|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
napisz maila do tvp2 może uchylą rąbka tajemnicy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
marek obudzi sie z spiaczki i bedzie mu "py.. do brzucha przystawała..." ...:/
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
hehehe azarro widac trzyma go w napięciu watek marka  to powiedz co u petera bo ja sie z nim utożsamiam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hehe gdybym mial dopasowac twoja osobe i jej funkcje na tym forum to akurat bylby to on:)hehe zeby nie bylo offtopa ogladam most do terabithi hmm 45 min i narazie slabo
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Cóż skoro już [b]Kylo" wywołał mnie do tablicy, to napiszę co myślę o "Czerwonym Smoku"... Na pewno dobry film - bardzo dobra obsada, jest zagadka, jest napięcie - czyli wiele rzeczy potrzebnych do zbudowania dobrej fabuły. Tylko dwie rzeczy... Po pierwsze - czym właściwie był tytułowy Czerwony Smok. Dlaczego ten psychol chciał się w niego przemienić? Do czego mu były potrzebne te morderstwa i kobiety? I wreszcie pytanie, które w filmie padło z ust bohaterów - dlaczego wybierał te, a nie inne kobiety. Na te pytania odpowiedzi nie znalazłem - może przeoczyłem? Dowiedziałem się tylko, że miał ogólnie mówiąc przesrane dzieciństwo i dlatego został psycholem - i nic poza tym. Tak więc moim zdaniem od strony rozwikływania zagadki było w porządku - po nitce do kłębka do finiszu - według sprawdzonego schematu. Ale portrety psychologiczne postaci reżyser chyba jednak spaprał. Czytałem "Milczenie Owiec" oraz "Hannibala" - "Czerwonego Smoka" akurat nie. Ale lektura dwóch książek z tej serii daje mi 100% pewność, że w książce Thomas Harris odpowiedzi na te pytania dał - tylko reżyser nie za bardzo potrafił, a może nie chciał ich przełożyć na ekran. No i druga sprawa to jednak bardzo duże podobieństwo do "Milczenia Owiec" - gdyby Willa Grahama zastąpić Clarice Starling wyszło by prawie to samo. Więc myślę, że film dobry, ale ma istotne braki. No i mniejsza radość z oglądania jak kiedyś już się widziało prawie to samo. Dla mnie tak 7/10 - i to maksimum 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
maly problem mam:/ posiadam 1 i 3 czesc władcy pierscieni, obejrzalem 1 i tak glupio wskakiwac na 3:/ a nigdzie 2 czesci czyli (two towers) niemoge znalesc:/ szuakałem an isohunt,mininova.org i torrenty.org, 2 pozycje z padnietymi seedami:?mzoe ma ktso dojdzie do torrenta?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Otóż nie.Okazuje się że emisję "Pitbula" przesunięto na poniedziałek.Niestety dowiedziałem się o tym przypadkiem i wczorajszy odcinek opuściłem  .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzieki randall za wladce pierscieni oraz el camino za info o pitbullu:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Otóż nie.Okazuje się że emisję "Pitbula" przesunięto na poniedziałek.Niestety dowiedziałem się o tym przypadkiem i wczorajszy odcinek opuściłem  . wydaje mi się że te poniedziałkowe emisje to powtórki 2 serii 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Cześć Poszukuje napisów do serialu "Hotel Babylon" Wie Ktoś z Was gdzie takie mogę znaleźć ? Jesli tak prosze o kontakt.
|
|
|
|
|
Didżej
|
|
Didżej
Laleczka Chucky... potrzebna... najlepiej z polskim dubbingiem... posiada może ktoś... jakiś 'cynk' ?  Dzięki bardzo z góry
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
poszukuje serialu komediowego z W. Smithem - "Ksiaze z Bel-Air" czy jakos tak... ponadto przydalby sie jeszcze "Swiat wedlug Bundy(ch)" ... z gory dziekuje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niedawno chyba ma polishtracker (a moze na jakims innym, pamietam tylko ze przypadkiem trafilem) pojawily sie wszystkie sezony swiata wg bundych te co byly emitowane w polskiej telewizji
lost 3 sezon zajebisty, jestem w 16 odcinku, zdecydowanie lepszy ten sezon od 2 PB, trzyma w napieciu, nie jest tak zagmatwany jak poprzednie 2 sezony, dzisiaj to juz za bardzo spiacy jestem, ale po prostu chce sie ogladac kiedy nastepna seria?
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Kyle XY w sumie niezly, ale widac ze skierowany do pewnej grupy wiekowej, tj. nastolatkow.
Co do married with children, a wiec polskie debilne tlumaczenie - swiat wg bundych to jest wystawione na polishtrakerze, sciagnalem juz 10 sezonow, z tym ze od 5 sezonu swietna jakosc, 1-4 zgrywane z vhs.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ma ktos moze z was film ,,Z Odzysku" lub moze wie skad sciagnac??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niedawno chyba ma polishtracker (a moze na jakims innym, pamietam tylko ze przypadkiem trafilem) pojawily sie wszystkie sezony swiata wg bundych te co byly emitowane w polskiej telewizji
lost 3 sezon zajebisty, jestem w 16 odcinku, zdecydowanie lepszy ten sezon od 2 PB, trzyma w napieciu, nie jest tak zagmatwany jak poprzednie 2 sezony, dzisiaj to juz za bardzo spiacy jestem, ale po prostu chce sie ogladac
4 sezon w styczniu albo w lutym 2008 kiedy nastepna seria?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
skończyłem właśnie oglądać pierwszą serię Heroes, kiedy ma się pojawić następna seria? ktoś się orientuje?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
|
|
|