Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 15 z 24 1 2 13 14 15 16 17 23 24
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Mam pytanko, szukam aparatu cyfrowego. Odrazu mówie, że jakoś specjalnie się nie znam na tym, ale co chce żeby miał to dobry zoom, kiedyś widziałem taki aparat co także można było nim robić zdjęcie podwodne ale nie pamiętam firmy. Ogólnie to potrzebny jest do codziennego użytku.

Koszt ok 500-700 pln, ale może też byc więcej

Bonus: Unibet
R
Pooh-Bah
Pooh-Bah
R Offline
Originally Posted by drfocus
Mam pytanko, szukam aparatu cyfrowego. Odrazu mówie, że jakoś specjalnie się nie znam na tym, ale co chce żeby miał to dobry zoom, kiedyś widziałem taki aparat co także można było nim robić zdjęcie podwodne ale nie pamiętam firmy. Ogólnie to potrzebny jest do codziennego użytku.

Koszt ok 500-700 pln, ale może też byc więcej

Witam nowego puntersa piwo
Ja też się nie znam, ale tu jest podobno bardzo dobra i ponoć tania stronka
http://www.cyfrowe.pl/

old hand
old hand
Szukam jakiegos programu prostego i najlepiej po polsku do ciecia mp3 a pozneij do przesylania ich do Se K800i

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
dzięki beticos,

widzę, że coś ci nie chcą zmienić nika tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
witam

otoz panowie moj problem zwiazany jest z wagą ;/
mam 177 wzrostu i waze 61 kg i chcialbym przytyc tzn jem w cholere ale idzie mi tylkow brzuch i robi sie oponka czesto gram w kosza i czasem poganiam za pileczka ale chodzi mi glownie o to ze chcialbym zeby moje cialo sie troche "rozbudowalo" heh bo jestem dosc chudy a jak wczesniej nadmienilem jak juz przytje to tylko na brzuchu a chodzi mi bardziej oto zeby wygladac jak " mezczyzna hehehe laugh

nie wiem polecacie jakas diete albo jakies tabletki czy cuś

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja jestem chudszy i mam to w dupie tongue

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Ile masz lat?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
no ale ja bym wolal wkoncu wygladac jak czlowiek a nie jak 17 latek ;/

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by lupus
Ile masz lat?
21

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by 12-latek
Originally Posted by lupus
Ile masz lat?
21
niecale w sumie ale bliziutko oj bliziutko

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Ok.

Jesc 5-6 posilkow dzienie.
Sniadanie, II sniadanie, obiad, podwieczorek, kolacja, oczywiscie o mniej wiecej stalych porach.

Ja jadam akurat 5.

Wyeliminowac z diety batony, czekoladki, hamburgery, pizze i inne tego typu gowniane produkty smile
Da sie zyc bez tego.
To samo sie tyczy napojow gazowanych, a alkoholem tez nie przeginac, bo jak dziala piwo, kazdy wie.

Zapisz sie na silownie, jesli nie chodzisz to zacznij, po 1szym razie murowane zakwasy, ale przez to kazdy przechodzi. wink

Pierwszy miesiac to trening wprowadzajacy ogolny, wszytkich partii miesni na treningu, po tym okresie mozesz przejsc na cwiczenia juz poszczegolnych partii. (wczesniej przygotowywujesz miesnie na wieksze obciazenia).

Nie szalec na poczatku z ciezarami, wiem, ze jest ciezko, ale lepiej pracowac nad technika wink

Po 4 tyg wporwadzajacego treningu(3 razy 2 tyg), nadal pracowac w systemie pon sr pt lub wt czw sob(juz jak tam komu pasi wink ).
Pon to np klata+biceps+nogi
sr plecy + triceps
pt barki+nogi+lydki
Na koniec kazdego treningu brzuch nigdy na poczatku smile
Oczywiscie przed cwiczeniami solidna rozgrzewka. Warto wykonac tez cwiczac dana partie ciala na danej maszynie serie z mniejszym obciazeniem.

Same cwiczenia Ci nic nie dadza jak nie zaczniesz porzadnie jesc.
Miesnie nie rosna gdy cwiczysz, tylko gdy odpoczywasz, warto w diecie wprowadzic bialko, budulec miesni.
Wiadomo jajka na twardo, twarog poltlusty, ryby np tynczyk, piers z kurczaka etc

Odstepy miedzy posilkami okolo 2.5j, wyeliminowac tzw podjadanie wink
Jak bedziesz mial w diecie duzo weglowodanow a zaprzestaniesz sie ruszac, to Ci sie bedzie niestety odkladac wink
Wiec nie mozna zaprzestac ruchu.

Wiadomo efekty nie przyjda szybko, na wszytko trzeba czasu, po 3 miesiacach powinienes juz miec lekko zarysowana sylwetke(najlwatiej to zauwazyc na klacie i plecach), po 6 juz ok, ale aby sie porzadnie rozbudowac to min rok smile
I trzymac sie diety wysokobialkowej wink

Ogolnikowo napisane, bo nie da sie tego strescic smile
Zerknij na sfd.pl to forum dla cwicacych smile
Wszytko zalezy od tego jaki tryb zycia prowadzisz, czy pracujesz czy sie uczysz.
Cwiczyles juz keidys na silowni?

R
Pooh-Bah
Pooh-Bah
R Offline
Originally Posted by drfocus
dzięki beticos,

widzę, że coś ci nie chcą zmienić nika tongue

Jakieś uparte mody laugh
A co do stronki, to niedawno był u mnie znajomy i tam sprawdzał
Mówił, że tam jest tanio i dobry wybór

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
ceneo.pl

porownywarka cen, tam sprawdzisz, gdzie jest tanio.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Słuchajcie poszukuje webmaster do zrobienia strony internetowej. Chciałbym aby ta osoba miała już jakieś doświadczenie i mogłby mi się nim pochwalić smile . Oczywiście za wykonaną pracę będzie odpowiedni price. Jesli chodzi o moje przygotowanie to już jest. Mam wykonany plan strony i mogę spokojnie przedstawić zainteresowemu webmasterowi. Więcej na pw lub też znajdziecie na moim profilu na mecz.pl. Mam nadzieję, że znajdą się wśród nas mistrzowie sztuki projektowania smile . Czekam tylko na poważne oferty smile .

.::Think Twice::. Ignorator.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by SZULC
Szukam jakiegos programu prostego i najlepiej po polsku do ciecia mp3 a pozneij do przesylania ich do Se K800i

Niestety polskich nie znam. Ale możesz skorzystać z każdego do obróbki dźwięku (np. CoolEdit). A później przesyłasz kabelkiem lub podczerwienią lub bluetoothem.

Profesor
Profesor
Originally Posted by SZULC

Np: Knife (prosty jak ... wiadomo co)

old hand
old hand
Dzieki chlopaki. Sprobuje uzyc tych programów. Ale mam jescze jeden problem tyle z nagrywamniem mp3 na cd zebym mógl sluchac w aucie piosenek. Mianowicie sprawa wyglada tak... mam Windowsa XP a niemam obecnei zadnego programu do nagrywanai ;/ ale wiem (bo juz kiedys tutaj pytalem) ze w tym windowsie wystarczy poprzesuwac z katalogu z mp3 na czysta cd i faktycznie działa to ale stosuje sie to tylko do niektórych piosenek bo czesc niechce ,,zalapac'' a gdy te wybrane juz przechodza to wszytsko odbywa sie przez program Widnows media player i plik znajduje sie na plycie jako ,,plik gotowy do zapisania na dysku cd'' i w ikonce mp3 jest taka czarna mała strzałka. Niewiem jka zrobic zeby wszytskie piosenki sie przegraly. Szukalem jakiegos nero ale wszytskie chca jakis cd-key i niewiem zabradzo co zrobic....;/ A plyte musze nagrac do konca tygodnia wiec poprosze o pomoc.

L
antimadrista
antimadrista
L Offline

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Ja bym wziął którąś z tych Nike'a.. Najlepiej wyglądają.. Ale nie wiem, czy tamtymi np. lepiej się nie gra.. Więc musisz wybadać smile

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
ja bym wziął pozycję nr 3 Kipsta smile

Strona 15 z 24 1 2 13 14 15 16 17 23 24

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, forty, rafal08, Lukasz111, rymoholik), 1,810 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,838,399
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
08:56 AM