|
|
addict
|
|
addict
mamy już osobny temat na MŚ U19 M - zapraszam tam
Last edited by sebkos; 12/07/2007 06:02.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[ Linked Image] vs [ Linked Image] typ: +1 HISZPANIAkurs: 2.00stawka: 9/10buk: PINNACLE Nie rozumiem kursu na Hiszpanów. Moim zdaniem to lepsza i bardziej poukładana ekipa. Zarówno oni jak i Włosi zapewnili sobie udział w półfinałach wygrywając wszystkie dotychczasowe mecze. Dobrym punktem odniesienia do jutrzejszego pojedynku o pierwsze miejsce może być konfrontacja obu drużyn z Izraelem. Jeszcze dwie ważne sprawy. Hiszpanie mają Xaviera Reya (moim zdaniem wschodząca gwiazda), 15,8p 10,2z oraz 2,8a na mecz, jednym słowem znakomity center. Gorzej wygląda to u Włochów Gino Cuccarolo po prostu gra słabo (wczoraj z Izraelem zagrał tylko 4 minuty, może jakaś kontuzja?). Przypatrzmy się jeszcze rozgrywającym obu ekip. Włoska jedynka Alessandro Piazza radzi sobie dość niemrawo, na dodatek nie widzę dla niego w miarę dobrego zmiennika. W drużynie Hiszpańskiej na jedynce mamy dwóch obiecujących graczy, Pau Ribasa oraz Sergio Llulla. Obaj prezentują znakomity poziom. Jedynym argumentem przemawiającym za Italią może być to, że grają u siebie. Jednak moim zdaniem zobaczymy dość łatwe zwycięstwo Hiszpanów.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
A czy przypadkiem Włosi i Hiszpanie nie zagwarantowali sobie juz wyjscia z grupy ? Wydaje mi sie ze ten mecz bedzie zupelnie inny od pozostalych . Trenerzy beda chieli przetestowac pewne ustawienia . Trzeba zadac tez pytanie kto z kim bedzie chial zagrac w półfinałach.
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
Chyba nikt nie chce grać z mocną Słowenią , takie ejst moje zdanie, a przegrywając dzisiaj Hiszpania albo Włochy trafiają na Słowenię 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A czy przypadkiem Włosi i Hiszpanie nie zagwarantowali sobie juz wyjscia z grupy ? Wydaje mi sie ze ten mecz bedzie zupelnie inny od pozostalych . Trenerzy beda chieli przetestowac pewne ustawienia . Trzeba zadac tez pytanie kto z kim bedzie chial zagrac w półfinałach. "Zarówno oni jak i Włosi zapewnili sobie udział w półfinałach wygrywając wszystkie dotychczasowe mecze."W drugiej grupie Rosja gra ze Słowenią o 20:00 więc nie będzie wiadome kto wygra grupę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bez znaczenia jest na kogo się wpadnie w zasadzie bo i Słowenia i Serbia są jednakowo mocne i nie sposób powiedzieć kto bardziej - tu decyduje dyspozycja chwilowa jednego gracza... mecz Włochy z Hiszpanią w zasadzie tylko do gry na live
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Nie wiem jak Wy ale ja zastanawiam sie nad meczem Rosja-Słowenia. Nie wiem jak wczoraj prezentowala sie Slovenia ale patrzac po wyniku to pokonali Turcje .Rosjanie przegrali z Serbia . I nie wiem Ktory zespol ma teraz wieksza presje . Dodatkowym atutem dla Slowacji jest to ze graja u sebie , ale czy to przeszkodzi Rosjanom ?? Ma ktos jakies ciekawe informacje dotyczace tego meczu ? Pozdro 4 all
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
proszę nie zaśmiecać tematu swoimi uwagami niedotyczącymi spotkań
Last edited by sebkos; 12/07/2007 18:17.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kolega przeczyta spokojnie co napisał bo nie za bardzo łapie kontekst zdan... Cóż można mieć ciekawego na temat meczu Rosjan z gospodarzami - no wygra zapewne lepszy ...tego dnia (raczej Słowenia)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wiem jak Wy ale ja zastanawiam sie nad meczem Rosja-Słowenia. Nie wiem jak wczoraj prezentowala sie Slovenia ale patrzac po wyniku to pokonali Turcje .Rosjanie przegrali z Serbia . I nie wiem Ktory zespol ma teraz wieksza presje . Dodatkowym atutem dla Slowacji jest to ze graja u sebie , ale czy to przeszkodzi Rosjanom ?? Ma ktos jakies ciekawe informacje dotyczace tego meczu ? Pozdro 4 all Słowenii nie Słowacji  gospodarze nie mogą przegrać wyższą róznicą jak 3 oczka, bo wtedy (zakladajac ze serbia wygra) odpadaja
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
No rzeczywiscie troszke zakrecilem . Chodzilo mi czy ktos ma jakies info o kontuzjach i nastawieniu ekip.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No rzeczywiscie troszke zakrecilem . Chodzilo mi czy ktos ma jakies info o kontuzjach i nastawieniu ekip. nastawienie bojowekontuzji brak
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Serbia - Litwa over 160,5 6/10 Bwin 1.85
Serbia musi ten mecz wygrac, aby zapewnic sobie gre o medale - Litwie już to nie grozi. Teodosic, Labovic, Dragovic... to bardzo ofensywni gracze, a Litwini dziś napewno zagrają na luzie zgodnie z zasadami litewskiej szkoły koszykówki " run and gun "
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chorwacja-GRuzja (+2.5)) 1 wszystko za tym meczu przemawia za gruzinami bo w przypadku wygranej i porazki bulgarow z izraelem to oni zagraja o 5 miejsce , choc nie wiem czy bierze sie bezposredni pojedynek miedzy zespolami , bo wtedy gruzini juz maja 4 miejsce bo wygrali z bulgaria lecz w tabeli sa na 5 ,za bulgarami Ja licze tutaj na mala"niespodzianke", chorwaci wczoraj zagrali tragicznie 4 kwarte przegrywajac z kretesem cale spotkanie , mam nadzieje ze jak wyjda skoncentrowani do tego meczu i ogranicza liczbe strat a takze rzuca cos z dystansu maja spore szanse na wygrana Wkoncu to Chorwacja , widac ze rocznik maja slabszy, ale dzis w nich gleboko wierze i o 17:45 zasiade przed komputerem i tradycyjnie za kazdy punkt zdobyty w tym meczu bede robil pompki  albo brzuszki Wiec mam nadzieje ze po tym meczu nie tylko sie wzmocnie , ale rowniez sie wzbogace Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[ Linked Image] vs [ Linked Image] typ: +5 CZARNOGÓRAkurs: 1.47+[ Linked Image] vs [ Linked Image] typ: UKRAINAkurs: 1.20+[ Linked Image] vs [ Linked Image] typ: SERBIAkurs: 1.14ako: 2.02stawka: 7/10buk: BET365 #1 Czarnogórcy mogą sobie pozwolić na porażkę ale niewielkich rozmiarów.
#2 Ukraina wygrywając grupę w półfinale trafia na Polskę bądź Niemcy (o ile my nie rozbijemy Czarnogórców )
#3 Serbia musi wygrać i wygra.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
[ Linked Image]VS[ Linked Image] Rosja ma jeszcze szanse na awans do strefy medalowej ale musi wygrać z zespołem Słovenii. Mecz powinien być wyrównany nie ma wielkiej różnicy klas między tymi zespołami. Oba zespoły są dosyć mocne mają dobre obronny ale nieco lepszą ma Rosja i myślę, że to właśnie w dzisiejszym meczu będzie kluczem do zwycięstwa. Walka na tablicach także powinna być wyrównana. Jeszcze raz napiszę uważam że to spotkanie będzie wyrównane i żadna z drużyn nie odskoczy aż tak wysoko handi +5 na Rosję myślę, że powinno siąść. Rosja +5 @1,84 10bet
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rumunia-Szwajcaria over 140.5 Jesli ktoras z druzyn nie spada do dywizji C  (nic o tym nie wiem) to jest to mecz o pietruszke zarowno rumuni jak i szwajcarzy potrafia rzucac , licze na to ze zagraja bez obrony , szczegolnie szwajcarzy i pozwola sobie na luzna koszykowke linia 140.5 nie jest zbyt wysoka , szczegolnie ze niektorzy buckmacherzy maja linie nawet 145.5 wiec rozbieznosc duza Tak jak wczoraj ,rowniez zasiade do tego meczu i tradycyjnnie bede robil 5 pompek lub 5 brzuszkow za kazdy zdobyty punkt Mam nadzieje ze znow sie wzbogace i oczywiscie wzmocnie Powodzenia wszystkiem;)
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
[ Linked Image]VS[ Linked Image] Białoruś jest lepszym zespołem od Czech nie widzę tu żadnej różnicy między tymi drużynami i żeby nie to iż Czechy jeszcze walczą o awans to dałbym normalnie na Białoruś. Białoruś dobra drużyna mają o wiele lepszego rozgrywającego od Czech. Dobra gra tego rozgrywającego pozwala na wyprowadzenie dobrych składnych akcji. Czesi notują sporo strat. Przewagę na deskach sądzę że będą mieli Białorusini natomiast na tablicach już będzie trochę gorzej mimo to uważam że dziś Białoruś powinna odnieść zwycięstwo ale zagram nieco zachowawczo i wezmę handi +8,5 Białoruś +8,5 @1,85
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bwin dał kursy U20 Men: izrael-turcja 1.85-1.85 grecja-węgry 1.01-11.00 slovenia-bulgaria 1.02-10.00 łotwa-macedonia 1.45-2.55 rosja-hiszpania 1.60-2.20 litwa-chorwacja 1.50-2.40 serbia-włochy 1.33-3.05 francja-gruzja 1.03-9.00
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
slowency za nisko  serbowie OK i hiszpanie value! 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|