Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 3 1 2 3
G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
No i niestety Mahut przegrał, jednak nie wytrzymał presji, a A. Rod mnie zaskoczył bo to on często ma problemy z regularnością.

Bonus: Unibet
G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Nie no to się idzie naprawdę załamać ptrzed chwilą widziałem końcówkę 2 seta przy stanie w 7:6 w TIE-Breaku dla Mahuta i to co on zrobił przy serwisie Amerykanina woła o pomstę do nieba. Andy Roddick wybrał się wtedy do siatki i 3 razy zagrywał wolejem stojąc na środku siatki. Roddick przy siatce jednego woleja odegrał wprost na środek tam gdzie stał Francuz, Francuz odpowiedział tym samym zagrywając wprost w Roddicka, Roddick znowu na Mahuta. Mahut nie ryzykując wprost w Roddicka, Amerykanin po raz kolejny na środek w Mahuta i wtedy mając wspaniałą okazję do minięcia Mahut zagrał w lewą stronę kortu ale niestety w pół siatki. Jak jednak podkreślałem wcześniej w swojej analizie boję się o psychikę Francuza i ta piłka wyraźnie pokazała, że ręka Mahutowi zadrżała.

Strona 3 z 3 1 2 3

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, aker, rafal08, alfa, burbon, Sensei, rymoholik, akagi, forty, JelineK, 11kera11), 1,839 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,280
Posty5,831,835
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025