Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 4 1 2 3 4
W
old hand
old hand
W Offline
no to ładny kapi.. tfu bonus poczatkowy ale mnie ten cudny system malo interesuje powiedz w bostonie to te 150 funtow wystarcza na ile dzien tydzien czy na miesiac smile smile

Bonus: Unibet
C
veteran
veteran
C Offline
Miejsce w pokoju 2 osobowym (przewaznie sredni lub duzy),kosztuje ok. 45-60 funtow/osobe.Ja placilem 50 funtow/osobe czyli 100 za pokoj. Wyzywienie to wg wlasnego uznania ... pierwsze 2-3 tygodnie pojedziesz na zapasach (puszki, konserwy, zupki w proszku).Pozniej czlowiek by cos zjadl,kupujesz najtansze gowna... idzie na tym przezyc...(niektorzy jedza tak ciagle ok.15-20 funciakow na tydzien).Po jakims czasie, jak juz dupa niewytrzymuje .... ciagla sraczka laugh Kupujesz produkty z polskich busow, lub polskich sklepow, niemilosiernie zdzieraja smirk ... ale ja tam nie przeliczam kazdego funta na zlotowke. Ja tam na 2 osoby wydaje ok. 40-60 funciakow na tydzien ... ale to juz masz zarcie ful wypas ...( z polskich chlebkiem codziennie grin po 1,25 funta)

pozdrow

ps.
Nie wiem czy autor tematu nie ma zazle ze temat zeszedl na manowce. Ale w niedlugim czasie podam "system" jak zarobic 100.000 funtow przy bardzo niewielkim ryzyku.

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by ComeWithMe
Miejsce w pokoju 2 osobowym (przewaznie sredni lub duzy),kosztuje ok. 45-60 funtow/osobe.Ja placilem 50 funtow/osobe czyli 100 za pokoj. Wyzywienie to wg wlasnego uznania ... pierwsze 2-3 tygodnie pojedziesz na zapasach (puszki, konserwy, zupki w proszku).Pozniej czlowiek by cos zjadl,kupujesz najtansze gowna... idzie na tym przezyc...(niektorzy jedza tak ciagle ok.15-20 funciakow na tydzien).Po jakims czasie, jak juz dupa niewytrzymuje .... ciagla sraczka laugh Kupujesz produkty z polskich busow, lub polskich sklepow, niemilosiernie zdzieraja smirk ... ale ja tam nie przeliczam kazdego funta na zlotowke. Ja tam na 2 osoby wydaje ok. 40-60 funciakow na tydzien ... ale to juz masz zarcie ful wypas ...( z polskich chlebkiem codziennie grin po 1,25 funta)

pozdrow

ps.
Nie wiem czy autor tematu nie ma zazle ze temat zeszedl na manowce. Ale w niedlugim czasie podam "system" jak zarobic 100.000 funtow przy bardzo niewielkim ryzyku.

jest to w miare proste... obstaw jutro na brazylie z kanada poltora miliona funciakow... stowa na czysto przy naprawde niewielkim ryzyku...

i mowcie mi geniuszu... grin

R
addict
addict
R Offline
a jestes pewny ze wejdzie ? bo jak tak to stawiam za 2 miliony funtow

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by rozmus
a jestes pewny ze wejdzie ? bo jak tak to stawiam za 2 miliony funtow

mając 2 miliony funtów na pewno nie zaprzątałbys sobie głowy takim graniem u buków tongue

No chyba że rekreacyjnie tongue

BTW To co byś wygrał na tej Brazylijczykach, bezstresowo byś uzyskał z procentów na koncie laugh

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
... ale na pewno nie w ciągu godziny, a poza tym to ciekawe Boubson gdzie miałeś 1.06 na Canarinhos, jak ja wszędzie 1.01 widziałem, czyli co najwyżej 15 tysięcy byś miał.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Bajki sobie tu opowiadamy no ale co tam tongue

No tak, nie ma to jak stawiać na szalę 2 miliony by móc wygrać 15 tysięcy haha...

No ale może trzeba mieć troche fantazji w życiu laugh laugh laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
te 1,5 mylona pincet to zapewne w bwin postawisz? Po takich stwierdzeniach nawet niei chce mi sie czytac kto to napisal to od razu widac czy ten co to napisal marzy czy naprawde gra

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ech wlasnie widze ze to byl zart sorki Boubson - nie bierzcie ludzie wszystkiego na powaznie

D
enthusiast
enthusiast
D Offline
no to jestem gotowy na przeprowadzenie mojego "schematu" przygotowalem sobie 2 konta gdzie wplacilem po 1000zl jedno na bet365 drugie na canbet i oprocz tego na unibecie bede prowadzil 3 fazowa droge ktora ma sie skonczyc na okolo 3000zl. Granie na bet365 i canbet ma sie skonczyc po przekroczeniu 10000zl zobaczymy co z tego wyjdzie jesli wtopie to pech i konczymy ze schematem nie bede zalowal bo peniadze z gory przeznaczone sa na opisany wczesniej schemat no ... zostanie pewien niedosyt smile ale mimo wszystko mam nadzieje ze cos tam do kieszeni wpadnie. Nie ma jeszcze konkrewtnych par na wimbledon widze ze bwin wystawilo 10 meczy z czego jeden z nich to Tommy Haas vs Zack Fleishman po kursie 1.18 i ten mecz napewno znajdzie sie na ktoryms z kuponow

M
old hand
old hand
M Offline
Mistrzu akurat mecz haasa to jededn z kilku pewniaków po 1,2 które mają duuuuuuuuuuuużą szansę nie wejść.

Jak chcesz grac tylko 1,2 to lepiej sobie tenisa odpuść.

A najlepiej przelej mi kasę a graj sobie na kartce, efekt ten sam, ewentualnie po wibl oddam ci powiezmy 40% twojej puli i tak lepiej na tym wyjdziesz niż na grze.

Pozdrawiam, do zobaczenia na angielskiej trawce (i po holenderskiej trawce wink

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by devsman
no to jestem gotowy na przeprowadzenie mojego "schematu" przygotowalem sobie 2 konta gdzie wplacilem po 1000zl jedno na bet365 drugie na canbet i oprocz tego na unibecie bede prowadzil 3 fazowa droge ktora ma sie skonczyc na okolo 3000zl. Granie na bet365 i canbet ma sie skonczyc po przekroczeniu 10000zl zobaczymy co z tego wyjdzie jesli wtopie to pech i konczymy ze schematem nie bede zalowal bo peniadze z gory przeznaczone sa na opisany wczesniej schemat no ... zostanie pewien niedosyt smile ale mimo wszystko mam nadzieje ze cos tam do kieszeni wpadnie. Nie ma jeszcze konkrewtnych par na wimbledon widze ze bwin wystawilo 10 meczy z czego jeden z nich to Tommy Haas vs Zack Fleishman po kursie 1.18 i ten mecz napewno znajdzie sie na ktoryms z kuponow

bedziesz prowadził swoj temat?? z checia zobacze jak Ci idzie i pokibicuje grin

D
enthusiast
enthusiast
D Offline
www.topdach.szczecin.pl/1/system.html [topdach.szczecin.pl]

A tak zagralem mam narazie 1 konto na bet365 warte 321$ chce zrobic jeszcze na canbecie ale cos pokerstars obija sie z wyplata kasy i musze czekac do srody po za tym wplacilem 600zl na unibet. Mialem grac na 5 sesji ale stwierdzilem ze za malo meczy do obstawiania (nie chcialem miec 2 tych samych meczy na paru kuponach) a wiec zostalem tylko przy 3 sesjach z czego na jednej sobie zaryzykowalem i dalem na moye przeciwko henmanowi. Na tej stronie bede robil aktualizacje tak wiec bedziecie mogli zobaczyc czy jeszcze zyje czy juz splajtowalem wink

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Po ile dzis federer chodzil?

D
enthusiast
enthusiast
D Offline
1.01 na bet365 i unibet nawet 1.02 smile

D
enthusiast
enthusiast
D Offline
Jakos nie chcialo mi sie stronki odswiezac smile Jesli chodzi o efekty w grze to na unibecie kasa poszla sie trzepac na bet265 tez ale za to sytuacja na canbecie wyglada juz bardzo kolorowo smile jak jutro diokovic wygra mam 12000 zamierzam jeszcze raz zagrac za 12000 a potem jeszcze zagram wygrana na final jak sie wyjatkowo wczesnie postawi to na federera mozna calkiem ciekawy kurs wylapac rok temu bylo nawet 1.4 ale po paru godzinach spadlo do 1.08 smile screeny udostepnie po wimbledonie

M
stranger
stranger
M Offline
12 000 pln ooo fajnie ale on nie wygra wiec nie bedzie co wklejac i pokaywac frown Kifer pewny

M
stranger
stranger
M Offline
proponuje teraz chyba na kifera jest kurs z 8 . Nie jest lepiej zagrac go za 1000 i miec spokuj smile

Strona 4 z 4 1 2 3 4

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, 11kera11, Szuman, Sensei, alfa, rymoholik, Akhu), 2,949 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,325
Posty5,842,883
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026