam tak, ze jak pije wodke, to pierwsze kieliszki wchodza zle, im wiecej wypije tym mniej przejmuje sie smakiem  z browarami, im wiecej pije tym bardziej chce mi sie pic 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"To jest Polska, tu obywatel idzie spać z butelką" 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Tez mam kilku znajomych co nie wypija wiecej niz 5 piw. Ja nie jestem gruby, co ciekawe waga w normie sie trzyma.Mam taka przemiane materii ze moge jesc jesc jesc pic i waga stoi. Jakby stala wodka w pokoju to bym sie jej nie czepil. A browar by sie nie zachowal. Moze mam po prostu taki spust ze potrafie dobrze zejsc i dobrze popic w sensie ze mieszcze tyle. Albo za szybko te piwa pije i nagle patrze nie ma  i trzeba cos dokupic. Temat oczywiscie nie zalozony w celu chwalenia sie czy cos bo czym tu sie chwalic. Takie sa moje statystyki i przyznam ze dopoki nie zrobilem takiego excela to nie wiedzialem ze az tyle wypijam. Opcja weekendowa ja i kumpel. Po osmiopaku na wejscie i 1,5 kg kielbasy na dwoch 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
...a o tym co było dalej dowiemy się na konferencji prasowej Ewy Sowińskiej 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
ja pije średnio 4-5 piwa dziennie nie licząc weekendów, bo wtedy to masa, i szczerze mówiąc nie wydaje mi się aby to było dużo, i taką mam przemianę materii, że napewno nie przytyje od tego.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
U mnie taka minimalna ilosc piw ktore wypijam to 5-6, jak chce sie bardziej nawalic albo dluzej posiedziec w knajpie to wypijam 8-9. Fakt ze najlepiej smakuja 2 pierwsze. Jutro ide na mecz na swieza Perłe Chmielowa do firmowej piwiarni obok browaru. Cena - 3 zlote za kufel  Mniam
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
kwestia nastawienia Ci którzy wypijają 1-2 browara na tydzień powiedzą ci że jesteś alkoholikiem,bo nie za bardzo pojmują jak mozna tyle w siebie wlać Jeśli zaczniesz zawalać np. prace/nauke,przez alkohol to wtedy sie zacznij martwić o siebie Ale napewno to nie jest kwestia ilości wypitego trunku,szczerze powiedziawszy nie zdziwiłbym sie gdyby moje statystyki wyglądały podobnie jak twoje,ale nie widze żadnej potrzeby żeby takowe prowadzić. Tu jest Polska... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja pije średnio 4-5 piwa dziennie nie licząc weekendów, bo wtedy to masa, i szczerze mówiąc nie wydaje mi się aby to było dużo, i taką mam przemianę materii, że napewno nie przytyje od tego. 4-5 piw dziennie hehe ostro nie wydaje ci się to duzo. Teraz ci się nie wydaje zaczniesz odczuwac po nastu latach jeden szybciej inny pozniej. Sam sporo piwa piłem i wódzi i zresztą jeszcze pije ale 4-5 dziennie to jest bardzo duzo. Rozumiem 1 - 2 dziennie ale 5 uważaj nie mówie juz nawet o uzależnieniu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
siwy, to jest temat s-f wiec przymknij oko 
|
|