|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
"I zawsze byly ustawki a kursy jakos nie spadaly tak drastycznie. Ja powiedzialem otwarcie zeby to grac i bedzie zysk - i dlatego tak kursy pospadaly bo jest coraz wiecej chetnych bo trabie o tym od 2 sezonow i jak widac sie nie myle bo remisy ciagle sa w wielkiej ilosci."
NIE NIE MOGĘ!! Takiej bzdury to ja w życiu nie czytałem... Eska z całym szacunkiem ale czy Ty wierzysz w to, że taki Olympic Sport czy inny duzi bukmacherzy mają niskie kursy na remis bo Ty i jacyś tam typerzy tutaj stawiają na to??!! No weź już nie gadaj takich bzdur bo to takie przegięcie jak nie wiem... Weź się trochę opanuj... No offence te gadki o tym, że zarabiasz 6 tysięcy miesięcznie na czysto grając kilka progresji co weekend zaczynając od stawek 50-100zł to jeszcze tam oleje (pisałeś tak w archiwum jest) to przecierpię ale czegoś takiego, że obniżają kursy na remis bo Ty zacząłeś typy na mecz.pl podawać to już zwyczajne wygadywanie bzdur...
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ja powiedzialem otwarcie zeby to grac i bedzie zysk - i dlatego tak kursy pospadaly bo jest coraz wiecej chetnych bo trabie o tym od 2 sezonow i jak widac sie nie myle bo remisy ciagle sa w wielkiej ilosci. No ale to jest tak ze jak podzielisz sie z kims informacja to tego nie doceni tylko jeszcze na ciebie jedzie. Próżność ponad wszystko... 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
W tym sezonie aż 39% spotkań w lidze rosyjskiej kończylo się remisami a w slynnej "remisowej" 2 lidze wloskiej tylko 30%. Więc już z tego powodu powinieneś domyślić się czemu kursy na X tak spadają. No chyba, że to Ty "ustawiasz", ale wówczas Eugieniusz to móglby Ci buty czyścić  Tylko czekać aż temat z naszego forum dotyczący inwestowania na GPW będzie mekką polskich i zagranicznych inwestorów. Oj czasami zazdroszczę ludziom takiej pewności o swojej wyjątkowości 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Z GPW jest innaczej. U buka to co gra tlum spada. Na gieldzie to co kupuje tlum rosnie. Warto czasem na to zwrocic uwage i nie wierzyc bezkrytycznie roznym internetowym guru nawet jesli maja zadziwiajaca skutecznosc.
Wojtek
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z GPW jest innaczej. U buka to co gra tlum spada. Na gieldzie to co kupuje tlum rosnie. To tylko kwestia prezentacji kursów. Cena jako tako taka zawsze rośnie a rynkami rządzą te same prawa.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
nowy WK za przeproszeniem teraz to palnales straszne glupstwo wiem ze inwestowanie na GPW to brzmi dumnie ale niestety i za wzrostami na GPW i za spadkami u bukow stoi ta sama zasada rownowagi podazy i popytu. kompromitacja co wiecej powiedziec 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Moze troche nie do konca precyzyjnie wyrazielem to o co mi chodzilo. Oczywiscie i tu i tu zmiana kursu wiaze sie z popytem i podaza i dziala to podobnie. Tylko o ile np. ktos podaje typy na jakies zdarzenie, ludzie stawiaja a kurs spada to nie ma to duzego wplywu na to czy zarobia czy nie. Na GPW przy podobnej sytuacji tj. kupowaniu tego co ktos nam proponuje cena rosnie o ile kupuje to wystarczajaco duzo ludzi i ma to wplyw na nasze zarobki.
Wojtek
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
bukiem jest takze betfair, a tam akurat mozna przewidywac i zarabiac na stadnych posunieciach innych "inwestorow"
przyklad z zycia obejrzyj sobie wykres spolki safin-guccione sprzedane po 1.66, kupione w nocy(nie nie siedzialem cala noc przed kompem,dalem zlecenie) po 1.74 i 1.79 zysk 50 euro niewazne czy spolka safin-guccione zbankrutuje czy tez wprost przeciwnie
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Betfair - jak najbardziej masz racje. To co pisalem dotyczylo tradycyjnych bukmacherow i spadkow kursow u nich po podaniu typow przez uznany serwis czy typera.
Wojtek
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
bukiem jest takze betfair, a tam akurat mozna przewidywac i zarabiac na stadnych posunieciach innych "inwestorow"
przyklad z zycia obejrzyj sobie wykres spolki safin-guccione sprzedane po 1.66, kupione w nocy(nie nie siedzialem cala noc przed kompem,dalem zlecenie) po 1.74 i 1.79 zysk 50 euro niewazne czy spolka safin-guccione zbankrutuje czy tez wprost przeciwnie tak na marginesie z Guccione to gra ale Davydenko ..........kompromitacja co więcej powiedzieć.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
no to przepraszam za mocne slowa mam pierdolca na punkcie bf a inne buki dla mnie nie istnieja 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
upps wlasnie sprzedawalem safina i tak wyszlo  ale reszta sie zgadadza hehe
|
|
|
|
|
|
|
upps wlasnie sprzedawalem safina i tak wyszlo  ale reszta sie zgadadza hehe jeśli zgadza się to,że sprzedawałeś Safina po takim kursie z Qureshim to czas się uszczypnąć i obudzić.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
davydenko-guccione pozamiatne safin-quareshi na tapecie prosciej chyba nie mozna agassi troche dobrej woli i zycie staje sie prostsze sproboj
|
|
|
|
|
|
|
davydenko-guccione pozamiatne safin-quareshi na tapecie prosciej chyba nie mozna agassi troche dobrej woli i zycie staje sie prostsze sproboj jeśli potrzebujesz kilku postów aby w końcu ustalić na jakim rynku zainwestowałeś i w kogo to po prostu daj sobie spokój z pisaniem bajek a rzeczywiście Twoje życie stanie się prostsze i na pewno realne........SPRÓBUJ
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
dobze panie agassi józ wiecej nie bede wojtku ratuuuuj 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
azarenka 40 schiavone 15 guccione 60 Pieriebijnis 110 golovin -15 w sumie 200 euro na greenbookach a dzien jeszcze dlugi widzisz agassi mozna sie pomylic 
|
|
|
|
|
|
|
azarenka 40 schiavone 15 guccione 60 Pieriebijnis 110 golovin -15 w sumie 200 euro na greenbookach a dzien jeszcze dlugi widzisz agassi mozna sie pomylic  jejku jakie to jest proste......nic tylko gratulować GENIUSZOWI.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
agassi a ty co od rana tylko burdel zdazyles zrobic w temacie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
200 euro na greenbookach -coś pięknego zawsze o tym marzyłem
Nie rozumie Was ,skoro kupujecie mecz po oplacalnym kursie to po co sprzedajecie go po nieoplacalnym lub na granicy oplacalnosci bo chyba nie powiecie ze sprzedajecie zawsze po oplacalnym ? Nie wierzycie w swoje szacowanie p czy nie macie jaj ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka