zrezygnować z meczów EURO 2012 w Warszawie ... a nawet wogóle w Polsce, chętnie pojechałbym gdzieś indziej na Euro, czułbym się o wiele bezpieczniej bez polskich "kibiców"
ja pierd.... jaki wstyd!! przez takich palantow mamy obraz kibicow jaki mamy! A najlepsze jest to, ze wielu "fachowcow" pierd... ze kibice Legii naleza do jednych najlepszych w Polsce przeciec to bydlo!! takie gowna (sorry za okreslenie, ale musze) to powinni nigdzie nie wpuszczac! Wstyd jak zawsze na cala Europe, niech ten klub zawiesza w rozgrywkach pucharowych, moze cos to da do myslenia tym mlotom w szalikach Legii!
Ku.....a buldoq jak ma się nie przyjąć, przecież polscy kibole przy angielskich to jakieś karykatury awanturników. Przecież widać właśnie na przykładzie Anglii, że nie ma rzeczy niemożliwych w zwalczaniu bandytyzmu. Surowa kara w postaci dożywotniego zakazu wstępu na mecz + kara finansowa i dla totalnych debili odsiadka, tam się sprawdza i jak mówisz mi, że tu się nie sprawdzi to mnie to wymiękam.
a przepraszam cie bardzo, z czego oni mu to ściągną jak jest bezrobotny albo ma 800 zł i jest pełniletni... teoria piękna ale w praktyce to zupełnie inna bajka, ja mysle ze jakby to było taki proste to by to dawno wprowadzono... dlaczego skoro politycy i działacze wiedza ze na wyspach to poskutkowało nie wprowadzą tego tutaj ?
Wolisz żeby dostał 100zł mandatu? Sraj i lej na takie bydło. Co kogo to interesuje z czego będzie płacić? Demoluje i rozrabia - niech płaci.
Jak nie ma, to na raty - przez kilkanaście lat po 200zł niech płaci.
Jak się jest bezmózgim yeti, to nie ma co liczyć na litość i współczucie.
kto uważał kibiców Legii za najlepszych ? bez przesady - nigdy nie byli, nie są i nie będą ... Byłem w tym czasie dzisiaj na Lechu we Wronkach - to jak spiker mówił co się dzieje w Wilnie - to cały stadion śmiał się z tych warszawskich imbecyli .... Tylko szkoda, że rzucą cień na całą polską piłkę ..
a przepraszam cie bardzo, z czego oni mu to ściągną jak jest bezrobotny albo ma 800 zł i jest pełniletni... teoria piękna ale w praktyce to zupełnie inna bajka, ja mysle ze jakby to było taki proste to by to dawno wprowadzono... dlaczego skoro politycy i działacze wiedza ze na wyspach to poskutkowało nie wprowadzą tego tutaj ?
Wolisz żeby dostał 100zł mandatu? Sraj i lej na takie bydło. Co kogo to interesuje z czego będzie płacić? Demoluje i rozrabia - niech płaci.
Jak nie ma, to na raty - przez kilkanaście lat po 200zł niech płaci.
Jak się jest bezmózgim yeti, to nie ma co liczyć na litość i współczucie.
nic mnie nie interesuje z czego zaplaci i w 100 % zgadzam sie z tym co piszesz , tylko skoro to działa to dlaczego tego nie wprowadzają ?
Jasne, że nie sprawdzi. Przynajmniej przez najbliższe kilkanaście lat, gdy nie ma pieniędzy na monitoring na stadionach i tym bardziej na to by wprowadzić hmmm...elektorniczne bilety (tak to się nazywa? Każdy kibic ma, a Ci karani nie otrzymają ). Obecnie na stadion może wejść każdy, na wyjazd gdy jest zbierana lista imienna może pojechać każdy. Gdy policja dysponuje zdjęciami psuedokibców to nic im nie zrobi bo jak...? Przecież na zdjęciach nie ma imienia i nazwiska ;] Obecnie wielu klubów na dodatkowe krzesełka na trybunach nie stać, a co tu mówić o takich zabezpieczeniach jakie mają na wyspach.