|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
najlepsza jest blachara która nie umie po polsku sklecic poprawnie zdania i spedalony "christiano ronaldo" smich 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pierwszej edycji nic i nikt nigdy nie przebije. Zajebiści ludzie, zajebiście zróżnicowani pod względem wieku, charakteru itp. A teraz? Tępe cipy + pedały a na deser człowiek kaszkiet.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Powiem wam, że nasza telewizja upada dość mocno. Pierwszą edycją BB oglądałem i bardzo polubiłem wszystkich bohaterów. Natomiast to co mamy teraz to jakąś parodia parodii. Wolę już obejrzeć Kreta i posłuchać o pogodzie niż BB i tak robię  .::Think Twice::. Ignorator.
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
dlatego bo bylo to 1 i 2 edycja
obie udane
a teraz 4 5 6 7 7 8 9 10 zygac sie chce
zenada
mozna zrobic fajnego, ale z glowa - ale to co nam zaprezentowala 4'rka to dno
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ciekawe która pierwsza zostanie puknięta 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
spedalony "christiano ronaldo" On nawet nie wie kto to jest.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ojejku ojejku moja latexowa kurteczka ojejku
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ojejku ojejku moja latexowa kurteczka ojejku hahah tą głupią pipe bym pierdolną tam czymś, mogł wejsc ktos kumaty i pojechac to głupią szmate uważam ze ludzie którzy decydowali o wyborze mają teraz tam niezły polew z nich
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ojejku ojejku moja latexowa kurteczka ojejku hahah tą głupią pipe bym pierdolną tam czymś, mogł wejsc ktos kumaty i pojechac to głupią szmate uważam ze ludzie którzy decydowali o wyborze mają teraz tam niezły polew z nich Nie wiem, czy nie taki był zamiar. Chociaż może nastolatki nie odbierają ich tak jak my. (słyszałem, że TV4 chce być stacją dla młodych)
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
Ojejku ojejku moja latexowa kurteczka ojejku hahah tą głupią pipe bym pierdolną tam czymś, mogł wejsc ktos kumaty i pojechac to głupią szmate uważam ze ludzie którzy decydowali o wyborze mają teraz tam niezły polew z nich nie maja polewki, poprostu oto chodzilo aby bylo glosno o nich i role swoja spelnila rezyseria - mowimy o nich teraz a czarna powinna dostac w leb, jak bedzie mnie dalej tak wkurwiala, sam sie tam przejade
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Też już miałem wątpliwą przyjemność widzieć fragment tego czegoś... skąd oni wzięli takich debili (szczególnie płci żeńskiej)?!
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
stara dupa a lata na imprezy w uszach kroliczka
to co maja ludzie powiedziec o niej ? bawi sie po remizach i sie dyma na prawo i lewo, co potwierdzila ze lubi starszych itp itp
szkoda mi rodzicow/rodziny... posmiewisko maja na dzielnicy/w miescie z coreczki/siostry
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
wiadomo że wybranie takich osob było podyktowane obawą ze nikt tego nie bedzie ogladał, szczerze gdyby nie ta 2 to bym sie pewnie nie skusił mając na uwadze poprzednie edyjce... smieją sie z nas telewidzów 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
Jola: 23 lata
Zainteresowania: Marzę też o tym, aby usiąść za sterami samolotu, przejechać się samochodem z Krzysztofem Hołowczycem i zjeść kolację z Krzysztofem Ibiszem.
O mnie: Jestem osobą bardzo żywiołową i energiczną. Uwielbiam imprezy techno. Moje ulubione kolory to róż i czerń. Za swoją największą zaletę uważam umiejętność szybkiego nawiązywania kontaktów z ludźmi, natomiast wady to gadulstwo, spóźnianie się, oraz to, że... zawsze mam rację.
buahhaahahhahahahhahahahahhahahahahahahahahahah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A czemu ich jest tak mało? Dojdą nowi idioci czy ta ilość już starczy?
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
A czemu ich jest tak mało? Dojdą nowi idioci czy ta ilość już starczy? dojda, 12 osob bedzie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jola: 23 lata
Zainteresowania: Marzę też o tym, aby usiąść za sterami samolotu, przejechać się samochodem z Krzysztofem Hołowczycem i zjeść kolację z Krzysztofem Ibiszem.
O mnie: Jestem osobą bardzo żywiołową i energiczną. Uwielbiam imprezy techno. Moje ulubione kolory to róż i czerń. Za swoją największą zaletę uważam umiejętność szybkiego nawiązywania kontaktów z ludźmi, natomiast wady to gadulstwo, spóźnianie się, oraz to, że... zawsze mam rację.
buahhaahahhahahahhahahahahhahahahahahahahahahah Domyślam się jaki jest jej największy argument przy nawiązywaniu kontaktów.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|