Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 12 1 2 3 4 5 6 11 12
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Witam panowie smile jak widzicie dzis handi -1,5 na Polakow ??? smile moze jakies sugestie?

Bonus: Unibet
W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
Bierz w ciemno wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Amperek
Bierz w ciemno wink

hehe skad taki entuzjazm ? wink 1,3 placa w toto syfie za -1,5 boje sie zeby nie bylo powtorki sytaucji kiedy to Polska meczyla sie z Chinami aby ostatecznie wygrac 3-2 smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1.42 w unibecie i nie zabierają podatku wink ludzie po co wy gracie w tych ziemniakach ciągle? smirk

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by _Korver_
1.42 w unibecie i nie zabierają podatku wink ludzie po co wy gracie w tych ziemniakach ciągle? smirk

jak by to wytlumaczyc... powiem tak smile "Wieksze czucie pieniądza" smile

M
addict
addict
M Offline
wydaje mi sie że dziś znowu sie powtórzy wynik i bedzie 3-1 smile dla Polaków of kors laugh

T
Pooh-Bah
Pooh-Bah
T Offline
TYP DNIA

Polska - Argentyna (h+2.5) 2 kurs 1.71

Powiem tak. I to powinno wystarczyć. Zakład jest przegrany
tylko gdy nasi siatkarze wygraja 3:0 !!!! Każde inne roztrzygniecie w tym meczu to nasza WYGRANA !!! Ile dzisiaj musiałem objechać punktów BETAKO to nie pytajcie . Dopiero wróciłem. Tam mozna zagrać tylko za max 100 zl. Ja zgrałem za ciut wiecej hehehehee.

PS. Miałem motywacje po tym co uslyszłem wczoraj od naszych siatkarzy i treningach Lozano. Powiem jedno. Po prostu budują forme nie na teraz !! Jak mozecie to jescze gdzies zagrac w necie to polecam.

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
Argentyna to jest slabszy rywal od Chinczykow, co bylo widac w piatek. Polacy grali w nowym ustawieniu i tylko dlatego przegrali I seta, potem juz wszystko pod kontrola. No i Winiar, dla mnie dzis 3:0.

M
Didżej
Didżej
M Offline
W poprzedniej kolejce.. nie udzielałem głosu, tym razem spróbuję to nadrobić...

Zestaw par na III tydzień już z naszą LŚ smile

:::::::::::::::::::

Grupa A

Brazylia v Korea (08.06 15:00, 09.06 15:00)
Finlandia v Kanada (08.06 17:30, 09.06 17:30)

Grupa B

Francja v Usa (08.06 21:15, 09.06 20:00)
Japonia v Włochy (09.06 09:00, 10.06 08:00)

Grupa C

Egipt v Rosja (08.06 19:00, 10.06 19:00)
Kuba v Serbia (09.06 02:40, 10.06 02:40)

Grupa D

Chiny v Polska (09.06 14:00, 10.06 09:00)
Argentyna v Bułgaria (09.06 23:00, 10.06 23:00)

::::::::::::::::::::

[Linked Image]

:::::::::

No to trzeba się zastanowić... co i jak wink

Pozdrawiam piwo

siatka

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
na pierwszy rzut oka powinno obyć się w piątek bez niespodzianek,bo
Finlandię wyżej cenię od Kanady szczególnie po meczach z Brazylią gdzie naprawdę ładnie się prezentowali,Francja chyba od USA jest aktualnie zdecydowanie mocniejsza,a Rosja i Brazylia na dokładkę,jakieś przeciwskazania? bo kursi 1,45 na Finów to dla mnie super promocja jakby nie patrzeć...

too much love will kill you
co do francji popieram i zagram, finlandia - kanada... nie wiem, ja to odpuszcze...

P
enthusiast
enthusiast
P Offline
witam ,wszystkich moim zdaniem apetycznie wyglada hc+2,5 na mecz korea-brazylia oczywiscie na +2,5 korea .Kursy koło 3.0 wiec nie wypada kolo tego meczu przejsc obojetnie>KOrea poczynila duze postepy a w meczu u siebie mało co nie ogra la Brazyli.
pozdro

B
enthusiast
enthusiast
B Offline
Podkreślmy, że pomogli im też sędziowie, grali u siebie z rezerwowym składem Brazylii. Teraz Canarinhos grają u siebie, mają troszke silniejszy skład i są żądni rewanżu za upokorzenie w Korei. 3:0 bardzo prawdopodobne.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
jakie upokorzenie?? jakby dostali dwa razy po 0-3 to by mozna bylo mowic o upokorzeniu, a oni przeciez komplet punktow tam zdobyli

ja z tej koleki z 1 meczy zagram francuzów, rosjan i bułgarów. pierwsi grają z usa... niby moze byc ciezko ale na własnych smieciach powinni wygrac bo siatkarsko są zdecydowanie lepsi, rosjanie w egipcie to formalnosc, no i bułgaria... argentyna z taką grą jak w polsce i z takim potencjałem ludzkim raczej nie da rady świetnym bułgarą... cięzko cos tu konkretnego napisac bo sami wiecie ze sa to zdecydowani faworyci...

B
enthusiast
enthusiast
B Offline
andrzejek, może źle to ująłem, chodzi mi o to, że po tym spotkaniu, kiedy wygrali ledwo 3:2, schodzili z boiska zażenowani i nawet sie nie cieszyli bardzo ze zwycięstwa. Będą na pewno chcieli pokazać, że tamto wydarzenie to był przypadek i zdmuchną Koreańczyków 2 razy po 3:0.

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Brazylia - Korea Płd - over 44,5 - kurs 2,0 - toto-mix

wiadoma sprawa, Brazil u siebie wiec i 3-0 nadzwyczaj prawdopodon\bne... jednak ja licze ze na pierwszy set Canarinhos wyjda jeszcze nierozgrzani, moze nie do konca skoncentrowani, zas Azjaci poki beda mieli sily sa w stanie te 20 pkt ugrac... i na to licze zas po takim kursie az strach nie skorzystac

M
Didżej
Didżej
M Offline
Witam..

Mnie na dziś zaciekawiło bardzo spotkanie:

Finlandia vs Kanada 2 lub (+1.5) @3.15 , @1.95

Pierwsze mecze w Kanadzie, pomiędzy tymi drużynami, zakończyły się po jednym zwycięstwie gospodarzy oraz gości:

[Linked Image]

Zapewne z racji tego, iż reprezentacja Kanady przegrała 2x w Korei, ma również znaczący argument, dlaczego dziś mamy taaakie kursy, a nie inne...

Jestem bardzo ciekaw, jak prezentują się obie szóstki.. z tego co wyczytałem, Kanadyjczykom nie wychodziło po prostu NIC w Korei... 3 raz im nie wyjdzie mecz? tongue

Ekipa Finów, to dla mnie żadna rewelacja.. i na pewno kursy z rzędu na nich @1.4 to dla mnie LEKKIE `hmmm`

Pod względem 'gwiazd' jeśli tak to można nazwać.. to drużyna gości lepiej się prezentuje 'nazwiskami' ale wiemy.. nie od dziś przecież że 'papier' nie gra roli.. wink

Mimo wszystko, zaufam dziś reprezentacji Kanady i spróbuję sobie tego, Kanada +1.5 @1.95

Co do innych spotkań.. to jakoś też nie wiem z której strony do nich zapukać.. wink ... bo tak niby ta Francja powinna sobie poradzić z USA, ale kurczę... @1.4 też szału nie robi zbytnio...

Włochy @1.3 czy też Rosja @1.10 ... oni po prostu muszą takie spotkania wygrywać, jeśli chcą po prostu wejść do finałowego turnieju w Polsce smile

Co do Polaków, to gramy.. jutro, więc będzie można się jeszcze zastanowić nad różnymi opcjami co do `naszego` spotkania...

M
Didżej
Didżej
M Offline
:Grin: :Grin: grin

Ktoś widział ostatnią piłkę w tym meczu? = Taki poziom prezentuje właśnie reprezentacja KANADY w siatkówkę grin :Grin: :Grin: grin :Grin:

M
Didżej
Didżej
M Offline
Tak.. krótko, to co działo się wczoraj na parkietach...

Brazylia - Korea Over 130.5 @1.8

Tutaj komentarz zbędny... Mistrzowie Świata, po prostu zjedli sobie Koreanczyków, którzy w żadnym secie nie mogli przeciwstawić się gospodarzom, dziś myślę że spotkanie będzie miało podobny przebieg do wczorajszego... Wczoraj było 125 pkt, myślę że dziś jest szansa żeby Koreańczycy, pokusili się o troszeczkę większą zdobycz, więc... tak myślę sobie, że można spróbować opcji over 130.5 smile

Finlandia - Kanada 2 (+2.5 @1.72

Wczoraj to co pokazała reprezentacja Kanady to naprawdę dla mnie SZOK... Nie spodziewałem się że są aż tacy słabi... Jednak te spotkania z Koreą, mają swoje uzasadnienie... Wczorajsze spotkanie jednak zaczęło się dobrze dla zespołu gości, którzy prowadzili nawet 18-13, żeby nagle oddać przeciwnikom 5 pkt pod rząd i w końcówce przegrać do 23. Dwa pozostałe sety, to już nie ma o czym pisać...
Jednak dziś to +2.5 na Kanadę... no kurczęęę, znowu porażka 3-0? Dam im ostatnią szansę na rehabilitację grin

Dla porównania... Nordicbet, dał +1.5 @2.20 grin
Expekt - mecz dla Finów, całe @1.38 tongue , więc troszkę dziwnie mimo wszystko zachował się unibet z tym +2.5, no cóż.. zobaczymy... który analityk zna się lepiej wink

Francja vs Usa over 185.5 @1.80 (ale to już tak na siłę)

Wczorajszy mecz również miałem okazję obejrzeć i przyznam że był to nawet dobry mecz...

1 set - to dobra gra na początku zespołu gospodarzy, który zrobili 3-4 pkt przewagę... ale nagle coś zaczęło się psuć i zrobiło się 20-22 dla USA... Wtedy to świetnie zagrali w obronie Francuzi i wygrali pierwszą odsłonę 25-22.

2 set - to już dominacja we wszystkich rzemiosłach siatkarskich Amerykanów, którzy zagrali po prostu bezbłędnie, czego nie można powiedzieć o Żabojadach...

3 set - to dopiero był ':Grin:' Jak dobrze pamiętam... Francuzi mieli już wynik 18-14 w miarę spokojny? wink Cóż z tego.. jak nagle się zrobił remis... a później.. Francja *23-24 i na zagrywce Granvorka, który jednak ratuje swój zespół... i doprowadza do stanu 24-24... Całego seta nie pamiętam... bo było w nim tyle horroru, że ciężko to opisać... 38-36 dla Francuzów, technicznym atakiem skończył tą batalię, nie kto inny... Frantz Granvorka wink

4 set, miał podobny przebieg do 2 odsłony, tylko drużyny zamieniły się rolami...

Dziś ten mecz na pewno odpuszczę... mimo wszystko Francuzi są faworytami i powinni odnieść dziś 2 zwycięstwo nad Usa, ale mi tam już starczy po wczorajszym spotkaniu... wink

Egipt - Rosja

Również oglądałem urywkami, to spotkanie.. gdyż chciałem zobaczyć co obecnie prezentuje ekipa Rosjan... Jednak na tle zespołu Egiptu, nie wiele mogłem sobie wywnioskować... jednak w tym 2 secie, wygranym przez gości do 36... było naprawdę bardzo ciekawie... 1 oraz 3 set, bez histori... Wczoraj było można jeszcze dokładać to @1.10 tongue , dziś już mamy tylko @1.02...

Mecz w sumie dopiero jutro, więc nad innymi opcjami, można się jeszcze zastanowić...

Japonia - Włochy 2 @1.25

Dziś rano również widziałem obie ekipy w akcji... Japończycy wygrali I seta, tylko ze względu na 0 swoich błędów na zagrywce jak i w ataku a to że Włosi grali... no właśnie tylko GRALI, to już... wink Pozostałe sety.. to już 'pobudka' dla Makaronów i dość pewne zwycięstwa w 3 kolejnych odsłonach... Włosi tutaj nie mogą po prostu przegrać, jak chcą awansować do FF, więc i jutro myślę że to @1.25 w sam raz...

Kuby z Serbami, nie oglądałem.. ale widać że było baaardzo ciekawie...

Bułgarów z ARG, nie tykam, jakoś nie mam w ogóle czucia... co do tego spotkania... no niby Bułgarzy faworyci... odmłodzony zespół ARG, nie powinnien sprawić tutaj żadnych problemów... ale wszystkiego grać przecież nie trzeba.. smile

Co do Polaków, to obejrzę ich sobie dziś w spokoju i niech wygrają smile Ale @1.25 to troszkę zbyt mało... mimo wszystko, no ale w końcu jesteśmy viceMISTRZAMI, więc takich Chińczyków, trzbe zjadać po drodze... wink

Strona 4 z 12 1 2 3 4 5 6 11 12

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, alfa, burbon, rafal08, poozon, Sensei, rymoholik, betowiec), 12,335 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,838,320
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
13 hours ago