|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
no i cieszę się że narzekanie sie skończyło , sądzę iż bez tej spódniczki (czyt. nago) , która ewentualnie jest przy obcisła wyglądała by nieźle 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no nie przeszkadza ale po co go nadmiernie eksponowac? niech sobie bedzie tylko dla niej i jej kawalera, dlaczemu ja mam na to patrzec 
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
bo jest kobietą i każda kobieta lubi eksponować delikatnie swoje wdzięki 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
no nie przeszkadza ale po co go nadmiernie eksponowac? niech sobie bedzie tylko dla niej i jej kawalera, dlaczemu ja mam na to patrzec  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no nie przeszkadza ale po co go nadmiernie eksponowac? niech sobie bedzie tylko dla niej i jej kawalera, dlaczemu ja mam na to patrzec  To moze siedz w chalupie i nie wychodz, a puszyste(nawet te z lekkim brzuszkiem zostaw w spokoju). One nie musza sie przed Toba kryc tylko dlatego, ze maja slabsza przemiane materi.. P.S zaloz jeszcze jeden temat o krzywym kutasie... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale to chyba nie marzano ma krzywego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale to chyba nie marzano ma krzywego  Fakt sorry chodzilo o miedzioryta :] Odwoluje i przepraszam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wiedzialem, ze cos na M  mimo tego nie zmieniam swoich pogladow na puszyste :] Niech chodza jak chca ich wola.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
"kolegowi" kylo sie cos chyba pomylilo, problem dotyczyl chyba miedzioryta  chyba te puszyte mu namieszaly w glowie. Jeszcze do dyskusji, chodzi o estetyke. Nikt nie mowi ze kobiety puszyste sa brzydkie, rzecz gustu, jednak cala sztuka w tym zeby umiec sie odpowiednio zaprezentowac. Natomiast ubranie za krotkiej bluzki i wywalenie na wierzch "bebola" nie jest sexi!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale to chyba nie marzano ma krzywego  heh shane, tylko sie zastanawiam skad ty te info masz? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"kolegowi" kylo sie cos chyba pomylilo, problem dotyczyl chyba miedzioryta  chyba te puszyte mu namieszaly w glowie. Jeszcze do dyskusji, chodzi o estetyke. Nikt nie mowi ze kobiety puszyste sa brzydkie, rzecz gustu, jednak cala sztuka w tym zeby umiec sie odpowiednio zaprezentowac. Natomiast ubranie za krotkiej bluzki i wywalenie na wierzch "bebola" nie jest sexi! Kto pisal o dziewczynie ze zdejcia o robieniu brzuszek. Do tego nawoluje, a takze o puszystych ogolnie. Uwazasz ją nie "teges". Sexi  nie jest z tym sie zgodze...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 shane, rozumiem  nie mam wiecej pytan 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
"kolegowi" kylo sie cos chyba pomylilo, problem dotyczyl chyba miedzioryta  chyba te puszyte mu namieszaly w glowie. Jeszcze do dyskusji, chodzi o estetyke. Nikt nie mowi ze kobiety puszyste sa brzydkie, rzecz gustu, jednak cala sztuka w tym zeby umiec sie odpowiednio zaprezentowac. Natomiast ubranie za krotkiej bluzki i wywalenie na wierzch "bebola" nie jest sexi! Kto pisal o dziewczynie ze zdejcia o robieniu brzuszek. Do tego nawoluje, a takze o puszystych ogolnie. Uwazasz ją nie "teges". Sexi  nie jest z tym sie zgodze... bo ja bym ja odchudzil troche zeby byla "slicznotka" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobra koniec dyskusji, gusta i gusciki koniec na ten temat 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
żeby nie było panowie.... jaki mom takim pchom 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
żeby nie było panowie.... jaki mom takim pchom  no w pyte... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bo jest kobietą i każda kobieta lubi eksponować delikatnie swoje wdzięki  wdzięki jak najbardziej Piecia ale to... no ale dobra o gustach nie dyskutujemy, jednym nie przeszkadza, innym się podoba, a ja mam swoje zdanie i już  no nie przeszkadza ale po co go nadmiernie eksponowac? niech sobie bedzie tylko dla niej i jej kawalera, dlaczemu ja mam na to patrzec  To moze siedz w chalupie i nie wychodz, a puszyste(nawet te z lekkim brzuszkiem zostaw w spokoju). One nie musza sie przed Toba kryc tylko dlatego, ze maja slabsza przemiane materi.. P.S zaloz jeszcze jeden temat o krzywym kutasie...  jak mogłeś pomylic mnie z miedziorytem Kylo... zawiodłem się na Tobie  ale to chyba nie marzano ma krzywego  heh shane, tylko sie zastanawiam skad ty te info masz?  Nigdy się z kolegą shane'm nie spotkaliśmy. Podejrzewam, że w grę wchodzą tu jakieś nadprzyrodzone zdolności... 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
|
|
|