Do agencji towarzyskiej wchodzi kierowca TIR-a i strzepując kurz z kurtki mówi do burdelmamy: Daję tysiąc złotych z góry, ale w zamian chcę ciepłe piwo, najbrzydszą, najgłupszą i najstarszą dziwkę, jaką macie i przypaloną mocno przesolona grochówkę. Najlepiej jakiś gotowej z torebki. - Ależ drogi kliencie! - oburza się właścicielka agencji. - Za tę sumę może pan mieć najpiękniejszą dziewczynę na całą noc, kawior szampana, sznycel po wiedeńsku... No, wszystko czego pan zapragnie! - Zamknij się głupia babo! Jestem od ponad dwóch miesięcy w trasie. Jestem potwornie zmęczony. Nie szukam luksusów. Ja po prostu tęsknię za moją żoną...
Piątek, Lip 20, 2007 /L.A Galaxy zakłady specjalne debiut u siebie Kursy 17:00 L.A Galaxy zakłady specjalne debiut u siebie +1 Czy strzeli 3.00 Czy zdobędzie hattricka 35.00 Czy będzie ukarany kartką 3.50 Czy będzie usunięty z boiska 20.00 Czy pojawi się z całkowicie czerwonymi włosami 8.00 Czy pojawi się z całkowicie ogoloną głową 8.00 Tom Cruise pojawi się na widowni 1.35 Tom Cruise pojawi się na meczu w oficjalnej Koszulce Meczowej Beckhama 4.00 Czy wystąpią Spice Girls 40.00 Wszystkie zakłady dotyczą debiutu Beckhama w meczu u siebie dla L.A Galaxy Piątek, Lip 20, 2007 /Inne Zakłady Specjalne na Beckhama Kursy 17:00 Inne Specjalne Beckhama +1