|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no nie przeszkadza ale po co go nadmiernie eksponowac? niech sobie bedzie tylko dla niej i jej kawalera, dlaczemu ja mam na to patrzec  To moze siedz w chalupie i nie wychodz, a puszyste(nawet te z lekkim brzuszkiem zostaw w spokoju). One nie musza sie przed Toba kryc tylko dlatego, ze maja slabsza przemiane materi.. P.S zaloz jeszcze jeden temat o krzywym kutasie...  jak mogłeś pomylic mnie z miedziorytem Kylo... zawiodłem się na Tobie  Aj no jak moglem ale to chyba nie marzano ma krzywego  Fakt sorry chodzilo o miedzioryta :] Odwoluje i przepraszam 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
no nie przeszkadza ale po co go nadmiernie eksponowac? niech sobie bedzie tylko dla niej i jej kawalera, dlaczemu ja mam na to patrzec  To moze siedz w chalupie i nie wychodz, a puszyste(nawet te z lekkim brzuszkiem zostaw w spokoju). One nie musza sie przed Toba kryc tylko dlatego, ze maja slabsza przemiane materi.. P.S zaloz jeszcze jeden temat o krzywym kutasie...  jak mogłeś pomylic mnie z miedziorytem Kylo... zawiodłem się na Tobie  Aj no jak moglem ale to chyba nie marzano ma krzywego  Fakt sorry chodzilo o miedzioryta :] Odwoluje i przepraszam  chyba ty maz krzywego!! pozatym ja załozyłem temat ,,meski problem'' i szukałem pomocy ale widac wy tylko umiecie sie wysmiewac !! lepiej zakonczmy ten temat 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no nie przeszkadza ale po co go nadmiernie eksponowac? niech sobie bedzie tylko dla niej i jej kawalera, dlaczemu ja mam na to patrzec  To moze siedz w chalupie i nie wychodz, a puszyste(nawet te z lekkim brzuszkiem zostaw w spokoju). One nie musza sie przed Toba kryc tylko dlatego, ze maja slabsza przemiane materi.. P.S zaloz jeszcze jeden temat o krzywym kutasie...  jak mogłeś pomylic mnie z miedziorytem Kylo... zawiodłem się na Tobie  Aj no jak moglem ale to chyba nie marzano ma krzywego  Fakt sorry chodzilo o miedzioryta :] Odwoluje i przepraszam  chyba ty maz krzywego!! pozatym ja załozyłem temat ,,meski problem'' i szukałem pomocy ale widac wy tylko umiecie sie wysmiewac !! lepiej zakonczmy ten temat  Bo widzisz "miedziu"  te forum to najwyraźniej nie jest miejsce dla Ciebie, jakoś większość userów nie przepada za Tobą, jesteśmy nietolerancyjni jeśli chodzi o Twoje problemy i nie da sie z nami pogadać poważnie. Proponuję abyś zawiesiła działalność na m.e.c.z.p.p.l. i przeniósł się na forum bardziej odpowiednie dla Twojej nietuzinkowej osoby i Twoich wyjatkowych problemów w.w.w.b.e.z.t.a.b.u.c.o.m. (usuń niektóre kropeczki  ) powodzenia na nowej drodze zycia 
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
lol wymiękam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Randall  :PIWO:
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ehhhh sorry ale miało pójść do śmieszne Prosze usunac oba posty 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Randal... normalnie dźwignia od karuzeli 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Faktycznie kobieta w spodniczce ma za duzo fatu. To ten typ koibety co raczej nigdy sie nie rusza, sadze, ze jakby ja wziasc na rower czy basen, to padnie po 15minutach i to swoim tempem  Jak lubicie puszyste, panowie USA czekaja, tam co 2ga ma taka mase, ze jest za co zlapac  U mnie mieszka ok 30k mieszkancow, zakladamy ze polowa to kobiety, a tych od 18 do 40, niech bedzie kilkaset to na silowni najwiekszej spotykam doslownie 1  Z poczatku myslalem, ze kobieta przychodzi tam na rehabilitacje, bo w gornej czesci lewego uda, ma dosc duza blizne po szyciu. Ale jednak sie mylilem, laska przychodzi modelowac sylwetke  Teraz sie opalila, i w tych swoich ciuszkach ta brunetka prezentuje sie naprawde niezle  Teraz widuje ja jeszcze czesciej, bo kiedys sie rozmijalismy, ale teraz zmienilem troche godziny i wpadam na nia czesto  Widac, ze ma kobieta poukladane w glowie, bo wie jak cwiczyc i co cwiczyc. Zdjecia nie zrobie bo aparat mam w telefonie, a przy robieniu zdjec wydaje dosc glosny odglos, jak mi zasponsorujecie aparat to wam wkleje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tej w spódniczce to daleko do puszystej.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Nie powiedzialem, ze jest puszysta  Tylko, ze ma za duzo fatu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wakacje 2006  (fotka by shane) [ Linked Image]
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
Tej w spódniczce to daleko do puszystej. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tej w spódniczce to daleko do puszystej. Nie powiedzialem, ze jest puszysta  Tylko, ze ma za duzo fatu  Tej w spódniczce to daleko do puszystej.  może jakaś sonde zmajstrujemy bo widze, że mamy wyraźny podział na zwolenników i przeciwników "fałd" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kochanego cialka nigdy za wiele  dla mnie ideal kobiety..... Nicole Kidman http://film.onet.pl/zwiastuny/0,2425523,267,1,filmy.html
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
to twoja kobieta ?? ( pytam bo widze leżak obok wolny... )
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Ma czy nie ma "brzuszek" - kogo to ? Najważniejsze, że nie ma z tego powodu kompleksów bo lupiemu się coś tam przyśniło 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|