|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak tam można PO logowaniu zmienić język na angielski ? Zawsze jak przed logowaniem wybieram angielski to po zalogowaniu automatycznie zmienia się na polski.
Pomóżcie. musisz wejsc w zakladke moje konto, a nastepnie ustawienia osobiste, i tam gdzie masz swoje dane, mozesz zmienic jezyk w jakim wyswietli sie strona po zalogowaniu
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
trace do nich resztki sympatii. wplata z piatkowego poludnia prze MB nadal nie zrealizowana... "natychmiastowa" wpłata trwa dopiero 74 godziny...
po prostu zenada...
najpierw pisali o kilkugodzinnym opoznieniu, potem ze 48 godzin, a teraz wogole przestali pisac...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pietroc kiedys miałem podobnie i tak sie składa ze nic na to sie nie poradzi. wpąłciłem do nich ostani raz pieniadze i wiecej tam juz nie bede grał.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
i tak najlepszy buk 2006 roku odkad wprowadzil MB moze stac sie mega przegranym 2007....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy pierwszy depozyt mozna zlozyc przez moneybookers aby otrzymac 100 zl gratis ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
globus : TAK 
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tylko, ze pieniadze zniknely na mb a nie pojawily sie w unibecie, co jest grane ? Inni tez czekaja, nigdzie nie spotkałem sie z taka sytuacja
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Z tego co pamiętam to nie zawsze kasa jest od razu księgowana, czasem trzeba poczekać. Ile? Tego to ja Ci nie powiem.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Tylko, ze pieniadze zniknely na mb a nie pojawily sie w unibecie, co jest grane ? Inni tez czekaja, nigdzie nie spotkałem sie z taka sytuacja ja czekam od piatku od poludnia... - piatek popoludniu - mail do nich - przepraszaja, z powodu problemow technicznych kilkugodzinne opoznienie - sobota rano - telefon do nich - "Przesyłam informację do działu finansowego, w ciagu kilku godzin bedzie Pan mial pieniadze" - sobota wieczor - mail do nich - problemy z operatorem, ma 48 godzin bedzie rozwiazane - niedziela - nie odpisuja na maile - poniedziałek - mail do nich - twierdza, ze wplata nie doszla i wrocila na moje MB (co nie mialo miejsca) i proszą o screena, zeby przyspieszyc wyjasnienie sprawy - poniedziałek popoludnie - po przesłaniu przeze mnie screena przyznali mi racje i przeslali sprawe do działu finansowego ... a pieniedzy nadal nie mam. kasa zamrozona od 80 godzin, a i promocja zwiazana z French Open (20% bonus do 200 PLN) przepadla...
|
|
|
|
|
|
|
1. Czy możecie wypłacać obecnie na MB? Kiedy wpisuję kwotę do wypłaty pojawia mi się komunikat : "Wypłata nie może być zrealizowana. Prosimy o kontakt z Biurem Obsługi Kienta."
2. Czy w związku z tymi zmianami odnośnie kont bankowych nie można już normalnie wypłacic na konto bankowe inne niż w Fortis ???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kasa sie pojawila zaraz po moim poprzendim poscie, jakie byly warunki obrotu ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1. Czy możecie wypłacać obecnie na MB? Kiedy wpisuję kwotę do wypłaty pojawia mi się komunikat : "Wypłata nie może być zrealizowana. Prosimy o kontakt z Biurem Obsługi Kienta."
2. Czy w związku z tymi zmianami odnośnie kont bankowych nie można już normalnie wypłacic na konto bankowe inne niż w Fortis ??? no właśnie też nie wiem a support odpowie pod 3 dniach albo wogóle ,nie można wypłacać na inne konto bankowe niż Fortis ?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
kiedyś miałem cos podobnego, odpowiedzieli mi że jesli chce się wypłacić pieniądze na MB należy wcześniej jakąś kwotę z MB przelac do Unibet
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
2. Czy w związku z tymi zmianami odnośnie kont bankowych nie można już normalnie wypłacic na konto bankowe inne niż w Fortis ??? no właśnie też nie wiem a support odpowie pod 3 dniach albo wogóle ,nie można wypłacać na inne konto bankowe niż Fortis ? Konto w Fortis, to ma Unibet i na nie nalezy wpłacć. Mieli W PKO *** ale zlikwidowali i jak ktoś na nie wpłaci to nie dojdzie. Wypłaty to inna historia. Wypłaca się na swoje konto. To czy Unibet przeleje nam z Fortis czy z PKO nie ma znaczenia i nie od nas zależy. Przecież nie chodzi o to by zakładać konta w Fortis.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Tylko, ze pieniadze zniknely na mb a nie pojawily sie w unibecie, co jest grane ? Inni tez czekaja, nigdzie nie spotkałem sie z taka sytuacja ja czekam od piatku od poludnia... - piatek popoludniu - mail do nich - przepraszaja, z powodu problemow technicznych kilkugodzinne opoznienie - sobota rano - telefon do nich - "Przesyłam informację do działu finansowego, w ciagu kilku godzin bedzie Pan mial pieniadze" - sobota wieczor - mail do nich - problemy z operatorem, ma 48 godzin bedzie rozwiazane - niedziela - nie odpisuja na maile - poniedziałek - mail do nich - twierdza, ze wplata nie doszla i wrocila na moje MB (co nie mialo miejsca) i proszą o screena, zeby przyspieszyc wyjasnienie sprawy - poniedziałek popoludnie - po przesłaniu przeze mnie screena przyznali mi racje i przeslali sprawe do działu finansowego ... a pieniedzy nadal nie mam. kasa zamrozona od 80 godzin, a i promocja zwiazana z French Open (20% bonus do 200 PLN) przepadla... U mnie to samo. I to drugi raz w przeciagu 2-3 tygodni.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ile juz panowie czekacie na te kase??? i co odowiada support??? 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
1. Czy możecie wypłacać obecnie na MB? Kiedy wpisuję kwotę do wypłaty pojawia mi się komunikat : "Wypłata nie może być zrealizowana. Prosimy o kontakt z Biurem Obsługi Kienta." Dzisiaj rano zleciłem wypłatę na mb bez problemów, czekam co będzie dalej.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
no wlasnie minela 93. godzina...
Pani w supporcie powiedziala, ze mieli w weekend problemy z polaczeniem z providerem i wszystko musza teraz recznie wpisywac, ale ze widzi, ze dlugo czekam i wysle informacje do dzialu finansowego aby potraktowali mnie priorytetowo i w ciagu godziny mam miec pieniadze, zobaczymy...
no ale 200 PLN bonusa od depozytu zwiazanego z French Open jak widze przepadlo, bo nie mam szans zagrac 7 dni na Roland Garros.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
no ale 200 PLN bonusa od depozytu zwiazanego z French Open jak widze przepadlo, bo nie mam szans zagrac 7 dni na Roland Garros. To bardzo ciekawy bonus jest, bo jak zagrałem jeden zakład za 800 pln, a później drugi za 600, to okazało się, że spełniłem obrót. Nie wiem w jaki sposób, ale coś tam otrzymałem. Dodam, że nie wpłacałem dla bonusu, raczej dla grania.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|